*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (5.2.2015 21:37:35)
|
Drage moje, ja sam večeras bila na UZ neplanirano. Zvala da zakažem za sl. nedelju kontrolu, kaže sestra Dr. će tada biti na putu, ja pitam pa kad mogu da zakažem, ona kaže možete i večeras, ima jedan slobodan termin. Sve u svemu sve je u redu. Trudnoća po ciklusu 16+6, po UZ 17+3. Beba je živahna, pojela sam bonžitu jednu pre pregleda, pa je dobila energiju [sm=smiley36.gif] I da, dečak je sad 100%. Adulence set_ila sam se da pitam za Double. Kaže ne rade ga u Misovicu. Rekla mi je da sa uputom rade u frontu, gradskoj bolnici na zvezdari i u institutu za majku i dete i besplatno je i UZ i vadjenje krkrvi sa uputom, ali kod njih kaže ne rade ni double ni triple. Ja se sećam da ni prvi put kad sam nila trudna nidu radili, slali su me ili u ove tri ili privatno da odradim, a inače celu trudnocu6sam vofvodila kod njih. Prvu mi je vodio Dr. Pedja Jakovljevic, a sada me vodi Dr. MuMilica Puric, jer me je ona porodila i bila sam prezadovoljna, pa sam rešila opet kod nje. Naravno ti pitaj tvog Dr. tamo, mmozda možeš ipak bar UZ da uradiš kod njih, a krv da vadiš privatno.
|
|
|
|