Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 0:52:05
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Dora Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoled Ne mogu da verujem da sam ovo napisala...Lili, ja sam danas dobila boju u licu i baš mi je prijao onaj sladoled A Mihajlo me oduševio ponovo jako bistro dete
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 1:49:24
|
|
|
|
eugenija
|
Doro, zbunila si me sa Spensom, kontala sam da se sutra družite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 9:46:26
|
|
|
|
lanajelena
|
devojke kad se opet druzite...hocu i ja sa vama na
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 10:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena devojke kad se opet druzite...hocu i ja sa vama na Pa definitivno se mora pozuriti,vidim da ti je ticker sa veeeeeelikim brojem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 10:28:14
|
|
|
|
lanajelena
|
ja sva vazna bi da se druzim a u ponedeljak ce me verovatno ostaviti u Betaniji jedino tamo negde da se nadjemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 11:28:16
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Dora Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoled Ne mogu da verujem da sam ovo napisala...Lili, ja sam danas dobila boju u licu i baš mi je prijao onaj sladoled A Mihajlo me oduševio ponovo jako bistro dete Meni je baš prijalo što smo se fino, natenane ispričale
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:22:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Lillyka.... Šta radiš? Ići ću Merkator za oko sat vremena, hoćeš na kafu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Lillyka.... Šta radiš? Ići ću Merkator za oko sat vremena, hoćeš na kafu? Kako ti zeno rano lutas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:25:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma moram do Merkatora da kupim tortu, jer je mm rođendan, a Luka dušu isplače ako je nekome rođendan a nema torte i svećica.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:27:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma moram do Merkatora da kupim tortu, jer je mm rođendan, a Luka dušu isplače ako je nekome rođendan a nema torte i svećica. Jao,tvoj Luka je genijalac!I treba da ti place ako nema torte i ja bih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Odoh da se spremam, pa ako neko hoće da kafeniše, imate moj br.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:31:54
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Imali okupljanja uskoro? Bas bi da vas vidim, mislim uzivo!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:32:12
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Lillyka.... Šta radiš? Ići ću Merkator za oko sat vremena, hoćeš na kafu? Hehe, ovo nisam videla Haj' kafenisaćemo sutra
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:34:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Haj' kafenisaćemo sutra Cccccc odustala sam od BG. Za sutra najavljuju kišu. Novosađanko, mi se to u letu dogovaramo, uglavnom u ovoj temi.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:36:46
|
|
|
|
Lilly*
|
Joj Tasho, a ja se taman opet odlučila da idem Odoh sada da se spremim pa kod čika Doce
< Poruku je uredio Lilly RR -- 27.4.2010 8:38:10 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Joj Tasho, a ja se taman opet odlučila da idem Ne mogu. Jedno veliko mrzi me me je napalo, + u petak putujem za Peštu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:38:59
|
|
|
|
Lilly*
|
To "mrzi me" je zarazno Ja taman ozdravila, a tebe spopalo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:42:29
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mislila sam da neko organizuje vece okupljanje, tipa sve RR iz N.Sada da se dogovore i sl. Ima li takvih akcija?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:46:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo je dva puta. Čak su nam i BG-ađanke bile. U poslednje vreme se same organizujemo, neka napiše predlog, i ovde u temi se dogovaramo, pa ko može - može, ko ne može - ne može.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:39:15
|
|
|
|
viking
|
Jel mu danas rođiš? IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma moram do Merkatora da kupim tortu, jer je mm rođendan, a Luka dušu isplače ako je nekome rođendan a nema torte i svećica.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:42:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:44:09
|
|
|
|
viking
|
Jao, sestro slatka, i mom! Ti i ja smo srećne žene Pa srećan vam bio!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Ti i ja smo srećne žene Tačno tako! Juče se nakuckavam sa Loth kada su je pustili iz porodilišta, i kaže ona, možda će sutra (tj. danas), rekoh joj "Jao super! Rodićeš dušu od čoveka! A onda će da oženi neku rospiju kao što sam ja!" Srećan i vama rođus!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:54:22
|
|
|
|
viking
|
A posle ljudi ne veruju u horoskop cccc
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?