RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Klarisa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 21:46:17)

E, da.
Upravo sam pogledala spisak trudnica i drago mi je da vise nisam poslednja na spisku!!! Dobro dosle crtice!
radila sam one francuske testove za racunanje pola bebe i po oba mi ispada da je devojcica. Po onom testu starosti krvi koji sam nasla na Ringeraji ispada decak i po kineskoj tablici ispada decak, tako da mi sad bas zanimljivo sta ce se od svega toga pokazati kao tacno, heheheh.
U svakom slucaju su sanse 50:50 [sm=jezicek.gif]
Sledeci ultrazvuk mi je 5.februara, pa mozda tada budu videli pol, a ako ne onda na AC krajem februara.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 21:46:21)

Klarisa a zasto radis AC ako su dovri rezultati?
boko ja bas ne znam nista vezano za nadutost...
mene uhvatilo neko trckanje u wc, stomak me bas boli... a i muka mi je... dugo sam bila mirna...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 21:48:46)

Evo me...da, kod mene baš kao na traci danas. Čovjek bi rekao da ću jedva da čekam da mi neko dođe, ali ja baš i ne. [sm=smiley36.gif]

boko, skuvaj čaj od kamilice, on je dobar za stomak. Ili mažurane ako imaš. A za gasove najbolje kim da se doda u čaj, ali ne znam smije li u trudnoći...Jer ti nemaš problema sa zatvorom, ako sam dobro ukapirala, nego samo sa gasovima?

jovice ja sam kao tvoj muz, ja isto ne volim zdravu hranu i te travke [sm=smiley4.gif] Kod mene samo tradicionalna hrana dolazi u obzir.

I ja gledam Zvezde, sama sam se bi smješna što sam se navukla na ovo [sm=smiley36.gif]

Klarisa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 21:56:27)

Moram na AC jer moja doktorka insistira od kada mi je konstatovala trudnocu zbog godina (imam 39) i ovo mi je prva trudnoca.
Kaze da po svim zakonima zbog godina moram da je radim. Nisam htela da joj protivrecim, iako znam da nije u pravu (ja sam dipl.pravnik).

Nisam znala da kim ne bi trebalo jesti u trudnoci, a ja vec nekoliko puta kupila u pekari neke slane kifle koje su posute kimom i krupnom solju.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 21:58:25)

Klarisa [sm=smiley31.gif]
Doktorka po zakonu mora da ti je preporuči, ali ne moraš je raditi ako ti ne želiš. Na to te zakon ne obavezuje.
Choopsi kim sam srstavljala u vodu Elici kad je bila beba, izguglacu sada da li kim sme u trudnoći. Da, nemam problem sa zatvorom, imaka sam na početku, ali sad svaki dan idem u wc. Samo me ta nadutost muči od gasova, stomak mi he kao da sam 6. mesec. Koleginica se danas šokirala, nije me videla nekoliko dana i danas me pita kako ti je odjednom narastao stomak?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:04:06)

Klarisa vidjeh rezultate tamo, nadam se da će i AC da bude dobra [sm=smiley1.gif] Kod nas ti ne bi ni radili Double, već samo AC.

Nisam rekla da ne smije kim, nego da ne znam smije li. [sm=smiley36.gif] U trudnoći uvijek treba bit oprezan sa tim prirodnim pripravcima i čaajevima, šta znam. Mada logično je što kaže boka, kad smiju bebe, da smiju i trudnice...

Uh boko baš te to onda muči ako si se toliko naduvala. A da probaš neki probiotik uz to?

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:10:11)

I ja sam se pitala zašto joj uopšte rade double, kad je već unapred planirana AC. Ali ne uzbuđuj se previše, sigurna sam da će biti dobar rezultat [sm=smiley1.gif]
Choopo dobra ideja, probiotik mogu da uzmem, to mi ne može škoditi, samo ujutru moram kupiti jer nemam sad.
Gladna sam a ne znam šta bih na ovu muku jela, pa sam obarila krompir, prijaće mi i zasitice me.

megi85 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:14:39)

Vece cure.
Boka a da probas sa donatom meni je odlican po pitanju tih problema?
Kad vec spominjete brze i jednostavne kolace ja upravo napravila Crnca bez jaja,odlican jednostavan i brz kolac samo smijesnog naziva[sm=jezicek.gif]
Ja sam ga pravila puno puta i sa pecenjem je sve gotovo za pola sata a sve sastojke uglavnom svi imamo u kuci.
Sto se tice stomaka mene je sramota reci ali moj se vec nazire a tek cu uci u desetu nedjelju,sta ce biti do kraja ne smijem ni da mislim jer sam i u prvoj trudnoci dobila puno kila i ovaj put sam rekla da to necu vise dozvoliti ali izgleda da se scenario ponavlja iako ne jedem nista vise nego inace[sm=zmeden.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:25:19)

Megi sutra ću probati sa donatom. Čitam da je svi hvale baš radi problema sa probavom, pila sam je i ja na početku kad sam imala tih problema, ali obzirom da u poslednje vreme nemam nisam je ni kupovala.
Crnac bez jaja..... [sm=jezicek.gif]
Ne pitajte me šta sam zamislila... pripisite to dugoj apstinenciji [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:29:14)

IZVORNA PORUKA: Klarisa

Moram na AC jer moja doktorka insistira od kada mi je konstatovala trudnocu zbog godina (imam 39) i ovo mi je prva trudnoca.
Kaze da po svim zakonima zbog godina moram da je radim. Nisam htela da joj protivrecim, iako znam da nije u pravu (ja sam dipl.pravnik).

Nisam znala da kim ne bi trebalo jesti u trudnoci, a ja vec nekoliko puta kupila u pekari neke slane kifle koje su posute kimom i krupnom solju.

