Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:22:50
|
|
|
|
Anoniman
|
joj sad gledam slike i sa prethodne strane.. joj sto bih volela da vas upoznam... kako ste sve drage... divne slike.. divno vam je bilo...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:30:04
|
|
|
|
Ellenica
|
Žene meni je bilo SUPER. I samo da znate da meni ta velika okupljanja uopšte ne pašu, jer se sva pogubim, ali ovo danas je bilo opušteno. Lepo je bilo povezati neke nikove sa osobama, žao mi je što nism popričala sa svima, ali ima dana pa ćemo se viđati još. Biće još lepih dana pa će i žene koje nisu bile danas doći na kaficu. Moram pohvaliti našu Dunju sa poklončićima, kao što sam i tamo rekla, "Vidi Aleksa i mama je nešto dobila" Lep je povezati se sa ostalim mamama, naravno i trudilicama i trudnicama jer sve smo to i mi mamike prošle. U svakom sučaju videćemo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:45:03
|
|
|
|
jance
|
ja samo da Vas pozdravim! ja zakucala kad sam dosla kuci, bila vec dosta umorna, pa nisam dosad ni stigla da predgledam slike. vidim da je diamond bila vredna...slusa taj lapatop a? jako mi je drago zene moje sto sam vas sve upoznala, pa da spojim nickove i nadimke za moje trudilice poseban za sve sa kojima sam se upoznala danas, hvala vam, i za organizatore, hvala sve vas puno volim
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:46:15
|
|
|
|
New Mom
|
Slike su nam divne sve! Moram da ponovim: ulepšan mi je dan. Malo je teško upoznati se odjednom sa toliko osoba, plus morali smo ranije da brišemo na klopicu, ali sve mi se čine tako drage. A klinci su pravi šou, najpozitivnije! Trudilice, ne sumnjam uopšte da ćete u nekom narednom susretu biti ! Lepo je imati prave sagovornike o svim temama! Radujem se sledećem susretu! I Larica novim drugarima! Ako opet ne prespava sve!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 22:59:48
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Devojke divni ste na sve slike.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:01:04
|
|
|
|
simke
|
Uh,evo i mene napokon Bilo nam je superiška,ali kao i uvek malo bre Ja bih još Dunjice hvala na poklonu Da li mi verujete da mi je ovo prva kafa koju nisam popila s nogu P.S: Kad ćemo da ponovimo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:04:29
|
|
|
|
Maya21
|
Simke ako se ja pitam mozemo i sutra ne znam kako vam se svideo ambijent i ukupna organizacija, ali menadzerka mi je rekla da smo uvek dobrodosle
< Poruku je uredio Maya21 -- 5.6.2010 23:05:13 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:05:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 ne znam kako vam se svideo ambijent i ukupna organizacija, ali menadzerka mi je rekla da smo uvek dobrodosle
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:06:27
|
|
|
|
simke
|
Igraonica i osoblje su Ja sam oduševljena,a boga mi i Simke se nije bunio
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:08:00
|
|
|
|
New Mom
|
Ambijent je super, bar meni. Jedva čekam da malo porastemo da aktivno istražujemo sve to. Organizacija
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:10:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:10:19
|
|
|
|
Maya21
|
Onda nema više dogovaranja od nedelju dana gde i kako ćemo sada znamo za sledeći put nam ostaje da rešimo samo KADA
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:11:38
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:12:17
|
|
|
|
Nena81
|
Znaci prostor igraonice bar na slikama je super, deca su uzivala deo za mamike je pa su i one uzivale sve u svemu blago vama na divno provedenom danu kisa vam nije mogla nista Neko je u prethodnim postovima predlozio sledeci put u banju Vrdnik ili tako nesto, ja sam za ali da idemo na ceo vikend da se stvarno svi upoznamo i lepo provedemo. Dunja ko carobnjak iz ozza samo deli pokloncice
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:12:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Tashke Malo me nervira što u igraonicu puštaju one starije od 8 god, ali, ni Luka nema 4 pa ga ja puštam... tako da bolje da ćutim. Tashke obično nema puno tih preko 8, a ovde ih nisam primetila, osim u onom delu gde se slavio rođendan Ja sam ih primetila.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:13:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Neko je u prethodnim postovima predlozio sledeci put u banju Vrdnik ili tako nesto, ja sam za ali da idemo na ceo vikend da se stvarno svi upoznamo i lepo provedemo. Oooooo, meni je to promaklo. Baš zanimljivo.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:15:35
|
|
|
|
simke
|
Neno u NS nije bilo kiše ,a i da jeste nama ne bi smetala Ma igraonica je zakon,ko što napisah,prvi put sam popila kafu sedeći
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:17:03
|
|
|
|
simke
|
Kako ti je to promaklo? Buhla i ja organizujemo NS-BG druženje čim budu topliji dani,a prvi predlog je Vrdnik
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:17:58
|
|
|
|
lothroniell
|
Bas vam je bilo lepo... KAd vidim slike jos mi je zalije sto nisam bila s vama!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:18:54
|
|
|
|
simke
|
Loth Družićemo se mi još
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:18:59
|
|
|
|
Nena81
|
Super blago vama ovde celi dan cas pada cas ne,pa raspali pljusak malopre samo takav, i to negde negde ... Ja stvarno nisam imala srca da maltretiram mm da dodjemo, zadnjih dana je stalno na putu, CG,pa Slovacka sve kolima.... Nadam se sledecem druzenju
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:19:34
|
|
|
|
Mimče
|
devojke vidim da vam je druzenje bilo ekstra, sve ste nice, slicke su vam super i drago mi je sto su se i moje novosodjanke skupile, sad ynamo da svuda gde god odemo imamo cetu ringerajki i nismo sami:) p.s. novosadjanka izbegla u bg
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:19:38
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: simke Kako ti je to promaklo? Buhla i ja organizujemo NS-BG druženje čim budu topliji dani,a prvi predlog je Vrdnik Ja sam za
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Kako ti je to promaklo? Buhla i ja organizujemo NS-BG druženje čim budu topliji dani,a prvi predlog je Vrdnik Uopšte nisam videla, a gde ste o tome pisale?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 23:23:21
|
|
|
|
simke
|
Hm...mislim u kafici Onda nije ni čudo što ti je promaklo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?