Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:43:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja Što kakav je? Ja bih baš otišla sa drugaricom iz N.S, kada sam već tu ionako izlazimo u petak u grad a pre grada bi mogli u bioskop;) Bioskop? Užasan!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 10:57:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: simke Datum 05.06. O-klub(Pozorište mladih) u 17h Ellenica+ Nedja+ simke+ Jos malo pa mamica+ dunja gagins+ + lanajelena+ + jance Mari86 ksenija81 New Mom+ Novosadjanka T.+ + + Tashke+ Nella79 viking Dora+ + + Lilly T+ diamond Ana cicko+ Maya21+ + Yell+ tixy1 LillyRR+ afrodita+ + sareno cvece+ + + ivak+ lothroniell+ devojke jel sve dolazite?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 11:07:12
|
|
|
|
Ellenica
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 11:08:40
|
|
|
|
gagins
|
Mi takodje !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 11:23:20
|
|
|
|
New Mom
|
Ja ću doći, bar na kratko da vas upoznam. A za još ne znam, zavisi kakvo je vreme, ne bih je vodila ako je potop kao ovih dana. Ali ako se prolepša, eto nas obe u vaše društvo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 11:33:33
|
|
|
|
nilo
|
caoo svima,dolazimo i mi,Maya nam javila za druzenje,pa bi voleli da vas upoznamo moj Danilo-2god.i 3mes. i ja nismo cesto na forumu,ali smo druzeljubivi,nasmejani...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 13:03:09
|
|
|
|
lanajelena
|
nama sve odgovara vreme,mesto i drustvo, pre dva dana krenulo u vrtic i sad joj zacepljen nos nocu tako da je ostala jutros kuci za svaki slucaj da se ne razboli do subote,jedino da se pogorsa necemo doci ovako racunajte na nas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 13:05:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi dolazimoooooooooo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 13:54:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena nama sve odgovara vreme,mesto i drustvo, pre dva dana krenulo u vrtic i sad joj zacepljen nos nocu tako da je ostala jutros kuci za svaki slucaj da se ne razboli do subote,jedino da se pogorsa necemo doci ovako racunajte na nas Ako imaš inhalator kod kuće, inhaliraj je fiziološkim rastvorom. 1,5ml. I Luki se začepio nos, bili smo kod dr juče, jer je i kašljao, kaže dr da mu se samo sliva iz nosa, da je zdrav. Da mu stavljam marisol i inhaliram fiziološkim 2x na dan.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 14:59:41
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: cicko U subotu posle 17h vodim Igora kod dr na ORL tako da ja ispadam iz igre
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:04:03
|
|
|
|
simke
|
Cicko zar ne možeš makar na kratko da svratiš Bićemo tamo do 19h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:12:53
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06. O-klub(Pozorište mladih) u 17h Ellenica+ Nedja+ simke+ Jos malo pa mamica+ dunja gagins+ + lanajelena+ + jance Mari86 ksenija81 New Mom+ Novosadjanka T.+ + + Tashke+ Nella79 viking Dora+ + + Lilly T+ diamond Ana cicko+ Maya21+ + Yell+ tixy1 LillyRR+ afrodita+ + sareno cvece+ + + ivak+ lothroniell+ nilo+ P:S: I mi dolazimo
< Poruku je uredio simke -- 3.6.2010 15:13:33 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:20:00
|
|
|
|
viking
|
Devojke, ja moram da otkažem... Kasno mi je 17h, u subotu u 20h imam proslavu 15 godina mature, neću stići (stvarno mi se ne isplati da dolazim u NS da bih ostala sat vremena). Baš mi je žao, naročito što ćete biti u tolikom broju... Lep provod želim P.S. super je što slonići predstavljaju decu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:22:42
|
|
|
|
simke
|
Pa ženo što ranije nisi napisala da se organizujemo za prepodne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:31:30
|
|
|
|
viking
|
Zato što sam pobrkala datume, ne znam zašto sam mislila da su to različiti vikendi (mislila sam je matura sledeći vikend). Nema veze, prilično ste redovne kad su ova druženja u pitanju, sigurna sam da nećemo čekati dugo do sledeće prilike
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:39:47
|
|
|
|
diamond
|
o pa ja dolazim 100% i jedva čekaaaaaaaam !!!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 15:55:11
|
|
|
|
cicko
|
Kod dr cu otici odmah u 17h, pa ako brzo prodjemo doci cu. IZVORNA PORUKA: simke Cicko zar ne možeš makar na kratko da svratiš Bićemo tamo do 19h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 16:34:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica Dunja kako dolaziš? Dolazim ipak u subotu, ne u petak( ali ostajem i u nedelju, jupiii) verovatno oko pola pet, videću kada imam bus. Da li ima neka devojka koja će kolima prolaziti pored stanice da me pokupi ako ima šaljem broj mob. na pp, pa javljam kada sam blizu....
< Poruku je uredio dunja -- 3.6.2010 16:36:14 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 16:36:11
|
|
|
|
diamond
|
Ja živim na 5 min od stanice...vrlo rado ću te pokupiti!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 16:36:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: diamond Ja živim na 5 min od stanice...vrlo rado ću te pokupiti!!! hvala puno draga šaljem ti pp
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 16:39:44
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: diamond Ja živim na 5 min od stanice...vrlo rado ću te pokupiti!!! U kom si delu grada ? Mozda smo komsinice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 16:41:53
|
|
|
|
diamond
|
Kraljevića Marka, ti?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 16:55:44
|
|
|
|
ksenija81
|
Mokranjceva kod Sajma :) I nismo tako blizu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 17:21:44
|
|
|
|
diamond
|
i nismo... mada...mali je NS... sve je nekako tu...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 17:40:03
|
|
|
|
lothroniell
|
Mi na zalost necemo prisustvovati druzenju... Najavili su nam se neki gosti za subotu u 17h... Drugi pu dolazimo i jedva cekamo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?