Klarisa potpisujes papir i kad ides na AC i kad odbijes,znaci tvoja odgovornost u oba slucaja,ja sam odbila AC ali jos uvek nisam zvanicno potpisala nista verovatno ce to da mi poture na porodjaju,tako sam cula.
Boko,pij sto vise vode i Mg obavezno,a mozes i slatku vodu poteracete verovatno.
Moji svi spavaju,sad cu i ja samo da jos nesto pojedem [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:30:13)

hahha i ja čuh za ovog crnca bez jaja[sm=smiley36.gif] Al' ga ne upoznah...

a da se vratimo na PZ pa da raspalim k'o sinoć boka po Goci Tržan...Kako me počeo nervirat ovaj Haris DŽ. i Ceca...Baš me nerviraju [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:33:33)

Nema Anite?

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:38:19)

Mene kod ove odrasle grupe nerviraju Marina i ovaj deda mrgud Miroslav.
Ali i Goca, iako nije tu, nervira me već i za sledeći krug [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:40:42)

A nemoj mi Miroslava dirat! [sm=smiley27.gif] [sm=jezicek.gif]

Jedini normalan i realan tamo.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:44:30)

Ma super je on kao pevač, ali mrgud je brate i nije realan baš. Da glas kad ne treba, a kad neko rasturi on se spusti. A Marina ga u glavnom prati. Ona je tek mrgud od žene...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:53:51)

Ja se skoro uvijek složim s njegovim mišljenjem. Možda od 10 ocjena, sa 2 njegove se ne složim. A ostali brate...Ceca daje glas svima da ispadne fina, a šta da svi urade kao ona i onda prvih deset dobije petice, ostali ne moraju ni da pjevaju... A nervora me i kad se obraća Miroslavu kao da su zajedno ovce čuvali, Arkanova škola. Bora kopira Cecu, bolji je bio Željko Joksimović deset puta. A Haris me nervira nemam pojma zašto, baca neke fore, nisu smješne uopšte. Marina ni vino ni voda, standardno mlati nešto ne zna ni sama šta...

....tako je glasao žiri iz Herceg Novog ....[sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:54:47)

Meni je ovaa postava sva OK, sem Marine, kojoj smatram da nije mjesto u žiriju i da uopšte nije kompetentna. Uvjek isti komentar: "Dobro je to, slatko, mlada si, dosta su ti četiri stolice..."[sm=hudicek1.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:59:07)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

....tako je glasao žiri iz Herceg Novog ....[sm=jezicek.gif]

Hihihihi
Ma Željko se medju njih nije ni uklopio, on je jedini ozbiljan, došao da sluša i ocenjuje, a ovi se sprdaju i jedni drugima udaraju kontre spispuštanjem i podizanjem fotelja. Sve u svemu oni se super zabavljaju, a ovi jadnici umiru od treme.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 22:59:54)

Ja ne gledam cesto,ali kad sam videla da je Ceca u ziriju [sm=zz_eek.png] pa ona ne ume da peva ni pored onih 16 pratecih vokala a nasla da drugima soli pamet. Ja bih da sam na mestu takmicara zamolila nju da mi otpeva uzivo nesto i pokaze mi kako se peva...uhh nemam reci.
Ako uspete da nadjete na youtube njen snimak uzivo emisija je bila,ne znam koja,gde je pevala Zajdi,zajdi uzivo...a joj majko mila ja sam propala u zemlju od stida,za njen red.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 23:00:57)

Da, da Marina: "sve je to super, slatko, ali dosta su ti 4 stolice" [sm=smiley36.gif]

Što se ja danas nešto loše osjećam [sm=zmeden.gif]...Ajde što sam nervozna, osjećam se kao da se gušim, a povrh svega se i beba sporije mrda, ne mogu ponedeljak da dočekam![sm=smiley24.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 23:02:45)

Ja sam danas baš OK, čim sunce ogrije lakše mi je. Juče sam bila preumorna. Danas sam se naspavala (oko 10h ustala), šetali, nakupila se sunca, i odmah mi je bolje [sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 23:04:59)

Iskreno meni ona ne pjeva loše, čak mi je ovako djelovala OK, ali sad ovi razgovori i "fućkanje" prema Miroslavu, pa čak i kad on pretjera, mi je ipak neki pokazatelj njenog nevaspitanja. Može joj otac bit. Nisam zamišljala da je takva...

Ovaj iz Ljiga nije loš, kod nas kasne zbog reklama...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 23:08:12)

Ja volim Miroslava, ali nekad bih ga tako slatko zalijepila. SLažem se da je kompetentan, ali kad počne da se šeta, jede slatkiše, šuška, puši onu ''letričnu, pa ja bih ga ubila. Ceca je meni prijatno iznenadjenje. Ja ih više ne gledam, prešla sam za komp. [sm=smiley1.gif]
Haris je gospodin, moliću lepo!

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 23:15:03)

Baš to htedoh sad da kažem. Miroslav možda jeste najstariji, ali kao takav trebalo bi da bude i najozbiljniji, a ne da trčkara od jednog do drugog, saplice se i glupira, gadja ih bombonama i čokoladama, i puši onu cuclu u sred emisije. Je li to odlika vaspitanja? Ne priliči mu po meni takvo ponašanje u tim godinama.
A i meni bude žao onih koji odu u baraz a na kraju jadni i ne dobiju šansu da prodju.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 23:15:19)

jabudicu e pa tvoja Goca T. je grozna!!![sm=jezicek.gif]Uta, ta, uta, ta!!! Uvijek jedanput više da se nikad ne izbriše, tike, tike tačke...[sm=jezicek.gif]

Ma nerviraju me Haris i Ceca i kvit [sm=smiley36.gif]

Evo ako ništa drugo bar mi se beba razmrdala [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>