RE: Vaginalni i cervikalni bris (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

degu -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 18:32:11)

E Pčelka [sm=smiley13.gif] nalivaj se čajevima, jedi belog luka, sve što treba da je se rešiš.
Stigli i moji nalazi, sve je sterilno [sm=bravo.gif]

^iva^ -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 19:57:25)

juhuuuuuuuuuuuu[sm=bravo.gif]

Zell -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 20:20:52)

degu [sm=bravo.gif] javljaj dalje sta se desava!!
Pcelka i meni je bila - jedna kutija pentreksila na tacno 6 sati po jednu (oko 4 dana), kutija probiotika posle toga (10_x_1 dnevno) + vaginalete Neo Penotran Forte 7x1 uvece - odmah sam sledeci dan ponovo radila briseve i resila je se....
samo jos ovaj enterococcus da sredim imam pitanje> kupila sam u zdravoj hrani caj od brusnice (ali je mesan sa jabukom i hibiskusom) jel moze taj da pijem???

daca77 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 20:28:50)

Pcelo, bas mi je zao...znam kako to izgleda[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Zell, antibiotici su ti unistili vag.floru zato uzimaj sto vise vag.sa laktobacilima-ovo vazi i za Pcelku.
Ja sam se enterococusa resila vag.Normogin. Sledece nedelje radim ponovo bris pa cu videti da li sam se resila i enterobactera i klesielle.

Meisje -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 21:03:30)

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

podigla rezultate:
vaginalni bris je ok, ali u cervikalnom imam E.Coli [sm=smiley13.gif]
da poludim!! [sm=smiley34.gif]

Pcelka,mnogo mi je zao[sm=smiley13.gif]baksuz jedan,morala je da se nadje[sm=smiley15.gif]
Kako sad,je l mozes nekako brzo da je se resis?

Degu,svaka cast za rezultate,sada mogu da te duvaju bez problema[sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 21:44:43)

Pčelka baš mi je žao,al ne daj se,još samo to da rešiš i biće sve u redu! Što bi moja mama rekla "sad si došla do konja,samo još neka mala muka dok ga uzjašeš,i na konju si! " Izluđuje me kad mi to kaže,al u neku ruku,ima istine.Prešla si planine,nemoj sad da mi se spotakneš od kamenče [sm=smiley31.gif]

Degu čestitam na super brisićima,ti si sad uzjahala konja [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

degu -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 21:50:07)

Jole nemoj da te čuje mm [sm=smiley36.gif]
Hvala vam žene [sm=smiley31.gif]
Zell da se i ti rešiš tih koka što pre i da se vidimo tamo u Betaniji, da mi razbiješ onu depresivnu atmosferu [sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (27.2.2012 21:52:48)

Reci mu da je to metafora,da se ne zabrine [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 1:02:11)

hvala vam zene drage na podrsci [sm=smiley31.gif], znam ja da cu je se resiti za 7,8 dana. samo sto verovatno necu stici da do kraja ovog ciklusa ponovim briseve, sto automatski znaci jos jedan mesec... al sad sta da radim, kako mora da bude, bice!!
sad cekam briseve na clamidiju, miko i ureoplazmu. nadam se da ce tamo biti sve ok! inace cu stvarno da siznem malcice [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 1:03:45)

e sad, jedino sto me danas rasturiostomak od davanja briseva. nikad me nije vise boleo. obicno imam neprijatan osecaj sat, dva, ali danas je ne-podnosljivo.[sm=zmeden.gif]

yodoro -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 1:29:08)

Želeo bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želeo bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kući da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao za tebe. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 75-200$ nedeljno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na sledeću adresu ***

Za reklamu se obratite Dunji RR

daca77 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 7:52:55)

degu, pa promakao mi je post gde si objavila da imas sve sterilne briseve...
Cestitam, draga...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Zell -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 8:28:46)

Degu [sm=smiley31.gif] danas zavrsavam sa antibioticima, startujem sa probiotikom i vaginaletama iskreno se nadajuci da ce biti negativni brisevi [sm=smiley1.gif]

daca77 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 8:30:08)

Navijam za sterilne briseve, Zell
Ja cu verovatno u ponedeljak ponoviti briseve...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Zell -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 8:35:00)

Daco, sta pijes od lekova? Sad bas razmisljam kad da radim briseve? Jel ima veze ako radim nakon zadnje vaginalete (to ce biti 10 dana od antibiotika)?

daca77 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 8:37:43)

Zell, ne pijem ja lekove...dr su konacno shvatili sta su mi uradili davanjem antibiotika. Sada samo vaginalete koristim.
Obicno se preporucuje da prodje najmanje 7 dana, a po nekima i mesec dana od terapije.

Zell -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 8:39:52)

Hvala draga [sm=smiley31.gif] onda cu ja sredinom sledece nedelje ici. Navijam da ti budu ok brisevi [sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 8:41:37)

Hvala, draga...mada, posle 13 meseci borbe, ne znam sta da mislim

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 9:16:35)

pcelka samo cepaj brusnicu...caj i u zdravoj hrani uzmi suvu pa grickaj svaki dan...ali trazi da ne bude usecerena....ona je spas za eserihiju...drzim fige da sledeci bude sterilan,degu svaka cast,cestitam[sm=bravo.gif]
daco[sm=smiley31.gif]
ja bila da dam bris pa dosla...sada da smuckam ono sa medeom i limunom i cekam rezultate

daca77 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 9:21:09)

Pufi, gde si dala bris? U Humanu?
I kojim spekulumom uzimaju, plasticnim ili metalnim?

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 9:33:09)

metalnim daco ...pa i kod gin kad idem privatno uzima metalni....i mogu da ti kazem da su mnogoooo ljubazni sto meni onako sludjenoj bas znaci

hanka -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 13:19:34)

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

podigla rezultate:
vaginalni bris je ok, ali u cervikalnom imam E.Coli [sm=smiley13.gif]
da poludim!! [sm=smiley34.gif]

Pcelka [sm=smiley31.gif]
Jel su ti odredili koliko?
samo brusnica,mozes i u tableticama ja sam je resila za 2 nedelje ali uz mnogo cajeva i tih tabletica po 2 dnevno

Pufi,daco zell navijam za sterilne [sm=bravo.gif]

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 17:41:03)

zell kazu sedam dana posle terapije ..mada ja mislim da je bolje dvadesetak dana da prodje da ne bi slucajno bili lazni rezultati tj da ih antibiotici samo sakriju...po meni bolje je da vise sacekas od 7 dana..a ta brusnica je super..mozes kad procedis caj njih da pojedes..jako je ukusno i plus zdravo..ajde pa da budu sterilni svi do jednog [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 18:02:36)

Pufika,Dacka držim palčeve za dobre briseve [sm=smiley31.gif]
Kad su rezultati?

malapufika -> RE: Vaginalni i cervikalni bris (28.2.2012 18:11:17)

gde si joleee?:)))moji u petak posle 3 ,a u 4 pravac kod gin.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>