Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:25:04
|
|
|
|
ivaj
|
Ma daj bre zeno draga,o cemu ti pricas To te samo moje dupe zaklonilo pa ti se cini
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:25:20
|
|
|
|
Vika
|
Nisi ni malo! Naprotiv, lepa i zgodna
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:29:52
|
|
|
|
marija32
|
Joj bre Viko, pa bas da sam zgodna i nisam, lepa..relativan pojam, ali hvala u svakom slucaju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:34:33
|
|
|
|
Snelle
|
Marija, htedoh da ti napišem na pp, ali sad kad sam videla tvoj post, moram ovde..prelepa si!!!! Ivaj sam videla na kratko, ali sam primetila da je zgodnija od svih nas mama koje imamo samo po jedno dete
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:36:35
|
|
|
|
Vika
|
Marija, visoka, skladno građena i lepa žena, mama, meni je zgodna! ne gledaj na Ivaj, uvukla dupence u beleeee pantalone i samo vrcka. To je već čudo prirode i nestašna deca
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:37:01
|
|
|
|
ivaj
|
Hvala Snelle ali to te samo zaslepila bela boja,nista vise Eve ih
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 11:56:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa nema mi Sunčicebg na fotkama
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:00:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Sunci nesto nema ni na forumu ovih dana
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:16:46
|
|
|
|
Olga75
|
kao sto rekoh ali moram da se ponovim : diiiivneeeeeee ste a deca jos lepsaaaaa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:17:44
|
|
|
|
dacca
|
Ima li slikica sa vaseg druzenja?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:19:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dacca Ima li slikica sa vaseg druzenja? KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.3.2011 12:20:14 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:25:46
|
|
|
|
dacca
|
Slikice su
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:33:19
|
|
|
|
lanajelena
|
Tek sad sam uspela da pogledam slicice divne su ...koliko lepotica na jednom mestu ...Ančččččččččiiiiiiiiiii čestitam od ...nadam se da stoji dogovor na pola puta za april/maj
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:47:51
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa nema mi Sunčicebg na fotkama to sam i ja primetila.. a moram da kazem, da je jedna od Vas prisutnih, moj tip žene, ali neću da vam odm tajnu, koja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 12:54:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa nema mi Sunčicebg na fotkama to sam i ja primetila.. a moram da kazem, da je jedna od Vas prisutnih, moj tip žene, ali neću da vam odm tajnu, koja pogađam: Vanica
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 13:12:59
|
|
|
|
lesica
|
Ne vidi se bas najbolje ali evo i Suncice na ovoj jednoj grupnoj slici
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 13:14:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Lesice ja baš htela da stavim tu tvoju sliku gde ima Sunčice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 13:15:29
|
|
|
|
lesica
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 16:34:39
|
|
|
|
Alexis79
|
Sve ste stvarno divne zene ,sve sam slike pregledala Anci cestitam ,bas sam se prijatno iznenadila kad sam procitala da si trudna. Super Cestitam draga
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 16:35:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala ti puno, draga
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 18:06:01
|
|
|
|
Tatamata
|
A evo nam i izveštaja sa okupljanja! Žao nam je što nismo bili sa vama, ali dolazimo sledeći put! Ringerajci zajedno dočekali proleće na Košutnjaku Ozelenela naša Ringeraja, proleće nam uveliko stiglo, te i Ringerajci rešili da dočekaju proleće kako je i zaslužilo. Okupile se mame, tate, mala i velika dečica, trudnice a i buduće nam trudnice:). Mesto okupljanja ovaj put - Košutnjak. Pročitajte ceo tekst i pogledajte slike...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 18:29:12
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 19:13:38
|
|
|
|
Tatamata
|
Slike sa RR Dočeka proleća su objavljene i na Facebooku! http://www.facebook.com/album.php?id=185021737486&aid=305257 Drage moje, imam jednu veeliku molbu za vas! Molim vas da svako od vas taguje što više osoba koje poznaje i ima među FB prijateljima. Dovoljno je da svaku osobu tagujete jednom, ne morate da ih jurite po svim slikama, ostavite nešto za tagovanje i drugima. Na ovaj način pozivamo na našu stranicu i FB prijatelje prijatelja koji još uvek ne znaju za nas, možda se i oni pridruže. Ovo nam je jaaako bitno za dalji napredak naše Ringeraje i širenje naše Zajednice ne samo na FB, već i da privučemo nove članove na naš Forum, a to će nam pomoći da se još više podigne kvalitet diskusija i da lakše dolazimo do pravih odgovora na sva naša pitanja i dileme. Dodavaću i narednih nekoliko dana nove slike ovamo, pa vas molim da i tada povremeno skoknete na FB i tagujete još po nekog. Naravno, tagujte samo slike koje vam se sviđaju i koje biste tagovale i da ste vi lično na njima, ne želimo da naši prijatelji budu tagovani sa blesavim facama ili kako kolutaju očima. Hvala vam i voli vas vaš, Tatamata
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 19:20:30
|
|
|
|
guppy RR
|
Danas sam nešto ultra sentimentalna izgleda. Umalo me rasplaka tvoj post, TataMata Devojke, prelepe ste.. ostala sam bez teksta.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 21:17:44
|
|
|
|
Tea2
|
Divno !!!!Svi ste preslatki!!!!!!!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?