RE: Vaginalni i cervikalni bris (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Olga75 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 14:51:40)

ne verujem da je bas priuceni , pre mi se cini da nije obratio paznju
sto je mozda i veci problem od onog sto prejudiciras

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 17:02:32)

ja stalno kuburim sa ginekolozima..videcu sutra u 9 sta ce da mi da...ako je nesto kao prosli put produzicu privatno pa da cujem drugo misljenje..imam jos jedno pitanje papa test dali da radim pre ili posle terapije..ja sam mislila bolje posle da sto pre krenem sa lekovima tj vec sutra ?

branki* -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 17:09:45)

mislim da rezultati papa testa nemaju veze sa tim da li pijes antibiotike.ja bih,isto,odmah krenula sa lekovima.naznaci doktoru da ti se vraca,odnosno ne zaleci se skroz,diskretno mu spomeni kombinaciju 3 antibiotika.

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 17:12:38)

ma negde sam procitala da mogu da uticu bakterije na grlic pa sam se jos vise frapirala [sm=zmeden.gif] nego nadam se da je to bas kad se dugo ne leci...ma naznacicu mu naravno ,pa moje zdravlje je u pitanju...dao mi jedan lek ,a ja dobila jos jednu bakteriju..strasno.......ma da,ali ne mogu papa test da radim jer cu da koristim i vaginalete...nego cim za vrsim terapiju jedno pojedno

branki* -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 17:18:34)

nisam o tome razmisljala.ja ko zna koliko sam vukla tu ureaplazmu.meni su odstranili 1 jajovod,bio zapusen,papa test u redu.e,sad da li je to zbog te bakt. ili nesto drugo ne znam.

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 17:24:28)

znam da mi je i kolposkopija i papa bio dobar pre sest meseci...da se kljukam vitaminima...idem sutra po terapiju i ne mogu vise da se traumiram ovim sto procitam po netu...tacno znam sta mi je ciniti sutra pa se nadam da ce biti sve ok.
izvinite sto sam vas udavila na ovoj temi ,ali sta cu kad sam panicar i kad imam milion pitanja...[sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 19:59:17)

zene ja preksuta radim ove briseve. drzte palceve da budu ok, da mogu dalje!!

Nataša1 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 20:35:03)

Malapufika, ovde je bilo na forumu i žena koje su istovremeno imale ureaplazmu i mikoplazmu, ili hlamidiju i neku od te dve, više se ne sećam...
Često čujem da se u domovima zdravlja dobijaju pozitivni rezultati, a posle u privatnim laboratorijama negativni. Ne znam ko je u pravu, al slažem se sa ostalima da treba obavezno da ponoviš tekst u drugoj laboratoriji.

branki* -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 21:37:52)

evo,npr kod nas u domu zdravlja,prilican broj zena bio pozitivan na hlamidiju,i stalno,nakon popijenih antibiotika brisevi opet pozitivni.na kraju kad su proverile privatno,bile negativne.sad,cim je neko pozitivan na hlamidiju,lekari sami preporucuju da se bris proveri jos jednom u drugoj laboratoriji,eto.

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 21:42:13)

malopre mi kaze drugarica njena sestra u dz tri puta pozitivna na hlamidiju ,a privatno dva puta negativna ..kljukala se mnogo lekovima dzabe ...cekam mm sa posla pa cemo da vidimo sta da radimo...meni nikako ne ide u glavu odakle sad i ureoplasma odjednom...

Anoniman -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (21.2.2012 23:27:56)

ja imam kontra iskustvo i sa brisevima i sa spermokulturom, takoda ne znam sta da vam kazem.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sanchy -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (22.2.2012 1:28:59)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ne verujem da je bas priuceni , pre mi se cini da nije obratio paznju
sto je mozda i veci problem od onog sto prejudiciras

Nista ne prejudiciram [sm=zmeden.gif]...cinjenica je da masa dr danas nema pojma o poslu koji radi jer zavrsavaju jedan tako vazan fakultet putem veza i vezica...sreca je kada naidjes na lekara koji zna svoj posao,i to nije samo moj zakljucak veruj mi da je masa doktora zgrozena neznanjem svojih kolega...

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 13:41:42)

ja ponavljam briseve privatno sledece nedelje ,samo da me prodje kijavica.nije hteo gin da mi da lekove jer sumnja u rezultate.kaze da u zadnjih god dana svi imaju neke bakterije kad odu u higijenski..tako da,videcemo za koji dan

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 13:52:26)

Pčelka,Pufika držim vam palčeve da brisevi budu u redu [sm=smiley31.gif]

hanka -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 14:04:47)

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

ja imam kontra iskustvo i sa brisevima i sa spermokulturom, takoda ne znam sta da vam kazem.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Pcelka ako radis briseve u higijenskom u Pirotu molim te ih ponovi negde drugde jer tamo skoro nikad nikome nista nisu nasli a kad urade privatno gledaj mu cudo

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 17:56:40)

hvala Jole [sm=smiley31.gif] luda kuca,ne znas kome da verujes...koliko se ceka privatno za rezultate ?

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 17:58:37)

Ja sam radila u higijenskom,gotovi su bili za 3,4 dana,pretpostavljam da je privatno još brže [sm=smiley31.gif]

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 18:05:23)

ja sam cekala 8 dana sada zadnji put i lepo sam docekala...pa mislim i ja da je brze nego reko da pitam ako neko zna sigurno..

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 18:12:00)

Pufi ne znam da l sme da se kaže beše gde da radiš privatno,da l je to vid reklame? [sm=smiley36.gif]
Tačnije gde da ne radiš..

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 18:16:39)

eto ti sad...opet neke zajebancije :)))salji mi pp

Anoniman -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (23.2.2012 23:40:30)

u ponedeljak rezultati!! drste mi palceve!! [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (24.2.2012 0:07:08)

Držimo Pčelka [sm=bravo.gif]
Ja u ponedeljak radim briseve, držite i meni [sm=smiley1.gif]

Meisje -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (24.2.2012 9:55:08)

Drzimo,ne brinite nista samo javljajte dobre vesti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hanka -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (24.2.2012 10:24:39)

Pcelka Veverice drzim fige za sterilne briseve [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (24.2.2012 11:27:56)

Pčelka,Degu,sve smo uz vas,držimo palčeve jaaaaako [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>