jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (8.2.2015 10:17:06)
|
jabudic to sve mora da se prelezi i prezivi ti vrticki virusi... nasi su katastrofa bili bolesni prve godine kad su krenuli, da kucnem u drvo ove godine je mnogo bolje stanje. radite na imunitetu. choopa ne znam sta da ti kazem, zao mi je sto se tako mucis, ali iskreno potpuno sam ubedjena da bi te iste kontrakcije i sve isto imala i bez te terapije, da lezis kod kuce, samo te maltretiraju bez potrebe.. iskreno ja ne znam, da su mene stavljali na ctg u prve dve trudnoce u osmom i na pocetku devetog meseca, ko zna kakve i koje jacine bi to bile kontrakcije, jer sam ih stvarno dosta imala i jako ih osecala, te pripremne zatezanje. kazem ti meni sa maksimom na ctgu isle i do 60 dve, a ja sam takve iste imala ceo osmi mesec i nisam se otvarala. videces na vaginalnom pregledu, mislim da ako se ne otvaras nesto znacajno ne treba da brines, onda su to verovatno samo pripremne... drzi se [sm=smiley31.gif] evo meni je i sad vec 4 dana stomak bas dosta zgrcen, oset_im po neku kontrakciju, ali mi je stomak u nekom polu kamenom stanju po ceo dan, da me stave na ctg, ko zna sta bi pokazao.
|
|
|
|