choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 2:48:35)
|
Ej vi ste tu :)))) Ja ne znam Macaki, zapravo ja inače slabo pamtim šta ko piše po forumu, ponekad vidim da je to baš dobro [sm=smiley36.gif]. Tako da nisam ni poslije prvog posta ukapirala o kome se radi, ali sam odmah vidjela da je osoba kojoj treba stručna pomoć što sam joj i savjetovala. I sve je bilo Ok do momenta dok nije počela priča o "debelom djetetu", tu zamalo nisam pukla, to mi je baš zaparalo uši, mislila sam da joj očitam bukvicu, ali.... Tu se nažalost vidjelo da je njen problem čak puno veći nego što sam prvobitno mislila pa sam se suzdržala. A slučajno sam primijetila, neko je sinoć digao temu o vrtićima pa pročitah njene postove od prije godinu i više dana, i u njima se može dosta toga naslutiti i vidjeti da taj probleme nije od juče. Ne znam koliko dugo ide u crkvu, niti kakav joj je taj duhovnik (po onome što napisa tamo djeluje mi kao vrač, a ne kao ono što bi trebao da predstavlja), ali za njeno dobro bi bilo bolje da se makne od toga i nađe stručno lice da joj pomogne. Žao mi je i zbog nje i zbog djece....Iskreno se nadam da će naći načina da se vrati na pravi put.
|
|
|
|