RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 0:33:26)

Lesice kakve cipele na stiklu???? gde si ih nasla? daj sliku

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 0:35:40)

Jao cipele na štiklu [sm=zz_wub.gif] San svake djevojčice. Ova moja imala one plastične, klepeće u njima po kući, hoda kao da je rođena s njima [sm=smiley36.gif]

Ja sam totalno poremetila raspored kad jedem otkad se kasnije budim. Odoh da spremim sebi nešto da pojedem. Dijetalno! [sm=smiley6.gif][sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 0:36:08)

Mene nema jer sam otišla na temu o rodbinskim odnosima da vidim o čemu se radi (ja neobavestena kao Kostunica), jedva iščitala onoliki post i još se čudom čudim. Nisam pročitala temu do kraja, još čitam i pokušavam da povežem, ali već imam neko svoje mišljenje koje je pregrubo da bih ga tamo njoj napisala. Iskreno šokirana sam!
Lesi hvala puno na savetu, ujutru ću skuvati čaj sa malo kima, valjda ću da se izduvam.
Ne ljutiš se što smo se zekile ovde na temu pinkovih zvezda? Nemoj da se ljutiš pleaseeee, baš smo se dobro zabavljale usput gledajući [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 0:44:50)

pa moje dete bi se onesvestilo kada bi dobilo stikle. ona samo masta o nekim sjajevima, krunama, senkama... dam joj labelo ona samo prevrne ocima, kaze to je za decu [sm=smiley29.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 0:52:48)

boko Koštunice jedna. [sm=smiley36.gif]

Ja uzeh malo ajvara, ne znam ni smije li da se jede, ako i ne smije bem li ga onda danas nije moj dan...

Ma sve su djevojčice iste...Ova kad se našminka bude sva glavna. [sm=smiley14.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 1:14:48)

Bubi tvoja Ema je prava devojčica i neka je takva! Ima onih super kompletica šminke za decu, moja Eli ima i ja joj dozvolim da se može. Umaže se cela kao klovnić ali nema ništa sladje nego kad je gledaš kako se samoj sebi divi kako je lepa [sm=smiley36.gif]
Do štikli još nismo došli, odnosno to još nije tražila.
Joooj chChoopo meni se sad jede ajvar...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 1:20:11)

Ma ovo onaj kupovni Vitaminka. On mi je nekako najsličniji domaćem što ga je pravila moja baba iz južnu Srbiju, ali dobar je i on. Ovdje ne mogu nikako da nađem dobar kajmak, sir i ajvar! "Ne umedu" da naprave i nabave neki da valja pa to ti je [sm=smiley36.gif] Sad već ličim na svoga tatu, kojem ne valja ništa što nije kako je njegova mama spremala.[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 1:23:10)

ih Boko, pa ti kompletici za decu vise kod nas ne prolaze. ni bezbojni sjaj, lak, ni labelo...
juce nije htela da ide u skolicu jer ne sme da se nasminka, pa smo je ubedjivali da je svakako najlepsa. i onda je stavila kremu i ocesljala se i njen keksic-tata je usao u sobu i kao pao na guzicu kada je video koliko je lepa i tek je tada odlucila da ide... morao je stvarno da padne i minut da glumi da je u nesvesti od njene lepote ... sou jedan

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:11:52)

Probaću taj, jer do sad sve kupovne koje sam probala nisu mi ni ličili na ajvar. Bio je neki "Baš Ajvar" se zvao, ne znam ko je proizvođač i mnogo je bio dobar, ali već dugo ne mogu da ga nadjem.Ja sam inače paprikarka, makedonka i obožavam ajvar i sve što ima veze sa paprikom!
Bubi ona je neodoljivo slatka! Obožavam je, pogotovo posle onoga što je rekla vaspitačici, da se malo našminka, biće puno lepša [sm=jezicek.gif] Prepametno jedno biće!

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:14:02)

Elem iščitah onu temu sa Macaki i plače mi se! Tuga... Treba joj pomoć, ali ne od Boga, duhovnika isl., njoj treba ozbiljna lekarska pomoć. Užasno se osećam posle čitanja cele priče!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:14:57)

e a sto je najgore kaze mm da su obe vaspitacice bas mlade i lepe. a E na to odmah odgovori ‘ sta je tu lepo kada se nije ni pocrvenela‘ to znaci da ni rumenilo nije stavila.... ma sve nam se oko toga vrti.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:17:14)

Srce moje milo! Nek je ona uvek srećna i najlepša puta 100!
I u pravu je za vaspitačice, malo šminke neće da im škodi [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:17:45)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Elem iščitah onu temu sa Macaki i plače mi se! Tuga... Treba joj pomoć, ali ne od Boga, duhovnika isl., njoj treba ozbiljna lekarska pomoć. Užasno se osećam posle čitanja cele priče!

mislim da njoj treba pre svega pomoc psihijatra, bez zezanja. a posle i duhovnika. jer ima ozbiljan ali ozbiljan problem i nadam se da ce to jos neko uvideti i pomoci joj jer ona sama nece sigurno.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:24:18)

