Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:11:05
|
|
|
|
Dora
|
Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoled
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:11:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoled Nemoj da ti bude krivo,ti bi se mozda ugledala na mene pa ne bi jela !Sledeci put obavezno sa nama!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:14:09
|
|
|
|
Dora
|
Morala bi Zemlja da se pomeri iz ose da bi se ja odrekla sladoleda
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:14:41
|
|
|
|
pepino
|
Mamice jel ti to mene malo zekis,a???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:17:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Mamice jel ti to mene malo zekis,a??? Ne,zasto?!Pogodila si ...nisam htela da zvuci tako da te zekim ,ali stvarno...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:17:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Morala bi Zemlja da se pomeri iz ose da bi se ja odrekla sladoleda A jel ?Onda dobro,da znam za sl. put sta ce da bidne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:22:47
|
|
|
|
pepino
|
Pa pricinilo mi se tako zbog onih smjeskica... A tebe sam vidjele na slikama,znam odprilike kako izgledas,i ove ostale sem cini mi se Tashe,ona mi je skroz nepoznata....???A i Lilly ne bi prepoznala,znam da je plava ali nisam zapamtila crte lica,ni ovde ne vidim najbolje pa onda gledam da vas ne brkam,voljela bi kada mi neka od vas pise u nekom trenutku da imam njen lik odprilike,da vas ne mijesam,ali vas jos sve ne uspijevam ,,pohvatati,,ima vas puno...Al polako....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Pa pricinilo mi se tako zbog onih smjeskica... A tebe sam vidjele na slikama,znam odprilike kako izgledas,i ove ostale sem cini mi se Tashe,ona mi je skroz nepoznata....???A i Lilly ne bi prepoznala,znam da je plava ali nisam zapamtila crte lica,ni ovde ne vidim najbolje pa onda gledam da vas ne brkam,voljela bi kada mi neka od vas pise u nekom trenutku da imam njen lik odprilike,da vas ne mijesam,ali vas jos sve ne uspijevam ,,pohvatati,,ima vas puno...Al polako.... Polako ali sigurno,na dobrom si putu da popamtis...u stvari nas si vec popamtila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:26:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ala sam se ismejala ...ali se nisi pohvalila sta je bilo dalje...jele ste sladoled Napisala sam u Trudničkom meniju! pepino, ima mojih slika u Kako zamišljate ostale forumašice, mora da ti je promaklo.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:29:17
|
|
|
|
pepino
|
Promaklo Tasho,promaklo,gledala,al sve odjednom,pa te ne uhvati!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:42:55
|
|
|
|
lothroniell
|
He he! Za onu prvu sliku nisam ni znala da postoji... E bas mi leg''o taj sladoled! I bilo mi je jako lepo sa vama i ocu o5... IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas ... I evo nesto od danaske...ko jede?Naravno trudnjace I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja E bas nam je bilo lepo!Ajmo opet sto pre
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 20:46:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell He he! Za onu prvu sliku nisam ni znala da postoji... E bas mi leg''''o taj sladoled! I bilo mi je jako lepo sa vama i ocu o5... IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas ... I evo nesto od danaske...ko jede?Naravno trudnjace I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja E bas nam je bilo lepo!Ajmo opet sto pre Vidi se draga ko je na prvoj slici pozirao,jedan mali maneken ....hocu ija opeeeeeeet!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 21:08:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma treba sve da se nađemo na gomili sledeći put!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 21:25:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma treba sve da se nađemo na gomili sledeći put! Jeeeeeeeeeeeeeee,gomilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,samo ne znam ko ce na koga
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 21:37:11
|
|
|
|
simke
|
Smrc...hocu i ja sladoled i kafu,a moze i sladoled u kafi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 19.3.2010 21:41:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Smrc...hocu i ja sladoled i kafu,a moze i sladoled u kafi Draga,ovo danas je bilo kao sto Lilika rece,hajdemo da pijemo sok u NS ,niko nije pio kafu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 20.3.2010 21:12:48
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas ... I evo nesto od danaske...ko jede?Naravno trudnjace I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja E bas nam je bilo lepo!Ajmo opet sto pre Pa ja tek sad vidim ovo! Al'' sam ''obaveštena''! Drago mi je da ste se lepo provele, a sledeći put se dogovorajte malo GLASNIJE, jer sam OGLUVELA izgleda..
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 20.3.2010 21:52:40
|
|
|
|
Anoniman
|
BabyG,izgleda ti fale i oci i usi !Sl.put gledaj malo bolje,tj. stalno viri u ovu temu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 20.3.2010 22:28:29
|
|
|
|
BabyG
|
Da znaš da ću morati, mada slabo i vidim od podočnjaka. Znam ja da vi mene razumete..
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 21.3.2010 20:33:05
|
|
|
|
New Mom
|
Šmrc.... hoću i ja na druženje .... i sladoled!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 21.3.2010 20:35:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Šmrc.... hoću i ja na druženje .... i sladoled! Sladoleda ima kod Lilly ,samo nece da zove
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 30.3.2010 14:04:46
|
|
|
|
lanajelena
|
moracu da pratim kad bude sledece okupljanje,ako me primate i ja mnogo volim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 30.3.2010 15:06:16
|
|
|
|
Lilly*
|
Primamo sve koji su raspoloženi za kafenisanje, a sada će ga valjda biti češće jer nam je KONAČNO došlo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.4.2010 23:35:06
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Bas mi se pije kafica. Kada bude sledece okupljanje rado bi se pridruzila. Moze?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 0:48:34
|
|
|
|
Dora
|
Naravno! Biće uskoro, vreme je diiiivno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?