Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 18:10:49
|
|
|
|
rodajedezabu
|
I mi bi dosli! Ja + !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 19:46:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko Kod dr cu otici odmah u 17h, pa ako brzo prodjemo doci cu. IZVORNA PORUKA: simke Cicko zar ne možeš makar na kratko da svratiš Bićemo tamo do 19h Ma nešto preko veze promuljaj... koleginica, vamo-tamo... Viking, Loth
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 20:13:41
|
|
|
|
Lilly*
|
Prema najnovijem stanju dolazimo i mi -ja +
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 20:15:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Tashke E, hoćeš doći u subotu? Ništa ne znam, neću znati do subote ujutru, verovatno. Možda dođem sa mm ranije (ako bude hteo da ide u NS), pa ja posle malo sa vama a on da izbleji negde.. ali javiću ti još!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 20:53:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci,bilo bi lepo da dodjes Lilly,supeeeeeeeeeeeeeeeer sto cete se druziti sa nama !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 21:17:22
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 3.6.2010 22:39:04
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06. O-klub(Pozorište mladih) u 17h Ellenica+ Nedja+ simke+ Jos malo pa mamica+ dunja gagins+ + lanajelena+ + jance Mari86 ksenija81 New Mom+ Novosadjanka T.+ + + Tashke+ Nella79 Dora+ + + Lilly T+ diamond Ana cicko+ Maya21+ + Yell+ tixy1 LillyRR+ afrodita+ + sareno cvece+ + + ivak+ nilo+ rodajedezabu+ P:S: I mi dolazimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 0:50:39
|
|
|
|
Nana*
|
Joj sto ce da vam bude lepoooo Lepo mi se provedite!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 10:35:28
|
|
|
|
gagins
|
Sutra,sutra !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 12:17:10
|
|
|
|
Dora
|
Ja rekoh da neću doći, brišite me sa spiska aman žene!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 12:18:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Što nećeš da dođeš?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 13:32:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nebojsa ne dolazi sigurno, a ja cu doci ako se desi cudo pa on izdrzi par sati bez temperature, a ja uspem nocas da sklopim makar sat vremena da spavam. Neka mi neko javne na mob ako sutra bude promena, ne radi mi komp, a kod mojih sam danas.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 13:42:28
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06. O-klub(Pozorište mladih) u 17h Ellenica+ Nedja simke+ Jos malo pa mamica+ dunja gagins+ + lanajelena+ + jance Mari86 ksenija81 New Mom+ Novosadjanka T.+ + + Tashke+ Nella79 diamond Ana cicko+ Maya21+ + Yell+ tixy1 LillyRR+ afrodita+ + sareno cvece+ + + ivak+ nilo+ rodajedezabu+
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 13:48:48
|
|
|
|
Yell
|
moje i ja dolazimo da vam se javimo i da se vidimo, upoznamo itd, ali se nećemo najverovatnije moći mnogo zadržavati... a možda i hoćemo...pfffffff u skaom slučaju, dolazimo ili na 5 ili na 55 min!! i jedva čekammmm
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 15:51:54
|
|
|
|
tixy1
|
Ja dolazim sama... Nesto nas malo trudilica, sve ste mamike
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 16:55:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 Ja dolazim sama... Nesto nas malo trudilica, sve ste mamike biće trudilica draga, evo mene
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 17:05:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage trudilice i vi cete dolaziti kao mamike drugih puta !Jedva cekaaaaaammmmm !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 17:27:44
|
|
|
|
tixy1
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: tixy1 Ja dolazim sama... Nesto nas malo trudilica, sve ste mamike biće trudilica draga, evo mene
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 18:16:17
|
|
|
|
Lilly*
|
Simke, briši mene sa spiska, ipak se nećemo družiti ovaj put Šta ću kada mi je rođendan, a mm se baš potrudio da sutra bude slobodan da bi bio samnom
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 20:42:31
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: tixy1 Ja dolazim sama... Nesto nas malo trudilica, sve ste mamike biće trudilica draga, evo mene i ja cu doci, ako nas nepoplavi, planiram sigurno.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 21:11:48
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 Ja dolazim sama... Nesto nas malo trudilica, sve ste mamike evo ja sam i trudilica i mamika!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 22:44:10
|
|
|
|
cicko
|
Ma preko TE veze sam i zakazala. IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: cicko Kod dr cu otici odmah u 17h, pa ako brzo prodjemo doci cu. IZVORNA PORUKA: simke Cicko zar ne možeš makar na kratko da svratiš Bićemo tamo do 19h Ma nešto preko veze promuljaj... koleginica, vamo-tamo... Viking, Loth
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.6.2010 23:50:23
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06. O-klub(Pozorište mladih) u 17h Ellenica+ Nedja simke+ Jos malo pa mamica+ dunja gagins+ + lanajelena+ + jance Mari86 ksenija81 New Mom+ Novosadjanka T.+ + + Tashke+ Nella79 diamond Ana cicko+ Maya21+ + Yell+ tixy1 afrodita+ + sareno cvece+ + + ivak+ nilo+ rodajedezabu+
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 0:51:14
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Što nećeš da dođeš? Tašo, nije da NEĆU nego ne mogu. Evo ovo je 4. noć po redu da ne spavam jer Saru muči nosić i non stop mi je na rukama. Ko zombi sam a sutra sam ceo dan opet sama s decom, nema šanse da idem s njima sama bilo gde Jedva čekam da se vidimo. Kad bude lepše vreme pa spontano u nekoj šetnjici...ovako, gužva, igraonica...ne mogu sama, žao mi je
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 5.6.2010 9:01:58
|
|
|
|
lanajelena
|
ja najverovatnije moje necu povesti curi joj nos(nema temp.) ali mi je frka zbog druge dece...ako se ne iskomplikuje nista do popodne ja i dolazimo,ali se moramo ubrzo ponovo sastajati cele nedelje sam joj pokazivala gde cemo ici i ko ce sve biti...nemam da joj kazem da nece ici ovog puta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?