Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:23:34
|
|
|
|
Maya21
|
Nisam ni ja videla, al' ja ću da ćutim, dugo me nije bilo...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:26:46
|
|
|
|
cicko
|
E ja sam videla!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:27:08
|
|
|
|
simke
|
Mayo nije ni čudo što nisi primetila,ćaskali smo uz kaficu,pa je buhli palo na pamet da bismo mogle da se nađemo na pola puta,tj. na Fruškoj gori
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:27:39
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Tashke Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendan Ja sam ih primetila. moja Takica ima 9g. I?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:29:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Tashke Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendan Ja sam ih primetila. moja Takica ima 9g. I? Znam da ima 9god, rekla mi je. Stvar je sledeća: veliki se jure i ne paze na male. To važi u krug... ovi od 9 ne paze na ove od 4, ovi od 4 ne paze na ove 2...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:30:46
|
|
|
|
cicko
|
Devojke, drago mi je da sam vas ponovo videla, divne ste! Upoznala sam, takodje, puno novih cura, Tixy, Jance, Ellenicu, Yell, Diamond... Kao sto rekoh zao mi je sto nisam caskala i sa ostalima, ali bice prilike nadam se vrlo uskoro. Dunja, hvala za pokloncice, Tashke, prelep stomacic i ... , dobro ti stoje! Puno VAS VOLIM!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 2:10:50
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Tashke Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendan Ja sam ih primetila. moja Takica ima 9g. I? Znam da ima 9god, rekla mi je. Stvar je sledeća: veliki se jure i ne paze na male. To važi u krug... ovi od 9 ne paze na ove od 4, ovi od 4 ne paze na ove 2... NE slazem se. Kada dete nije vaspitano nije bitno ima li 2,3 ili 10 godina. I ono maleno od 3g moze da povredi ono od 6g. Ne uzavavam izgovor roditelja deca se zaigrala pa nisu pazili! U takvoj guzvi moraju svi da povedu racuna. a o onim najmanjim bi trebalo da vode racuna roditelji ili animatorke. Ili da se naprave igraonice za decu odredjene starosne grupe? Mozda po kilazi da ih razdvajaju?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 2:21:14
|
|
|
|
guppy RR
|
Prelepe slike! Baš mi je krivo što sam tako daleko.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 8:59:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Novosađanko, sa tim se slažem. Do pre godinu dana sam ja puzala za Lukom kroz ceo onaj lavirint, jer sam smatrala da nije dovoljno velik da pazi na sebe i druge.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 9:47:32
|
|
|
|
gagins
|
Ja se slazem i sa novosadjankom i sa Tashom!Samo ne znam jesam li ja suvise opustena mama,ja sam moju Sonju pustila i samo je povremeno obilazila(kao i ona mene ) i gledala kroz onaj prozor,jer nisam smatrala da treba tamo da se guram,opet su one cure tamo zaposlene da paze na njih.Ja sam maksimalno uzivala u mojoj kafici i razgovoru sa curama .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 10:43:33
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: gagins Ja se slazem i sa novosadjankom i sa Tashom!Samo ne znam jesam li ja suvise opustena mama,ja sam moju Sonju pustila i samo je povremeno obilazila(kao i ona mene ) i gledala kroz onaj prozor,jer nisam smatrala da treba tamo da se guram,opet su one cure tamo zaposlene da paze na njih.Ja sam maksimalno uzivala u mojoj kafici i razgovoru sa curama . Sonja i uostalom sva deca sa RR su bas lepo vaspitana. Bar sam to uspela da vidim jer sam puzala sa Luletom dobar deo. Sledeci put cu nadam se vise pricati sa devojkama. Bilo je super. Lanajelena je jako lepa, odusevila sam se njenom pojavom, zena prosto zraci. A Nedja je vrh! Enigmi, Simke, Jmpm, Maja, Yell da ne nabrajam sve, ali sve ste skroz pozitivne. Devojke zadovoljstvo je biti u vasem drustvu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 10:44:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Sonjica je super,udari se,dodje da se pozali i vrati se opet na najvisi lavirint,moja Lana da je bila ja bi bila verovatno zalepljena na onaj prozor njoj treba neka ekipa 0-2 god
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 11:11:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Hvala Novosadjanko...misljenja su uzajamna...ja bih volela da izgledam kao ti posle troje ...ma i ti zeno prosto zracis(podsecas me na jednu moju snajku koju ja obozavam bas zbog takvog temperamenta)...ja sad i nisam bila u elementu zbog Lane da je ona bila tu bio bi mi potpun ugodjaj,ali bice prilike sto se mene tice vec sledeci vikend
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 11:20:09
|
|
|
|
simke
|
Ja sam non-stop zavirivala kroz prozorče,namerno nisam ulazila,jer me onda Siniša ne bi pustio,a i htela sam da vidim kako će da reaguje ako ga ostavim samog
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 11:27:07
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Da li je to danas Lani rodjendan? A za sledeci vikend, moze samo javi gde i stizemo.Ovog puta full sastav nadam se.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 11:28:50
|
|
|
|
lanajelena
|
nije bio je 1-og marta,nego tako mi stoji na tickeru moram da ga menjam nervira me
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 11:58:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne su vam slikice! Vi ste divne, a tek decica i bebci
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 12:43:59
|
|
|
|
jance
|
eto mene konacno! ja zaspala juce posle druzenja ko top, tek sada dolazim sebi.... da, i jedna od stvari koje sam sa druzenja isto donela, ako budem imala sina zvace se Konstantin! neprestaje da me odusevljava to ime, i njegova univerzalnost i lepota. sto se tice druzenja "na pola puta" u Vrdniku, sto spominjete, racunajte na mene i moja kola (velika su, mogu dvoja kolica komotno da stanu sa sve bebi opremom)
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 13:19:47
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Prelepe slike! Baš mi je krivo što sam tako daleko. I nama je krivo Kad dolazite u ove krajeve?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 14:46:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Uhvatila sam komp na 5 minuta, pa samo da kazem da mi je bilo divno juce, sve zene su fantasticne, a tek bebe i decica....odusevljena sam, i nadam se da cemo se vrlo brzo opet druziti
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 14:48:03
|
|
|
|
Nena81
|
Nedjo tebe sam cekala, ja tako zelim da te upoznam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 14:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja tebe draga, mozda i bude nesto od fruskogorskog okupljanja Samo zamisljam, nas 50 ringerajki sa decom, kako bi to izgledalo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 14:53:14
|
|
|
|
Nena81
|
Kao ekskurzija malih i velikih
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 15:07:02
|
|
|
|
Nana*
|
Devojke divne ste Super su slike, klinci su preslatki! Decak sa slike gde su Maya i Simke je andjeo nebeski, kakve oke ima
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 6.6.2010 17:09:06
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Nedja mozda i bude nesto od fruskogorskog okupljanja Samo zamisljam, nas 50 ringerajki sa decom, kako bi to izgledalo Qq, zaposleni u tom nekom kaficu bi dobili slom zivaca A kada krenemo kuci, pokupis prvo dete (jer ne vidis na oci od umora) i odvedes, a posle saljemo PP gde je koje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?