Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 19:40:14
|
|
|
|
lesica
|
Evo i nasih slicica Snelle i Lana,i moje dete i ja Ivaj,koja je morala ranije kuci pa nisam stigla da slikam njene prelepe devojcice Marija32 i Nikola,Snelle i Lana i Lenka i ja Ova slika je mnogo lepa meni... DunjaRR, AnaRR,Suncicabg,i Vanica a moja cera se u krupnom kadru plezi Ha,jel hodamo ili ???
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 19:42:37
|
|
|
|
Snelle
|
Aaaaa, moram za poslednu fotku Ček da ja stavim snimak kako tate igraju fudbal sa ćerama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 19:43:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Snele sta si se stisla. Stavi i ti koju sliku.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 19:47:31
|
|
|
|
Snelle
|
Nemam puno slika Tata nam nije bio jedno vreme tu, pa nisam mogla i da držim dete i da fotkam.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 19:58:58
|
|
|
|
lesica
|
I jos malo od mene Sakeidi i Aleks Sincic Nele79,Vanja Muz Nensi RR i Vuk,i mi poznate Mamike i bebci
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 20:51:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Super su fotkice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 20:57:36
|
|
|
|
anajid
|
Jao zene sve ste jako lepe.Bebci su preslatki.Ma sve u svemu,prelepo i druzenje i vi!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:19:57
|
|
|
|
nela79
|
Vidi molim te, uspio je neko i ovog mog malog divlajkovica uhvatit na slici :) Eto kako je meni svaki dan sa njim, ni sekunte mira
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:28:03
|
|
|
|
nela79
|
Pa ja i ne vidim dobro,vidi koliko sam gresaka u kucanju napravila!!! Evo sad me stid i odoh da spavam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:29:46
|
|
|
|
Lu
|
Divno druženje, super slikice, baš vam zavidim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:35:05
|
|
|
|
tijana86
|
Dodjite kod meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! U akva park ! LJUBOMORNA SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM !
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:36:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Diiiiiiiiiiiiiivne ste! Snelle, promenila si mi se od prethodnog druženja. Šta si menjala? Dužinu kose? Anaaaaa, koliki stomak! I sojke su na broju. Ticker molim (što je neko rekao). Minna, bebac je isti ti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:43:52
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Tash Minna, bebac je isti ti! Svi to kazu Ja sam ceo dan nekako posebno raspolozena jer mi je stvarno bilo mnogo lepo, tako da se nadam da ce uskoro biti ponovo neko druzenje A slike su super!!!!!
< Poruku je uredio minna -- 26.3.2011 21:44:11 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:47:33
|
|
|
|
sneza24
|
Super su vam slike.Vidim da ste se lepo provele Ana cestitam od
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 21:55:21
|
|
|
|
New Mom
|
Devojke, divne ste! Prelepe mame, prelepa deca, predivne slike! IZVORNA PORUKA: Nensi RR Sakiedi (joj,zaboravila sam ime malog) Alex (Aleksandar)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:04:55
|
|
|
|
Sakiedi
|
Eh, kako upadoh danas na druzenje... . Vidim puno lepih,nasmejanih zena sa bebama I rekoh sigurno su ovo moje sa ringeraje. Hvala vam sto ste bile tako dobre,pozitivne,nasmejane I sto se nisam osecala zapostavljenom. Sada kada Sam vas upoznala,I vas I bebe, bicu redovnija. Divne ste I jedva cekam sledece okupljanje,Ali ovaj put rostilj u prirodi,pice,neka partija fudbala,odbojke... Ljubi vas Sakiedi I Alex
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:08:09
|
|
|
|
Sakiedi
|
Hvala NEw Mom,spominjale smo te danas. Falila si...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:08:51
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:15:43
|
|
|
|
Sakiedi
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:19:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mi smo stigli u pola 4, ali smo ipak uspeli ponekoga da uhvatimo :) Drago mi je da sam vas videla, drage moje sektasice :D Mali misu, cestitam! A moram da kazem - Snelle, uopste te nisam tako skontala, ti si, bre, mnogo lepsa uzivo nego na slikama (ne da si ruzna na slikama, nego.... shvatila si :)) Zene moje drage, ulepsale ste mi popodne!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:21:06
|
|
|
|
LillyT
|
Ja ću da pozelenim od jeda što nisam bila. I samo da još Viking okači svoje slike sa kafice sa Vučkom i odoh da se okačim negde..... Žene
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:45:26
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash Snelle, promenila si mi se od prethodnog druženja. Šta si menjala? Dužinu kose? Smršala sam par kg A pored toga sam se šišala i stavila pramenove Alexx, hvala ti
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 22:56:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja ću da pozelenim od jeda što nisam bila. I samo da još Viking okači svoje slike sa kafice sa Vučkom i odoh da se okačim negde..... Žene Lillyka ja ću da pozelenim sada ako ti nisi znala, da sam ti bar pustila SMS.. si bila sprečena ili nisi znala za kaficu? toliko sam bila u gužvi da ni Tatamati nisam javila nadam se da je i on bio sprečen pa da se ne jedem.........
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 23:00:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice veliko hvala za pokloncic Kad budem dolazila kod mojih yovem te da se vidimo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2011 23:01:32
|
|
|
|
lesica
|
Ajde,ajde... Ide lepo vreme pa ce biti jos druzenja. Samo sto cemo morati da rezervisemo neki veci broj stolova Ali i treba tako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?