choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (1.2.2015 18:58:59)
|
Ja sam opet odvalila sa spavanjem danas, noćas ću vilenit do zore. Vidiš, šerpice kod mene baš suprotno iskustvo, sa djevojčicaa sam saznala tek oko 19-te nedelje (čini mi se, znam da je nešto kasno), a za M mi je rekla sa 12+nešto. Ali za ovo se slažem, samo ne smijem da kažem da joj još i mi ne sjedamo na muku [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: serpica Jabudic i ja navijam iz sve snage da je devojcica,ali nemoj da me mrzis,meni neki osecaj da je opet decak i da ce to da ti bude mezimac.... Jovice i ovdje bi te porodili, sad kad sam ležala u bolnici nagledala sam se svega, između ostalog žena je došla u 36 nedelji isto otvorena 3 prsta, za jednu noć se otvorila jo 1 prst da nije ni osjetila. A dr su htjeli da je drži što više jer je beba bila mala (zbog njenog visokog pritiska), Ali s je ipak porodili jer su se plašili infekcije. Mada davali su joj antibitotike, ali to kad je sve otvoreno nije bezazleno za bebu, zašto rizikovati. Ej, pa to je prst do porođaja, ta da se prošetala malo više rodila bi u hodniku [sm=smiley36.gif] Idem da vidim anitine bebe...
|
|
|
|