RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:08:40)

Kod nas bile reklame i vijesti, sad je tek Dunja pjevala...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:10:13)

pa zmija!
a jesi cula kako je mala otpevala Someone like you? pre par godina, ima na youtube. moja Ema je opsednuta tom pesmom

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:12:27)

A gde smo pogresile Lesi? Ovo je tema na kojoj caskamo na razne teme, ja ni ne znam da postoji tema o zvezdicama [sm=zmeden.gif]

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:17:39)

Ma jok, ne misim na to, no inače... i ja se doduše raspišem ( kad se raspišem [sm=smiley36.gif])
Ali trudiću se da se uozbiljim i da sve lepo usmerim [sm=smiley1.gif]

Nego, ajd nek mi neko šibne na pp onaj Chupin predlog za temu sa linkovima, da to sutra prekosutra sredim, samo smislizte da li bi nam bilo zgodnije da bude u prvom postu ove teme, ili kao posebna tema.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:29:21)

E, a da znaš da sam pomislila što razglabamo ovdje, išla da vidim ima li tema, vidim nema, rekoh da nastavimo mi ovdje, neće niko primjetit [sm=jezicek.gif]

Kad ono baš ti noćas da dođeš [sm=smiley36.gif]

Evo ga predlog, ja sam to zamislila da stoji kao ljepljiva u PDF Trudnoća

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Boko možda.

sad mi pade na pamet...Zašto nema neka tema koja bi stajala kao ljepljiva u kojoj se ne bi komentarisalo već samo stajao raspored i link na temu o tome, tipa
Važniji pregledi u trudnoci
1.Prvi ultrazvuk - radi se tad i tad---->link na temu
2.Double test- radi se tad i tad---->link na temu
3Triple tets- radi se tad i tad---->link na temu
4.Soft markeri - radi se tad i tad---->link na temu
5. EUZ 1,2,3 radi se tad i tad---->link na temu
6. AC radi se tad i tad---->link na temu

I tako dalje...Ili to već imamo? [sm=zmeden.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:32:16)

Nego što se tiče PZ, Možda kod vas ide unaprijed (zapravo ide sigurno), ali nadam se da će proć ova druga. Ovaj mali mi je totalno bezveze. A ne znam je l' ste primijetile kako neka djeca sa recimo 12god, izgledaju kao da imaju 20g, a neka kao da imaju 8g. Kakva razlika :-))))

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 23:44:34)

e Cupo i meni taj mali ne peva dovoljno dobro, sada sam zaboravila kako se zove a nisam kod tv-a. mislim da nije trebao da dodje ni do ovog kruga...
svi ostali su odlicni..
sada mi mm kaze da ujutro idemo da kupimo Emi nove patofne za vrtic, neki set sto je snimila, i na pijacu i kod devera na kafu... on covek zaboravlja da sam trudna a ja veceras jedva hodam koliko me boli stomak...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 0:02:02)

Kad je tebi sledeća kontrola? Sigurno sam već pitala, ali kad sam senilna [sm=smiley36.gif]

Ja idem ili u pon ili uto, sve zavisi kad će mi biti rezultati krvi i urina. I jedva čekam, jer evo već par noć me Veselinka boli, imam osjećaj da je krenulo otvaranje. A da ne pričam što sat/dva prije svakog sledećeg Utrogestana osjećam da mi se stomak opet počeo stiskat. Mada nadam se da nije ništa, i da je neka lažna uzbuna. I opet se nadam da će mi reć da mogu malo slobodnije od ponedeljka...Vidjećemo.

Donijela danas svekrvi kuma sir sa Zlatibora, evo njupam sad sa dvopekom. Njam, njam [sm=bravo.gif] Kad ne mogu te vaše torte, bar nešto da pojedem [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 0:11:54)

nemam vise kontrole, do termina radim ctg jednom nedeljno, a ako premasim termin onda valjda svaki drugi dan...
a iskreno, bas me neka frka uhvatila od porodjaja a to uopste ne lici na mene. Em nisam frkisa, em sam se sa Emom lako porodila...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 0:23:52)

Hm ja se nisam baš sigurna, ali čini mi se da sam imala kontrole i u zadnjem mjesecu? +ctg Ili su to samo bili pregledi ctg bez UZ-a?

