Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (1.2.2015 23:29:08)
|
Ja nisam pametna. Moja koleginica fizicarka kaze da uz nije bezazlen[sm=smiley13.gif] Ali stvarno ne znam, kad sam lezala u bolnici, skoro svakodnevno su me gledali preko Uz. Boko, ti imas 35, izgledas puno mladje[sm=smiley1.gif]. Meni mama kaze da u njeno vreme trudnovanja nije bilo Uz, a ja imam 36[sm=zmeden.gif] Imam info da se prvi Uz pojavio 1985. Ja sam sad mnogo prestravljena , nisam isla na uz vec dugo, jer kad sam radila AC nekako mi onaj Uz deluje drljavo pa to i ne racunam, mada dr koja mi je prvi put uocila probleme kod Julije gledala me je na nekom bzvz Uz, pa je ipak videla. Bubi, jabudic, i ja sam neodlucna katastrofa. Inace kad nesto nebitno ne mogu da odlucim ja bacim kockicu, a bogami pocecu i za vaznije stvari tako[sm=smiley36.gif] Svi me znaju po kockici, to mi je cak i slika na fb Choopa, ne sekiraj se , sutra cete ti i cera da se mazite. Ali moras nekad i da pokazes zube. Jovice, mozda si u pravu, mene je dr istraumirala da bakterije u brisu mogu da izazovu prevremeni porodjaj, a Trca npr kaze da to u SLO uopste ne proveravaju. Pa koliko bi se onda zena tamo prevremeno porodilo?[sm=zmeden.gif] Ali meni je dovoljno samo pomenuti nesto, ima da se istripujem najstrasnije
|
|
|
|