Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:26:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Dođi i ti viking sa nama! Ne mora kafa, može i kuvano vino!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:28:14
|
|
|
|
simke
|
Pa pridruzi nam se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:29:27
|
|
|
|
viking
|
O, pa hvala na pozivu Aj da vidim kada ćete se organizovati, ako mogu da stignem, eto me!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:31:28
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo Simke! Hoću i ja !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:33:08
|
|
|
|
simke
|
Pa mi smo mislile pre Nove godine Znaci sutra, prekosutra
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:40:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Pa mi smo mislile pre Nove godine Znaci sutra, prekosutra pih!....onda ne mogu.... a baš bih volela da upoznam Novosađanke... gledala sam slike ali nije to to ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:41:28
|
|
|
|
viking
|
Ništa onda od mene ovaj put (najavili su mi se gosti za doček, neplanirano, pa imam 300 stvari da uradim do četrvrtka), ali znajući vas, biće još okupljanja i to vrlo skoro :)
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:42:56
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:45:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da, već posle nove godine. ps. Ja sam juče kafenisala sa Dorom.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:50:02
|
|
|
|
Dora
|
Devojke, kad i gde, da mogu da isplaniram sa mm pošto mi mama danas ide kući a klinci su na raspustu...ili vodimo i decu? Ja ako budem vodila moje indijance, poludeću negde!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:50:26
|
|
|
|
Lilly*
|
Izdajice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:54:14
|
|
|
|
NONA79
|
ja se sve nadam da ćemo otići do bg ovih nekoliko dana, ali je para nikad dosta...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 12:59:48
|
|
|
|
Lilly*
|
Ne reagujete na moju opasku, kao niste znale na koga se odnosi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:05:13
|
|
|
|
Dora
|
ti ne piješ kafu pa nam nisi zanimljiva
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:05:47
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: NONA79 ja se sve nadam da ćemo otići do bg ovih nekoliko dana, ali je para nikad dosta... To je većini najveći problem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:07:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Izdajice Ma slučajno se desilo! It won't happen again without you! Deca?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:08:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Je li bre Dora... Hoće biti kod tebe u kafani neke tambure, trube preko dana 31og? Ne zameri mi za ono "kafana", i juče sam izgovorila pa posle razmišljala dal si se naljutila... Ja sve kafiće zovem "kafana".
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:11:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Je li bre Dora... Hoće biti kod tebe u kafani neke tambure, trube preko dana 31og? Ne zameri mi za ono "kafana", i juče sam izgovorila pa posle razmišljala dal si se naljutila... Ja sve kafiće zovem "kafana". eeeee mogu ja da lumpujem i preko dana kako kaže Viking-biće prilike posle NG sigurna sam ... a da upoznam već jednom tu Doru....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:13:09
|
|
|
|
Lilly*
|
Ali pijem sok, valjda sada mi ni voda ne prija Ja možda iskombinujem da dođem bez deteta, ali teško, nosim ga kod babe tek 31. ujutru kada obavimo "Deda Mraza"
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:16:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Oh, izlaziš za Doček? Dooooooooooooooraaaaaaaaaaaaa? Pitala sam te nešto.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:16:34
|
|
|
|
Lilly*
|
Idemo kod kumova u BG, ako budem u stanju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:16:34
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Je li bre Dora... Hoće biti kod tebe u kafani neke tambure, trube preko dana 31og? Ne zameri mi za ono "kafana", i juče sam izgovorila pa posle razmišljala dal si se naljutila... Ja sve kafiće zovem "kafana". eeeee mogu ja da lumpujem i preko dana kako kaže Viking-biće prilike posle NG sigurna sam ... a da upoznam već jednom tu Doru.... Iskreno da vam kažem, nemam pojma, izdali smo kafanu za NG tako da ne moram još i o tome da mislim Ne ljutim se za kafanu jer i ja i mm je tako zovemo...više sam pijančila tamo nego bilo gde drugo eh, dobra vremena...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:17:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Oh, izlaziš za Doček? Dooooooooooooooraaaaaaaaaaaaa? Pitala sam te nešto. Dora se raspomamila na drugoj temi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:18:08
|
|
|
|
Dora
|
Aj se onda nađemo kod mene u kafani, ali ne možemo piti kafu (zbog Lili) nego ćemo morati nešto žestoko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.12.2009 13:18:49
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Tasha RR Oh, izlaziš za Doček? Dooooooooooooooraaaaaaaaaaaaa? Pitala sam te nešto. Dora se raspomamila na drugoj temi kučka ili pas?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?