Normalno je da se bojiš drugog porođaja više. I ja sam [sm=smiley36.gif] A isto mi nije bio težak prvi porođaj, niti sam ja neka osjetljivica bila. Razmišljam kako će tek ovaj put da mi bude [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 1:33:24)

Samo da vidim kojo radite? Mi smo još u bolnici, čekam nedelju, tad izlazi lmo kući. Ništa ne spavam u bolnici, nit preko dana, kamo li preko noći. Sad sisa na jedno 3 sata, ako na obe visi po 20 min od o
i to nije efektivno sisanje

Azra_ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 1:45:29)

Šteta, da si se bar u porodilištu naspavala! Drži se... Još malo pa kući sa bebom. Presladak je. Kako ćeri bez tebe?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 1:47:15)

Đe si Trco kućo stara? [sm=smiley36.gif]

Ako ti je lakše ima nas još koji ne spavamo :-)))

kakav je miš mali? Sluša li te ili ti njega slušaš? [sm=smiley31.gif] Nisam tte razumjela ovo za dojenje, ali ako na obe sise bude po 20 min, to je OK. Zapravo i na jednoj je 20min Ok. Nemam ti pojma davno je to bilo,bolje da pitaš NM.

Šta se dešavalo na porođaju? Što ti nisu dali epi? Kažeš vriskala si kao Damjanov zelenko? vidim ja da ću morat da unesem neke disciplinske mjere ovdje. Niko me ne sluša! Jesam li ja rekla da mora da se diše i mantra i izigrava zen, nema vriske na porođaju? [sm=jezicek.gif]

Da se pohvalim sad sam izdepilirala noge šećernom pastom, jupi jej. A taman sam mislila zakazat u salon, ali ne ide mi se tamo. Ne znam šta ću sa čekinjama na preponama. Ne usuđujem se da depiliram, moraću opet brijačem da se iskasapim da mi Veselinka bude lijepa na pregledu...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 2:32:07)

Azra, ne znam koga više čeka, da li mene ili batu.

Čupo jeste ok, ali neće da sisa, lenjivac zaspi i nema šanse da ga probudim da sisa jos.onda ga nosam da podrigne, zaspi tako kod mene i čim ga spustim u krevetac dere se.
Ovako je dobar. Naravno upravo se dere. Epi nisam dobila jer prvo jw morao hitno na neku operaciju, posle već bili kasno, dr nije stigla ni da mi da nešto za bolove, tj ona htela, ali babica rekla da neće stići da ima efekta
I tako se ja porodi' bez. Bila sam kul dok nisam skontala da nema ništa od epija. E tad sam pustila glascinu.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 6:51:44)

Dobro jutro devojke aajde gotova kafa [sm=kava.gif]
Nocas nisam spavala bez posebnog razloga,valjda mi doslo..i dalje lose vreme napolju i kad to vidim odmah i meni lose.
Trco [sm=smiley31.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 8:41:28)

Trćos [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Da znaš da nam nedostaješ! Naravno ti sad imaš bolje društvo [sm=smiley36.gif] Beban je taaaako meden uuuh, pravi je dečak!
Šerpi hvala za kaficu, baš mi je prijala. Ja samo da vam se javnem, pa odoh na posao. Dolaze mi neki makedonci na obuku.
Javnem se ja još u toku dana. Ljubac za sve!

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 8:48:25)

Dobro jutro
Ja ustala u 6h a od 6:33 pa sve do 7:51 sam bila na ctg-u. Sve sam se ukocila. Cele noci nisam spavala jer je zena prvo kukala da ima bolove a onda je plakala i zvala muza da odmah dodje po nju. Ona zeli da ide kuci. Poludela sam. Veci deo noci je pricala telefonom.
Dorucak prosao sada cekam vizitu.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 9:32:52)

Jutro!
Ja jos u krevetu[sm=smiley1.gif]

Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 9:52:13)

anita, svaka ti cast kako je nisi naribala. razumem ja da se neko plasi i da mu je tesko, ali treba imati obzira! osnove "kucnog reda", bar za razglabanje. ja sam jednom htela da izludim koliko je jedna hrkala, nikad to nisam cula, tresli se zidovi, ima neku devijaciju. budili je, al dzabe, uvek isto. htela sam da spavam na kupi u hodniku

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 9:52:41)

Dobro jutro curice, ja opet na ctg isla, sve je ok, opet za 2 dana, ali neka, lakse mi je ovako, nego kad nisam nista znala o bebi, kad me je onaj ludak samo cackao. Ja ukljucila drugu masinu, pa valja pospremati stan. Falis nam Trco, ljubi [sm=duda.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 10:07:22)

Žene, ajte na picu, evo mm spremio dok smo se ja i sinovi izležavali [sm=smiley1.gif]
Eco, brzo ćeš nam i ti! [sm=bravo.gif]
Trćo. ljubi mališu, pravi je medenjak [sm=smiley27.gif]
Boko, nisi jedina da radi, ja imam da uradim proračun za onaj program od sinoć, ali sam onda slobodna. To je jedno sat.
Kuckamo se kasnije [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 10:24:16)

helou zene, