Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 11:24:35
|
|
|
|
Dora
|
Baš mi je žao...a da dovedeš i njega?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 11:28:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne bih sedela ni sekundu onda, videla si i sama kakav je indijanac, tako da ja sa njim idem negde samo ako bas, bas moram
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:21:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Popismo kafu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:26:17
|
|
|
|
Dora
|
Kad si pre stigla za komp?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:27:04
|
|
|
|
Lilly*
|
Pričajte
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:28:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Otperjala dete kod dede, zato smo i otišli ranije, dete obožava mog dedu. Sad ću da ga pokupim da večera. Lilly, elaborirale smo vrste porođaja.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:29:00
|
|
|
|
Dora
|
E, što nisi došla, ko ti kriv? Šalim se Ma ništa nisi propustila...nismo cugnule ništa žestoko, bilo je male dece pa da ne dajemo deci loš primer kako mame piju po kafanama...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:29:47
|
|
|
|
Lilly*
|
Koga ste isprepadale
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:29:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ma ništa nisi propustila...nismo cugnule ništa žestoko, bilo je male dece pa da ne dajemo deci loš primer kako mame piju po kafanama... Moje dete voli rakiju i pivo, vino malo manje.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:30:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Koga ste isprepadale xaxaxxaxa, pomislih u jednom momentu "Šta li misle ovi muškarci što sede do nas?"
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:31:24
|
|
|
|
Dora
|
Pa što mu dade sokić, ženo!?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:32:43
|
|
|
|
Maya21
|
Pa kad ste vas dve vec stigle da sednete za komp evo ja na sekund dosla da se javnem samo, odoh da spremam bebiku za krevet
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:33:28
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lilly RR Koga ste isprepadale xaxaxxaxa, pomislih u jednom momentu "Šta li misle ovi muškarci što sede do nas?" xaxaxaaa, garant su pobegli od svojih žena da pričaju o fudbalu, kad naiđoše na žene koje u glas pričaju o temama od kojih se muškima diže kosa na glavi...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:34:13
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 Pa kad ste vas dve vec stigle da sednete za komp evo ja na sekund dosla da se javnem samo, odoh da spremam bebiku za krevet pa zar već nisi spremila bebiku, a toliko si žurila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:35:25
|
|
|
|
simke
|
Kad ste pre stigle? IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lilly RR Koga ste isprepadale xaxaxxaxa, pomislih u jednom momentu "Šta li misle ovi muškarci što sede do nas?" Neki macho muskarci su sedeli do nas Tashke sta te briga sta oni misle Popismo kaficu Ja ne pijem dok vozim(kolica)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:36:02
|
|
|
|
Dora
|
Ne mogu da verujem da još ćaskamo!? Trebale bismo na neko putovanje zajedno da pored bazena uz koktelčiće na tenane raspredamo ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:36:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Pa što mu dade sokić, ženo!? Pa zato ti nećeš da mi ga naplatiš!!!! Šalim se, ne može toliko, jedan je sasvim dovoljan.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:37:19
|
|
|
|
Dora
|
Gde nam je Gagins, ona malo kasni...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ne mogu da verujem da još ćaskamo!? Trebale bismo na neko putovanje zajedno da pored bazena uz koktelčiće na tenane raspredamo ... - Luka, Balšaaaaaaaa - Neeeeeeeeee, stani, udavićeš se, Luuuuuuuuuuukaaaaaaaa! - Ne, Siniša! Ne mešaj mamin koktelčić!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:39:23
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Dora Pa što mu dade sokić, ženo!? Pa zato ti nećeš da mi ga naplatiš!!!! Šalim se, ne može toliko, jedan je sasvim dovoljan. Daću vam majce sa logom kafane da me reklamirate i to je dovoljno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:39:24
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Dora Ne mogu da verujem da još ćaskamo!? Trebale bismo na neko putovanje zajedno da pored bazena uz koktelčiće na tenane raspredamo ... - Luka, Balšaaaaaaaa - Neeeeeeeeee, stani, udavićeš se, Luuuuuuuuuuukaaaaaaaa! - Ne, Siniša! Ne mešaj mamin koktelčić! U tom slucaju bolje bez dece
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:39:53
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: simke Popismo kaficu Ja ne pijem dok vozim(kolica) Hihihi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:40:10
|
|
|
|
Dora
|
Ja i mislila bez dece...a vi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:40:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Dora Pa što mu dade sokić, ženo!? Pa zato ti nećeš da mi ga naplatiš!!!! Šalim se, ne može toliko, jedan je sasvim dovoljan. Daću vam majce sa logom kafane da me reklamirate i to je dovoljno Moja mora da bude dekoltirana, znaš već...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.12.2009 19:40:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ja i mislila bez dece...a vi Ja sam se našalila.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?