Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 21:03:20
|
|
|
|
superm
|
Čupo, jos malo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 21:53:49
|
|
|
|
Sandra_n
|
Evo i ja da se prijavim upravo sam saznala da sam trudna i bas sam uplasena jer sam imala dva pobacaja pre ove trudnoce plus imam sina od dve godine pa me strah jer njega dizem u toku dana plus sam stalno na nogama znaju vec one kako je koje imaju vec dete pa me strah i nadam se da cu izgurati ovu trudnocu kako treba s obzirom da dizem malog i jurcam za njim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:07:04
|
|
|
|
adulence
|
Evo je jos jedna moja trudnica....ahahhaha....sve nas je vise iz prvog kruga....samo hrabro draga....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:22:50
|
|
|
|
Sandra_n
|
Cao adulence :))) koji si mesec??Kako se ti snalazis sa malom i trudnocom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:30:36
|
|
|
|
srculence25
|
Sandra dobro dosla.Zelim ti uspesnu,laku i skolsku trudnocu. Meni je malo bolje bas vladaju virusi. Jabude,soni kako ste jeste prizdravile? Ja sam isla veceras u bolnicu zboh bolova nisu ritmicni ali ajde mm navalio da idemo. E sad nije mi jasno ctg nije pokazao kontrakcije a prosle nedelje u dz kad nisam imaala bolove pokazivao je.kome verovati Inace grlic je skracen,razmeksan 1,5 cm jel to ok? I dalje sam otvorena 2 prstica,beba je glavicom okrnuta karlicno.Da se javim za 7 dana na ctg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:35:22
|
|
|
|
adulence
|
Tek sam usla u 9.nedelju,pa snalazim se nekako,za sad mi nije tesko,Ivki pokusavam da koliko toliko objasnim situaciju,da ne mogu stalno da je nosim itd ,ali je i uzmem i nosim....ali me ledja opominju da nekada preterujem ,ali samo pozitivno i bice sve kako treba...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:36:36
|
|
|
|
serpica
|
Srculence kako glavicom karlicno? Ti se polako pripremas,mislim da je glic ok obzirom na starost trudnoce.Pij sto vise tecnosti i odmaraj.. Sandra dobrodosla,secam se tvog poslednjeg pobacaja,drago mi je da si brzo dosla u ovu temu Ja sam mislila da cu da iscitam sta ste pisale ali nemam snage,da se ne zalim previse,svako vece jedno te isto
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:39:09
|
|
|
|
choopa choops
|
Sandra dobrodošla, čestitam i želim ti ugodnu trudnoću Srculence OK ti je grlić. Ja ti ne znam za kontrakcije, ali jesi li ih ti osjećala dok je bio ctg? Mene recimo nekad zaboli stomak, a zapravo ctg ne pokaže kontr. Kažu da to može bit neki bol kao od stolice ili bešika i sl.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:43:39
|
|
|
|
Klarisa
|
Citam vec satima... Bas ste aktivne, drage. Cestitam pridoslim i zelim sve najlepse. Odradila danasnji dan i sad 4 dana odmora pa onda AC.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:49:17
|
|
|
|
srculence25
|
Joj pa neznam mislim imala sam blazi bol i na ctg ali na kratko a eto nije pokazalo ni jednu kontrakciju. E ovako pise na izvestaju nisam kanda dobro napisala. Grlic dug 1,5 cm,skracen,razmeksan.prolazan za 2 cm,plodove opne postoje,glavica ploda je u karlicnom ulazu Uterus odgovara graviditetu IX/X
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 22:54:11
|
|
|
|
serpica
|
axa znaci bebac je u dobrom polozaju nije karlicno bice to uskoro Ja vas pozdravljam do sutra,ali kafu vam kuvam tek oko 9h nadam se da cu duze da spavam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 13.2.2015 23:06:26
|
|
|
|
jabudic
|
Laku noc i od mene, zaspala sam vec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 6:57:47
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro,drugarke beba spava,pa da iskoristim...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 7:07:25
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene,zelim vam danas divan dan dragi stomaci...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 7:35:58
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro, Adulence,Branki nista od mog duzeg spavanja,pa cu kafu u 9h da kuvam za ove mase spavalice. Inace sam lose spavala,ustajala da jedem,a i cele noci me bolela desna ruka,i sva je utrnula nikad nije bilo ovako neprijatno kao nocas... Ipo se i dalje ne javlja?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 8:34:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro :-) Ja se jutros jedva probudih. Danas kasnije vizita jer je vikend. Čekam ctg. I tako, sve po starom... Srculence dobar ti je to nalaz. Ukoliko toi ne krenu jači bolovi, onda neće to još. Moj je zadnji put bio 1cm, razmekšan i 2cm otvoren. A imam i kontrakcije pa evo guram još Doduše ja ležim pa i to pomaže da se ne otvorim još više. Sinoć sam počela da osjećam neke bolove i ja šibnem pola tabletice giniprala na svoju ruku Neće mi ništa bit od toga, do srijede mogu popit, pa ćemo poslije lako :-))))
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 8:42:59
|
|
|
|
Tanjica81
|
Jutro Meni otkazali danasnji euz, tako da tek u sredu idemo. Taman sam se ponadala da ce mi reci da je sve ok; pa onda mozemo da razmisljamo sta dalje... (uopste mi se ne ide kod genetičara i dalje analize .ali mm je panicar ili samo zeli da bude mirniji...pa cemo videti)... Sandra dobro dosla...ja ne mogu da izdrzim da ih ne nosim (16 i 18 kg)...ne brini, ako osetia da te zaboli dole stomak, ti odmori. Jel uzimas utrogestan? Choopa super izdrzavas.. bravo za bebu. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 9:50:26
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drage , samo da vam mahnem, chupo drzi se! Lijep dan vam zelim, sve vas !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 10:27:11
|
|
|
|
Valerie
|
jutro devojke! nas pocastilo dete, spavala do pola 10, a kad sam je cula da prica udjem a ona meni - Sto me budis na teskim sam mukama - da popijem kafu pa da mi malo bude muka, ili ne - pa sam slogirana skroz. mislim da pobedjuje kafa, i onako mi je nizak pritisak... sinoc morala da uzmem panadol, ubi me glava od ovih promena vremena. sandra dobrodosla! probaj da ne dizes puno dete, bices mirnija. sa dve godine stvarno svasta vec mogu sami. moja je lagana, oko 11,5kg ali me zaboli stomak kad je vise puta podignem. samo lagano, bice sve dobroooo srecan vam dan zaljubljenih/sv.trifun!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 10:34:17
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Ja evo pijem kafu, pa cemo na pijacu. Posto se ne radi u pon i uto, mm ce biti kuci 4 dana . Napolju je divan dan!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 11:05:52
|
|
|
|
superm
|
Pozdrav svima! Klinci su bolje, kaslju jos uvek i svi smo pomalo slinavi. Imam mučnine, ali to je sastavni deo ove nove price
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 12:37:43
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam bila na pijaci,skuvala rucak,Ivku stavila na spavanje i sad sam se i ja malo opruzila,krsta me vas nesto seckaju,da malo odmorim posle podne imamo druzenje sa kumovima pa mi treba energije ....napolju je bas lepo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 13:19:30
|
|
|
|
jabudic
|
Zdravo drage Mi smo citav dan u dvoristu, predivno je vrijeme, pravo proljece. Spremam rucak, pa vozimo svekrvu na voz Csstim pivo kad ode,ne vjerujem dok ne vidim Dobila sam divan parfem od mm jutros
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 14:06:26
|
|
|
|
jovicaa
|
kakvo prolece, tebi je leto bre
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 14.2.2015 14:13:39
|
|
|
|
jabudic
|
Jovice, moglo bi proći i kao ljeto, predivno je vrijeme. Ali na primorju je uvjek tako, već kraj februara, početak marta, možeš bez jakne.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?