Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:19:24
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Dora Aj se onda nađemo kod mene u kafani, ali ne možemo piti kafu (zbog Lili) nego ćemo morati nešto žestoko Caj sa rumom
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:21:39
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Dora Aj se onda nađemo kod mene u kafani, ali ne možemo piti kafu (zbog Lili) nego ćemo morati nešto žestoko C-c Dora, samo ti zezaj Nego, kako ti misliš da piješ nešto žestoko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:23:33
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: Dora Aj se onda nađemo kod mene u kafani, ali ne možemo piti kafu (zbog Lili) nego ćemo morati nešto žestoko C-c Dora, samo ti zezaj Nego, kako ti misliš da piješ nešto žestoko Watch me!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:27:02
|
|
|
|
simke
|
Umesto da se dogovaramo oko pica,bolje da se dogovorimo kad i gde Moze sutra
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:27:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Oh, izlaziš za Doček? Dooooooooooooooraaaaaaaaaaaaa? Pitala sam te nešto. Dora se raspomamila na drugoj temi kučka ili pas? ... nađemo se na sredini negoooo, aj kad odredite datum pa ću videti da se uklopim baš bih volela da se upoznamo sve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:27:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Aj se onda nađemo kod mene u kafani, ali ne možemo piti kafu (zbog Lili) nego ćemo morati nešto žestoko Hip Hip Huuuuura!!! Žestoko za cirkulaciju!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:27:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako će biti pre podne, NE DOLAZITE KOLIMA!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:29:39
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: simke Umesto da se dogovaramo oko pica,bolje da se dogovorimo kad i gde Moze sutra Pre podne,koliko sati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:35:25
|
|
|
|
Mari86
|
I ja bih ali kad nisam iz Novog Sada..
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:36:15
|
|
|
|
gagins
|
Cure,hocu i ja,moze li popodne?!?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:36:31
|
|
|
|
Lilly*
|
Pa niko nije rekao da su samo novosađanke pozvane
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:37:16
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: simke Umesto da se dogovaramo oko pica,bolje da se dogovorimo kad i gde Moze sutra Pre podne,koliko sati lepše je uveče...bolja atmosfera. Ja glasam za posle podne. Mm pre podne ima posla i ne može da čuva decu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:38:47
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: gagins Cure,hocu i ja,moze li popodne?!? Nismo se jos dogovorile ni kad ni gde Hajde zeMske pisite koje vreme vam odgovara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:39:59
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: simke Umesto da se dogovaramo oko pica,bolje da se dogovorimo kad i gde Moze sutra Pre podne,koliko sati lepše je uveče...bolja atmosfera. Ja glasam za posle podne. Mm pre podne ima posla i ne može da čuva decu Oko 17h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:40:02
|
|
|
|
Lilly*
|
Jesmo se dogovorile gde, u Dorinoj kafani
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:41:48
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Jesmo se dogovorile gde, u Dorinoj kafani To smo se dogovorile jos u nedelju Za sad znamo samo mesto Evo predloga sutra oko 17h kod Dore,jel moze Stavljam predlog na glasanje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:42:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je posle 14h ja vodim dete i molim neku mamu da povede svoje i spakuje koji autić u tašnu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:43:07
|
|
|
|
Anoniman
|
gagins, NARAVNO DA MOŽE!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:45:13
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: simke Evo predloga sutra oko 17h kod Dore,jel moze Stavljam predlog na glasanje Što se mene tiče može
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:45:24
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: Lilly RR Jesmo se dogovorile gde, u Dorinoj kafani To smo se dogovorile jos u nedelju Za sad znamo samo mesto Evo predloga sutra oko 17h kod Dore,jel moze Stavljam predlog na glasanje Hello cure hocete li se izjasniti?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:46:00
|
|
|
|
Mari86
|
Znam da nije samo za novosadjanke ali ja i ne mogu da dodjem do grada sutra,ali neka bice prilike.. Lepo mi se druzite i provedite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:47:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: simke IZVORNA PORUKA: Lilly RR Jesmo se dogovorile gde, u Dorinoj kafani To smo se dogovorile jos u nedelju Za sad znamo samo mesto Evo predloga sutra oko 17h kod Dore,jel moze Stavljam predlog na glasanje Hello cure hocete li se izjasniti? Može! Hoće neka poneti autić da se deca razmene? Uvek je tuđ autić lepši. Molim da padnete u nesvest od oduševljenja ako Luku dovedem u Ben Ten pižami, nije voljan da je skine.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:48:59
|
|
|
|
simke
|
Ponecu ja dva komada,jel dosta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:50:48
|
|
|
|
gagins
|
Sad mi jos recite gde je Dorina kafana,nisam vas pratila od pocetka i ne znam da li se negde spominje!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:51:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Puna kapa. Poneću i ja Siniši nešto što može u usta (čisto i ne otpadaju delovi).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?