Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 20:59:46
|
|
|
|
Anoniman
|
dunjice, kameničkim busom do Futoške pijace, pa 4om do Bazara, pa još 10-15min hoda do Dunavskog parka. Taxi u NS nije skup kao u BG, sedi u taxi i ne misli. Kažeš taxisti: "Pozorište mladih", pored ulaza u pozorište (videćeš stepenice) sa desne strane (kada gledaš u pozorište) nalazi se O klub.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 21:01:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunja, jel ideš u NS?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 21:04:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ana, jel dolaziš u NS?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 21:06:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Volela bih, ali iskreno ne znam..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 21:20:53
|
|
|
|
gagins
|
Jeeeeee,konacno pao dogovor !Vidimo se u subotu !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 21:21:26
|
|
|
|
diamond
|
Dunja bejbe, ako ti je lakše...sačekaću te negde pa te doćerati na adresu....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 21:22:19
|
|
|
|
New Mom
|
Imamo dogovor! Jeeeee!!! Vidimo se u subotu!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 22:08:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dunja, jel ideš u NS? idem a ti?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 22:09:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke dunjice, kameničkim busom do Futoške pijace, pa 4om do Bazara, pa još 10-15min hoda do Dunavskog parka. Taxi u NS nije skup kao u BG, sedi u taxi i ne misli. Kažeš taxisti: "Pozorište mladih", pored ulaza u pozorište (videćeš stepenice) sa desne strane (kada gledaš u pozorište) nalazi se O klub. važi Tashke, hvala puuuuno. Pročitala si mi misli, baš sam htela da pitam da li je skup taxi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 22:11:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: diamond Dunja bejbe, ako ti je lakše...sačekaću te negde pa te doćerati na adresu.... hvala na ponudi, javljam sutra . Ja ču verovatno doći u petak i biti kod drugarice u Kamenici pa odatle dolazim na druženje....šaljem ti sutra pp
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 22:11:59
|
|
|
|
Ellenica
|
Kad ti dolazi bus? Verovatno neko od žena može da te pokupi.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 22:19:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica Kad ti dolazi bus? Verovatno neko od žena može da te pokupi. dolazim u petak imam neki sastanak u gradu, posle u Kamenicu kod drugarice, tako da, snaći ću se u subotu......
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ne. Nisam baš toliko poludela Ne? Nećeš doći?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:12:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke da li se daje negde u N.Sadu "Seks i grad"?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:17:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvi deo se davao u Jadranu , ako će i drugi tamo da se daje - 100% neću ići da ga gledam.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:20:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Što kakav je? Ja bih baš otišla sa drugaricom iz N.S, kada sam već tu ionako izlazimo u petak u grad a pre grada bi mogli u bioskop;)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:22:16
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06. O-klub(Pozorište mladih) u 17h Ellenica+ Nedja+ simke+ Jos malo pa mamica+ dunja gagins+ + lanajelena+ + jance Mari86 ksenija81 New Mom+ Novosadjanka T.+ + + Tashke+ Nella79 viking Dora+ + + Lilly T+ diamond Ana cicko+ Maya21+ + Yell+ tixy1 LillyRR+ afrodita+ + sareno cvece+ + + ivak+ lothroniell+
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:24:57
|
|
|
|
dunja RR
|
hvala Simke. Zamolila bih devojke koje znaju da neće moći da dođu, da se jave. Izvinjavam se što sam dosadna ali bi mi značio bar približan broj onih koje dolaze, reći ću vam u subotu zašto
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:25:15
|
|
|
|
Pretty78
|
Tako bih vam se rado pridruzilaaaaaaaaaaa
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:28:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja Hvala Simke. Zamolila bih devojke koje znaju da neće moći da dođu, da se jave. Izvinjavam se što sam dosadna ali bi mi značio bar približan broj onih koje dolaze, reći ću vam u subotu zašto volela bih da sve dođu, ali ako neka zna sigurno da ne može eto
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:28:21
|
|
|
|
simke
|
Što nam se ne pridružiš Nemaš kome da ostaviš bebana na par sati?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:31:13
|
|
|
|
viking
|
Biće vam zabavnije da igrate dodole... Film je totalni promašaj. IZVORNA PORUKA: dunja Što kakav je? Ja bih baš otišla sa drugaricom iz N.S, kada sam već tu ionako izlazimo u petak u grad a pre grada bi mogli u bioskop;)
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:31:27
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Sinke, dolazim i + . A ovog puta nece biti tu. Kad postane onda ce se druziti!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:33:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Biće vam zabavnije da igrate dodole... Film je totalni promašaj. IZVORNA PORUKA: dunja Što kakav je? Ja bih baš otišla sa drugaricom iz N.S, kada sam već tu ionako izlazimo u petak u grad a pre grada bi mogli u bioskop;) zar je toliko gadan?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 23:38:31
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: simke Što nam se ne pridružiš Nemaš kome da ostaviš bebana na par sati? Imam ali ima tu par problema, prvo ima samo 3 nedelje pa mi zao da ga ostavim, drugo ja imam mlekaaaaaaaaaaaaaa pa mi se veoma cesto desava da posle 2h ne sisanja ocne da curi kao ludo, trece David sisa po nekad na 2h nekad na 2.5h nekad na 3h i cetvrto mislim da muz radi i da necu imati kola a dok krenem bez kola taman kad stignem moracu da se vratim za sisanje.....ali cim malo poraste obavezno cu da se pridruzim
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?