Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 22:26:33
|
|
|
|
Tatamata
|
Ne plači Jeco, to ti je garant zbog pomeranja sata! A slike sa Košutnjaka su stvarno predivne, dođe mi da na njih, u Photoshopu dodam Guppy RR i moju malenkost... TataMata PS: Hvala ti Jeco
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 22:27:58
|
|
|
|
Ana RR
|
TataMato, što nam se nisi pridružio
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 22:47:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR TataMato, što nam se nisi pridružio Anči ne staj mi na muku, sećaš se da sam ti rekla da sam zaboravila da mu javim Tatamato gledaj malo više ovu temu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 22:48:16
|
|
|
|
marijajo
|
Kako su vam lepe slicice,bas vam zavidim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 22:49:35
|
|
|
|
Ana RR
|
E pa to mu je za nauk - mora da prati dešavanja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.3.2011 22:50:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR TataMato, što nam se nisi pridružio Anči ne staj mi na muku, sećaš se da sam ti rekla da sam zaboravila da mu javim Tatamato gledaj malo više ovu temu da li je ovo uopšte pravilno reći
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 0:16:01
|
|
|
|
Tatamata
|
Nije pravilno Dunja! Pravilno je reći: Javiću ti TataMato! Dobro de, evo gledam malo više temu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 0:37:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tatamata Nije pravilno Dunja! Pravilno je reći: Javiću ti TataMato! Dobro de, evo gledam malo više temu. Tatamato, javiću tiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:17:07
|
|
|
|
Ana RR
|
A evo nam još sličica Alex i Andrej
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:41:57
|
|
|
|
Jele
|
Sad sam videla slike, super vam je bilo, žene jako ste lepe, a deca još lepša Muževe neću da spominjem da me neka ne utepa ANA draga, sad sam pročitala da si trudnjača, čestitaaam, jako sam se obradovala
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:48:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala darling
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:54:09
|
|
|
|
viking
|
Alex, lepotice naša Žene, vidim da vam je bilo divno, mnogo mi je drago zbog vas i krivo zbog mene, što nisam bila
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:55:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Biće repriza
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:58:26
|
|
|
|
Tatamata
|
Čestitam i ja Ana , biće to jedna divna beba
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 10:59:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala TataMato P.S. Ubaci ovu Alexinu sličicu u druženje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 11:01:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Alex, lepotice naša Žene, vidim da vam je bilo divno, mnogo mi je drago zbog vas i krivo zbog mene, što nisam bila Hvala, Vikinže Nego, kako je u SA, kako nam je Vučko?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 11:01:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Andrej Porastao i sve je lepsi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 11:10:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 11:25:53
|
|
|
|
viking
|
Sarajevo je divno, ja sam baš prijatno iznenađena, svakome preporučujem za vikend-varijantu! Vule je super, dovela je i Meri, slatkica jedna mala, bila je baš dobra i strpljivo je čekala dok nas dve nismo popile kafu iako joj je bilo pomalo dosadno IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: viking RR Alex, lepotice naša Žene, vidim da vam je bilo divno, mnogo mi je drago zbog vas i krivo zbog mene, što nisam bila Hvala, Vikinže Nego, kako je u SA, kako nam je Vučko?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 11:28:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Big hug za Vučka i Meri!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.3.2011 11:30:17
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
O Vikinže....dal da napišem hvalospjev....ne neću Da Meri je bila s nama jer igraona nije radila, bilo joj je dosadno, al bila je opet OK Viking, pa prava Viking, naravno fulila je ćevabdžinicu i nismo pojele najbolju tufahiju na svijetu, al obećala je doći ponovo, a onda će je poznati poguzija odvesti na par mjesta da se najedemo ko ljudi. Ovako srknule smo kafu i nismo vas tračale
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.3.2011 0:00:52
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa nema mi Sunčicebg na fotkama IZVORNA PORUKA: MaliMis Sunci nesto nema ni na forumu ovih dana Ma kako nema Ja sam se videla na nekoliko. Inace na forumu me nije bilo nekoliko dana, ali sad ponovo imam net tako da vas necu napustati na tako dug period Inace, na druzenju je i meni bilo jako lepo, mame su super zgodne a decica predivna A i trudnicice predivno izgledaju
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.3.2011 8:53:54
|
|
|
|
nela79
|
Hvala Sunci na ovom trudnice predivno izgledaju, evo sva sam se zarumenila
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.4.2011 0:10:41
|
|
|
|
lidija 011
|
Zao mi je sto propusih ovo druzenje, fotke su sjajne, a vi zene...ma zene i po ...Ana mnogo mi je drago zbog tebe
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.4.2011 21:26:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel se skupljate negde uskoro? Nisam videla da je negde napisano.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?