Upravo na tu vrstu pomoći sam i mislila. Tuga!
Ali već iz prvof posta se i moglo naslutiti da se o njoj radi. Što Maslačak reče, previše je slicnosti sa njom... dvoje dece, otac bolestan, ona ne radi, kuća i stan, silna mnogobrojna rodbina... o svemu tome nam je još pre par godina pisala... I tada je imala ispade, napade besa sto je svekrva htela da malo uzme dete u ruke isl. ali nikad apsolutno nisam pomislila da ima ovakav problem, ne sa rodbinom, već sa sukobom ličnosti.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:48:35)

Ej vi ste tu :))))

Ja ne znam Macaki, zapravo ja inače slabo pamtim šta ko piše po forumu, ponekad vidim da je to baš dobro [sm=smiley36.gif]. Tako da nisam ni poslije prvog posta ukapirala o kome se radi, ali sam odmah vidjela da je osoba kojoj treba stručna pomoć što sam joj i savjetovala. I sve je bilo Ok do momenta dok nije počela priča o "debelom djetetu", tu zamalo nisam pukla, to mi je baš zaparalo uši, mislila sam da joj očitam bukvicu, ali.... Tu se nažalost vidjelo da je njen problem čak puno veći nego što sam prvobitno mislila pa sam se suzdržala. A slučajno sam primijetila, neko je sinoć digao temu o vrtićima pa pročitah njene postove od prije godinu i više dana, i u njima se može dosta toga naslutiti i vidjeti da taj probleme nije od juče. Ne znam koliko dugo ide u crkvu, niti kakav joj je taj duhovnik (po onome što napisa tamo djeluje mi kao vrač, a ne kao ono što bi trebao da predstavlja), ali za njeno dobro bi bilo bolje da se makne od toga i nađe stručno lice da joj pomogne. Žao mi je i zbog nje i zbog djece....Iskreno se nadam da će naći načina da se vrati na pravi put.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 3:23:41)

Podigoh (starije) dijete koje i dan danas pada s kreveta, istuširah se, izdepilirah brchitji i odoh u krpe. Laku vam noć [sm=smiley1.gif] i evo vam kafa za dobar jutar [sm=kava.gif] s obzirom da ja sigurno neću prije podneva dolazit [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 7:48:00)

Dobro jutro drugarice.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:32:24)

Dobro jutro devojke...ne mogu d postignem sve da procitam..
Ja i ne znam ko je Macaki,mislim videla sam je par puta u razgovorima mama ali ne poznajem je bas [sm=zmeden.gif] idem da citam
Anita kako si? Bubi gde si,ne plasi nas [sm=smiley36.gif]
A vi crnogorke - lepojke sad spavate,pa nedjelja je da.....[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:41:16)

Evo mene, borim se sa sobom. sinoc nisam uooste slavala zbog macaki [sm=jezicek.gif]. pa kada sam konacno zaspala, sanjala sam da se poradjam... a ne smem jos , lose nam je vreme, treba mi mnogo da stignem do NS

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:41:48)

Dobro jutro drugarke[sm=nosecka.gif], kako ste mi jutros? Ja sam citala temu sa tom "mamicom marom", ali nisam nista komentarisala, jer mi je ono sve bilo tako konfuzno i haos.[sm=zz_eek.png][sm=zz_eek.png]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:45:13)

Bubi tu si a? [sm=smiley36.gif] i kod nas lose vreme,kisa,sneg,uzas...cekaj ti lepo vreme
I meni bilo sve konfuzno oko Macaki nisam ni pohvatala sve,ali bas je bzv.. a sa Bubi se slazem sve sto je rekla tamo u temi,ali bas sve..nadam se da ni ja nisam bila da kazem losa trudila sam se da pomognem koliko mogu.
Eco priblizilo se [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:45:44)

Bubi i ja sam u soku!! Nisam citala sve iz teme,ali po vasim komentarima sam shvatila otprilike.. Tuzno i strasno!! Ali jos i crkvu spominje..suvisno!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:52:51)

Eco samo ti nama budi jos ovde, kada mi se ti porodis ja sam sledeca posto nas Glukica ignorise...
Serpi ne idem dok ne glasam [sm=smiley36.gif], i dok se ne uverim da su ostali glasali!!!
Von, kako ti napredujes sa spavanjem?

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 9:56:04)

IZVORNA PORUKA: serpica

Eco priblizilo se [sm=bravo.gif]

Da, da ja jedva cekam, ali jos nista, sve normalno, nista se ne desava :), lijepo je izgleda mojoj djevojcici kod mene, pa nikud ne zuri. [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 10:00:39)

Jao Bubi,ma nije samo zbog toga,nego,kako jedna po jedna ide iz teme meni tako muka,super su i devojke koje ostaju samnom ali sam na vas nekako navikla i ne mogu da shvatim da se uskoro selite u druge teme [sm=smiley13.gif]
A za tebe mi posebno mukica [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>