jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (8.2.2015 21:30:13)
|
znam jabudic maksim je bio ista prica prosle godine, a nije ni isao u vrtic. na kraju smo dosli do toga da smo se inhalirali ceo mart mesec, bronhitis sa upalom usiju, pa upala pluca, pa dva napada bronhitisa sve za redom. tada smo otisli kod one, poznate ovde na forumu, doktorice iz beceja i uradili terapiju solima, koja je definitivno pomogla. a sad cim pocne da kaslje koristimo guscju mast pomesanu sa medom, pije kao sirup i stvarno pomaze. i da kucnem u drvo ove jeseni i zime jedna jedina opstrukcija, a ide u vrtic, tacnije jasle, sto je jos gore. tako da znam kako je zanimljivo kad se zaredjaju opstrukcije. on je prvu imao sa nepuna dva meseca i lezali smo pet dana u bolnici. deca se ocelice tako sto redovno idu u vrtic, ako ga vadis iz vrtica posle svake prehlade, nikad nece steci imunitet... ali vrtic generalno nije po meni nista posebno, ako ces raditi sa njim kod kuce ne mora ni da ide do predskolskog. i ja se razmisljam da maksima ne dajem sledece godine. super choopa, bice ok[sm=bravo.gif]
|
|
|
|