Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 21:52:08
|
|
|
|
tixy1
|
da da bebaca na sve strane, nas par trudilica se utopilo u masu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 21:54:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nego...Tashke zeno..otkud ti onolike cice???????????? Pa tolike su, šta ću im ja?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 21:54:47
|
|
|
|
Maya21
|
tixy, sledeci put cete i vi da nam budete a ne verujem u to! moja draga
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 21:58:46
|
|
|
|
Nella79
|
Jooj, zene, divno je bilo! Zao mi je sto nisam stigla sa svima da se upoznam... Ali bice prilike! Dunja, hvala za pokloncic! Yell, bas mi je zao sto smo se videle samo na minut ! Sve vas ljubim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 21:58:49
|
|
|
|
ivak
|
Caos,divne su slike i vidim da vam je bilo lepo. Ja se izvinjavam svima sto nismo dosle, i jako mi je zao sto vas nisam upoznala . Dobila sam 38dc i imam jake bolove, zato nismo stigle. Saljem vam poljubac svima .
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 21:59:32
|
|
|
|
tixy1
|
I mi se nadamo!!! vojim vas, cure!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:01:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, super slike .. . Vidi se da ste uživale ... ...dečica su vam predivna ....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:03:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jaoooo, žeeeneeeeee!!!! Pa predivne ste, divna su vam deca! Kako je lepo spojiti nickove i lica
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:04:09
|
|
|
|
diamond
|
dunja i konstatin maya ellenica, diamond, nella79, tixy i jance jance, cicko, tixy, diamond,tashke siniša tashke i luka novosađankina ćera
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:06:31
|
|
|
|
cipiripi
|
Tasho...daj malo... Mada...ni Ellenica nije losa
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:07:45
|
|
|
|
diamond
|
to bi bilo to...uf...otpala sam...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:08:35
|
|
|
|
Verus
|
cipi! volEm kako Ivona voli sto sam te zaprasila nema, kad Verus baca prasinu, ostaju deca za njom!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:09:04
|
|
|
|
cicko
|
I ja sam to primetila... IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: cipiripi Nego...Tashke zeno..otkud ti onolike cice???????????? Pa tolike su, šta ću im ja?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:09:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Tasho...daj malo... Vratila bi ih za jedan dan!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:10:30
|
|
|
|
cipiripi
|
ne bih...moj muz bi ih zadrzao
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:11:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Dosta!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:14:40
|
|
|
|
gagana83
|
Zene super ste mi
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:14:55
|
|
|
|
Dora
|
Ej, super ste evo grlim vas sve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:16:01
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Dosta! Jao, Tašo, još koji put da budeš trudna, diiivno ti stoji! Stvarno lepo izgledaš!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:16:07
|
|
|
|
gagins
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ej, super ste evo grlim vas sve Bas mi je zao Dora sto nisi i ti mogla daci
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:17:36
|
|
|
|
Dora
|
Drugi put ću, obećavam!!! Dečica su preslatka! Novosađanko, ćerka ti je lepotica...baš mi je drago da vas vidim makar i ovako na slikama!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Tashke Dosta! Jao, Tašo, još koji put da budeš trudna, diiivno ti stoji! Stvarno lepo izgledaš! Faja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:19:16
|
|
|
|
Anoniman
|
jao pa tek sad sam videla... divnooooooooooooooooooooooooo!!!! kako ste lepe..... !!!!! kakvi su utisci? deca su a vala i vi ste sve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:19:45
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: diamond maya, mislim da je ovo simketov siniša i simke Ja bih rekla da je ovo Ellenicino dete. Jeste jeste
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:22:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Tashke Dosta! Jao, Tašo, još koji put da budeš trudna, diiivno ti stoji! Stvarno lepo izgledaš! Slažem se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?