|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
5.6.2010 22:22:50   
Anoniman
joj sad gledam slike i sa prethodne strane..

joj sto bih volela da vas upoznam...
kako ste sve drage...
divne slike..
divno vam je bilo...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 1101
5.6.2010 22:30:04   
Ellenica
Žene meni je bilo SUPER.
I samo da znate da meni ta velika okupljanja uopšte ne pašu, jer se sva pogubim, ali ovo danas je bilo opušteno.
Lepo je bilo povezati neke nikove sa osobama, žao mi je što nism popričala sa svima, ali ima dana pa ćemo se viđati još.
Biće još lepih dana pa će i žene koje nisu bile danas doći na kaficu.

Moram pohvaliti našu Dunju sa poklončićima, kao što sam i tamo rekla,
"Vidi Aleksa i mama je nešto dobila"
Lep je povezati se sa ostalim mamama, naravno i trudilicama i trudnicama jer sve smo to i mi mamike prošle.

U svakom sučaju videćemo se

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 1102
5.6.2010 22:45:03   
jance
ja samo da Vas pozdravim! ja zakucala kad sam dosla kuci, bila vec dosta umorna, pa nisam dosad ni stigla da predgledam slike. vidim da je diamond bila vredna...slusa taj lapatop a?

jako mi je drago zene moje sto sam vas sve upoznala, pa da spojim nickove i nadimke

za moje trudilice poseban user posted image

za sve sa kojima sam se upoznala danas, hvala vam,
i za organizatore, hvala

sve vas puno volim

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1103
5.6.2010 22:46:15   
New Mom
Slike su nam divne sve! Moram da ponovim: ulepšan mi je dan. Malo je teško upoznati se odjednom sa toliko osoba, plus morali smo ranije da brišemo na klopicu, ali sve mi se čine tako drage. A klinci su pravi šou, najpozitivnije! Trudilice, ne sumnjam uopšte da ćete u nekom narednom susretu biti user posted image !
Lepo je imati prave sagovornike o svim temama! Radujem se sledećem susretu! user posted image user posted image user posted image  I Larica novim drugarima! Ako opet ne prespava sve! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1104
5.6.2010 22:59:48   
SUPER MAMA
Devojke divni ste na sve slike.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1105
5.6.2010 23:01:04   
simke
Uh,evo i mene napokonuser posted image Bilo nam je superiška,ali kao i uvek malo breuser posted image Ja bih jošuser posted image
Dunjice hvala na poklonuuser posted image

Da li mi verujete da mi je ovo prva kafa koju nisam popila s noguuser posted image user posted image user posted image
P.S: Kad ćemo da ponovimo?user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1106
5.6.2010 23:04:29   
Maya21
Simke ako se ja pitam mozemo i sutra user posted image
ne znam kako vam se svideo ambijent i ukupna organizacija, ali menadzerka mi je rekla da smo uvek dobrodosle user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 5.6.2010 23:05:13 >

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1107
5.6.2010 23:05:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Maya21

ne znam kako vam se svideo ambijent i ukupna organizacija, ali menadzerka mi je rekla da smo uvek dobrodosle user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1108
5.6.2010 23:06:27   
simke
Igraonica i osoblje suuser posted image user posted image user posted image Ja sam oduševljena,a boga mi i Simke se nije buniouser posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1109
5.6.2010 23:08:00   
New Mom
Ambijent je super, bar meni. Jedva čekam da malo porastemo da aktivno istražujemo sve to.user posted image
Organizacija user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1110
5.6.2010 23:10:13   
Anoniman
Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1111
5.6.2010 23:10:19   
Maya21
Onda nema više dogovaranja od nedelju dana gde i kako ćemo user posted image sada znamo user posted image za sledeći put nam ostaje da rešimo samo KADA user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1112
5.6.2010 23:11:38   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Tashke

Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. user posted image

Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1113
5.6.2010 23:12:17   
Nena81
Znaci prostor igraonice bar na slikama je super, deca su uzivala
deo za mamike je user posted image  pa su i one uzivale

sve u svemu blago vama na divno provedenom danu kisa vam nije mogla nista user posted image

Neko je u prethodnim postovima predlozio sledeci put u banju Vrdnik ili tako nesto, ja sam za ali da idemo na ceo vikend da se stvarno svi upoznamo i lepo provedemo.

Dunja ko carobnjak iz ozza samo deli pokloncice user posted image user posted image user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1114
5.6.2010 23:12:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Maya21

IZVORNA PORUKA: Tashke

Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendanuser posted image

Ja sam ih primetila. user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1115
5.6.2010 23:13:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nena81

Neko je u prethodnim postovima predlozio sledeci put u banju Vrdnik ili tako nesto, ja sam za ali da idemo na ceo vikend da se stvarno svi upoznamo i lepo provedemo.

Oooooo, meni je to promaklo. Baš zanimljivo. user posted image

(odgovor članu Nena81)
  Direktna veza do poruke: 1116
5.6.2010 23:15:35   
simke
Neno u NS nije bilo kišeuser posted image user posted image user posted image ,a i da jeste nama ne bi smetalauser posted image Ma igraonica je zakon,ko što napisah,prvi put sam popila kafu sedećiuser posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 1117
5.6.2010 23:17:03   
simke
Kako ti je to promaklo?user posted image Buhla i ja organizujemo NS-BG druženje čim budu topliji dani,a prvi predlog je Vrdnikuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1118
5.6.2010 23:17:58   
lothroniell
Bas vam je bilo lepo... KAd vidim slike jos mi je zalije sto nisam bila s vama! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1119
5.6.2010 23:18:54   
simke
Lothuser posted image Družićemo se mi jošuser posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 1120
5.6.2010 23:18:59   
Nena81
Super blago vama ovde celi dan cas pada cas ne,pa raspali pljusak malopre samo takav, i to negde negde ...

Ja stvarno nisam imala srca da maltretiram mm da dodjemo, zadnjih dana je stalno na putu, CG,pa Slovacka sve kolima....
Nadam se sledecem druzenju

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1121
5.6.2010 23:19:34   
Mimče
devojke vidim da vam je druzenje bilo ekstra, sve ste nice, slicke su vam super i drago mi je sto su se i moje novosodjanke skupile, sad ynamo da svuda gde god odemo imamo cetu ringerajki i nismo sami:)user posted image

p.s. novosadjanka izbegla u bguser posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1122
5.6.2010 23:19:38   
Nena81
IZVORNA PORUKA: simke

Kako ti je to promaklo?user posted image Buhla i ja organizujemo NS-BG druženje čim budu topliji dani,a prvi predlog je Vrdnikuser posted image

Ja sam za user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1123
5.6.2010 23:21:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: simke

Uopšte nisam videla, a gde ste o tome pisale?

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 1124
5.6.2010 23:23:21   
simke
Hm...mislim u kaficiuser posted image Onda nije ni čudo što ti je promaklouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here