jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (6.2.2015 1:07:55)
|
nisu mi radili ctg u ovoj trudnoci. nadam se da nece ni sutra, joj samo da se ne otvaram. jer ako pomisli slucajno da mi treba tokoliza, nema meni napolje iz bolnice do kraja, ako krenu da rade ctg-ove nakrkace me tokolizom. znam po tome sto kada su mi radili prvi ctg sa maksimom u trudnoci(taj dan sam se i porodila) sestre kao sokirane, pa ti imas kontrakcije? ne osecas bolove? a ja ih gledam i mislim se u sebi ja takve kontrakcije imam vec mesec dana unazad. hajde mozda su bile malo jace. znaci imala sam nedeljama unazad kontrakcije kao sto su te, za koje su me one kao pitale ne boli te? to je izgledalo kao nije prakticno ni mirovala kazaljka dostaj e set_ala, i bile su najjace dve do 40, a popodne na ctgu najjace dve do 60 i neke slabije. ok jesu bile malo jace i dosta cesce nego pre, ali bile su prilicno slicne. a da ne pricam kakve sam ludacke dobila sa maksimom u 33.+3, mislila sam gotovo poradjam se. kontrakcije na dva minuta, trajalo je par sati. otisla sledeci dan na kontrolu, grlic je bio relativno ok, skracen i uloziv, ali zatvoren.... i sve tako do 36. nedelje, nista mu te kontrakcije znacajno srecom nisu uradile
|
|
|
|