Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 26.5.2010 22:47:10
|
|
|
|
magde
|
kako bih i ka zelela da dodgeeeeeeeeem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 26.5.2010 23:30:34
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: simke Datum 05.06 Još da dogovorimo gde Ellenica Nedja simke Jos malo pa mamica dunja gagins lanajelena jance Metni me na spisak, gde god bilo, dolazim!!! Jedva cekam! Ima li neko predlog za mesto okupljanja
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 10:10:55
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06 Još da dogovorimo gde Ellenica Nedja simke Jos malo pa mamica dunja gagins lanajelena jance Mari86 ksenija81 New Mom Novosadjanka T.
< Poruku je uredio simke -- 27.5.2010 10:11:25 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 11:30:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoću i ja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 11:32:52
|
|
|
|
Nella79
|
I ja, i ja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 11:39:51
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja cu vam se pridruziti neki drugi put, taj vikend nisam u NS . Vodimo Milosa kod babe i dede prvi put.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:02:33
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06 Još da dogovorimo gde i u koliko sati Ellenica Nedja simke Jos malo pa mamica dunja gagins lanajelena jance Mari86 ksenija81 New Mom Novosadjanka T. Tashke Nella79 Hajde žene da čujem predloge u koliko sati i gde?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:09:18
|
|
|
|
Mari86
|
ja nista ne garantujem zene,ako budem dolazila vidimo se...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:10:42
|
|
|
|
simke
|
Znam da ne garantuješ,ali si ipak na spisku,za slučaj da dolaziš
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:11:21
|
|
|
|
viking
|
Dunja, kako dolaziš? Ja ne bih da obećam ništa, ali mi se baš dolazi... Ima baš super, super, super sosi koje bih volela da upoznam uživo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:13:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Dunja, kako dolaziš? Ja ne bih da obećam ništa, ali mi se baš dolazi... Ima baš super, super, super sosi koje bih volela da upoznam uživo Ja ću busom.....ako ti kreneš možemo zajedno, baš bi bilo super ......ima još 8 dana, ti odluči....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:14:42
|
|
|
|
viking
|
Videću zbog drugih obaveza, ali sam načelno za...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:15:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Videću zbog drugih obaveza, ali sam načelno za...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:17:02
|
|
|
|
Dora
|
kako ću ja sa ovom pijavicom koju ne mogu da odlepim od sise A tako bih se družila...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:19:56
|
|
|
|
Dora
|
Imam ja jedan predlog za vas. Zašto se ne okupite na Štrandu? Dobro je za decu, plaža, igralište, peščanik pored kafića...i lepo i praktično. Radiće bašte tad, zar ne?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:28:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Dora kako ću ja sa ovom pijavicom koju ne mogu da odlepim od sise A tako bih se družila... Draga ma povedi je, biće super....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:40:09
|
|
|
|
Dora
|
Dunja, rado ali me malo blam da dojim u javnosti... šta vi mislite o tome?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:47:33
|
|
|
|
viking
|
Zaklonićemo te mi, ovako: quote]IZVORNA PORUKA: Dora Dunja, rado ali me malo blam da dojim u javnosti... [/quote]
< Poruku je uredio viking RR -- 27.5.2010 13:48:41 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:48:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Dora Dunja, rado ali me malo blam da dojim u javnosti... šta vi mislite o tome? Meni je lepo kada to vidim. Jedna Brazika mi je rekla da je u Brazilu sasvim prirodno da žene doje u javnosti a ona se udala za našeg čoveka i rodila mu troje dece, nikako joj nije bilo jasno zašto to ljudima kod nas smeta. Meni je to prelepo, ali to je samo moje mišljenje..... Možda ja tako razmišljam zato što je meni blago-moći dobiti decu-pa mi je kompletan instinkt pojačan( obzirom na moj problem sa zatrunjivanjem)
< Poruku je uredio dunja -- 27.5.2010 13:49:23 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:54:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora i meni je to prelepo!Meni takodje sestra prica o tome kako je to kod njih u inostranstvu sasvim prirodno na kom god mestu da se zenica sa bebom nasla,da je podoji ako beba to trazi!Imas neko maramce ako ti je neprijatno da se malo prikrijes i to je to !Meni nije to bio problem gde god sam isla...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.5.2010 13:55:01
|
|
|
|
Dora
|
Viking, Dunjice, želim ti da rodiš troje, veruj mi da će ti posle toga svaki instinkt nestati i počećeš da razmišljaš praktično Ja lično nisam pristalica "sise na izvolte".
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.5.2010 14:39:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Dora, draga, a i ko će te videti od nas 15 žena za stolom, zaklonićemo te Hoćemo da upoznamo Saru Nijagaru Joj, ovo će biti pravo okupljanje, još kad bi išle na Štrand, tamo će biti najprijatnije ako bude baš toplo, a i ko dođe sa dečicom, neće deci biti dosadno. Možemo da sednemo u onaj kafić kod tobogana i penjalice,mislim da je tu najpraktičnije?
< Poruku je uredio Alexx RR -- 27.5.2010 14:59:42 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.5.2010 15:09:06
|
|
|
|
LillyT
|
Ja bih bas dosla da vas upoznam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.5.2010 15:10:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Wooohooo! Hoces moci da se ukombinujes? Kako je tm, jel bolje?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 27.5.2010 15:11:48
|
|
|
|
LillyT
|
Ne bih da obecavam, ali sve zavisi kako njemu bude bilo. A kada sam videla spisak, bas sam pozelela da dodjem i ja Tu i tamo mu je bolje
< Poruku je uredio LillyT -- 27.5.2010 15:12:04 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?