|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu
19.3.2010 20:11:05   
Dora
user posted image Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 551
19.3.2010 20:11:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

user posted image Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoleduser posted image user posted image user posted image
Nemoj da ti bude krivo,ti bi se mozda ugledala na mene pa ne bi jela user posted image !Sledeci put obavezno sa nama!

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 552
19.3.2010 20:14:09   
Dora
Morala bi Zemlja da se pomeri iz ose da bi se ja odrekla sladoledauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 553
19.3.2010 20:14:41   
pepino
Mamice jel ti to mene malo zekis,a???user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 554
19.3.2010 20:17:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepino

Mamice jel ti to mene malo zekis,a???user posted image
Ne,zasto?!Pogodila si user posted image ...nisam htela da zvuci tako da te zekim user posted image ,ali stvarno...

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 555
19.3.2010 20:17:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

Morala bi Zemlja da se pomeri iz ose da bi se ja odrekla sladoledauser posted image
A jel user posted image ?Onda dobro,da znam za sl. put sta ce da bidne user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 556
19.3.2010 20:22:47   
pepino
Pa pricinilo mi se tako zbog onih smjeskica...
A tebe sam vidjele na slikama,znam odprilike kako izgledas,i ove ostale sem cini mi se Tashe,ona mi je skroz nepoznata....???A i Lilly ne bi prepoznala,znam da je plava ali nisam zapamtila crte lica,ni ovde ne vidim najbolje pa onda gledam da vas ne brkam,voljela bi kada mi neka od vas pise u nekom trenutku da imam njen lik odprilike,da vas ne mijesam,ali vas jos sve ne uspijevam ,,pohvatati,,ima vas puno...Al polako....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 557
19.3.2010 20:26:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepino

Pa pricinilo mi se tako zbog onih smjeskica...
A tebe sam vidjele na slikama,znam odprilike kako izgledas,i ove ostale sem cini mi se Tashe,ona mi je skroz nepoznata....???A i Lilly ne bi prepoznala,znam da je plava ali nisam zapamtila crte lica,ni ovde ne vidim najbolje pa onda gledam da vas ne brkam,voljela bi kada mi neka od vas pise u nekom trenutku da imam njen lik odprilike,da vas ne mijesam,ali vas jos sve ne uspijevam ,,pohvatati,,ima vas puno...Al polako....user posted image user posted image user posted image

Polako ali sigurno,na dobrom si putu da popamtis...u stvari nas si vec popamtila user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 558
19.3.2010 20:26:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Ala sam se ismejala user posted image user posted image ...ali se nisi pohvalila sta je bilo dalje...jele ste sladoled user posted image

Napisala sam u Trudničkom meniju! user posted image user posted image user posted image

pepino, ima mojih slika u Kako zamišljate ostale forumašice, mora da ti je promaklo. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 559
19.3.2010 20:29:17   
pepino
Promaklo Tasho,promaklo,gledala,al sve odjednom,pa te ne uhvati!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 560
19.3.2010 20:42:55   
lothroniell
He he! Za onu prvu sliku nisam ni znala da postoji... user posted image E bas mi leg''o taj sladoled! user posted image I bilo mi je jako lepo sa vama i ocu o5... user posted image

Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku user posted image user posted image user posted image
Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas user posted image ...
I evo nesto od danaske...ko jede?Naravno trudnjace user posted image
user posted image
I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja user posted image user posted image user posted image
user posted image
E bas nam je bilo lepo!Ajmo opet sto pre user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 561
19.3.2010 20:46:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lothroniell

He he! Za onu prvu sliku nisam ni znala da postoji... user posted image E bas mi leg''''o taj sladoled! user posted image I bilo mi je jako lepo sa vama i ocu o5... user posted image

Zene,pa kako gde sam,plakala sam svo vreme od kako smo se rastale...urnisale ste me,iscupale kosu,pojele mi nokte,pokusale davljenje ogrlicom,iscedile mozak-umesto narandze koje nije bilo u tetrapaku user posted image user posted image user posted image
Ma nisam se kacila ranije,igrala sam se sa sincicem,ono u gradu je bilo sve od spavanja danas user posted image ...
user posted image
I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja user posted image user posted image user posted image
user posted image

Vidi se draga ko je na prvoj slici pozirao,jedan mali maneken user posted image ....hocu ija opeeeeeeet!

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 562
19.3.2010 21:08:12   
Anoniman
Ma treba sve da se nađemo na gomili sledeći put! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 563
19.3.2010 21:25:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ma treba sve da se nađemo na gomili sledeći put! user posted image
Jeeeeeeeeeeeeeee,gomilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,samo ne znam ko ce na koga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 564
19.3.2010 21:37:11   
simke
Smrc...hocu i ja sladoleduser posted image i kafu,a moze i sladoled u kafiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 565
19.3.2010 21:41:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: simke

Smrc...hocu i ja sladoleduser posted image i kafu,a moze i sladoled u kafiuser posted image

Draga,ovo danas je bilo kao sto Lilika rece,hajdemo da pijemo sok u NS user posted image ,niko nije pio kafu user posted image

(odgovor članu simke)
  Direktna veza do poruke: 566
20.3.2010 21:12:48   
BabyG

user posted image
I jos nesto...eeeeeej,pa ova s''''''''leva mi poznata....hmmmm...pa to sam ja user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pa ja tek sad vidim ovo! Al'' sam ''obaveštena''! user posted image Drago mi je da ste se lepo provele, a sledeći put se dogovorajte malo GLASNIJE, jer sam OGLUVELA izgleda.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 567
20.3.2010 21:52:40   
Anoniman
BabyG,izgleda ti fale i oci i usi user posted image !Sl.put gledaj malo bolje,tj. stalno viri u ovu temu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyG)
  Direktna veza do poruke: 568
20.3.2010 22:28:29   
BabyG
Da znaš da ću morati, mada slabo i vidim od podočnjaka. user posted image Znam ja da vi mene razumete.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 569
21.3.2010 20:33:05   
New Mom
Šmrc.... hoću i ja na druženje user posted image .... i sladoled! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 570
21.3.2010 20:35:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: New Mom

Šmrc.... hoću i ja na druženje user posted image .... i sladoled! user posted image
Sladoleda ima kod Lilly user posted image ,samo nece da zove user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 571
30.3.2010 14:04:46   
lanajelena
moracu da pratim kad bude sledece okupljanje,ako me primate i ja mnogo volimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 572
30.3.2010 15:06:16   
Lilly*
Primamo sve koji su raspoloženi za kafenisanje, a sada će ga valjda biti češće jer nam je KONAČNO došlo lepo vreme user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 573
9.4.2010 23:35:06   
Novosadjanka T.
Bas mi se pije kafica. Kada bude sledece okupljanje rado bi se pridruzila. Moze?

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 574
10.4.2010 0:48:34   
Dora
Naravno! Biće uskoro, vreme je diiiivnouser posted image

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here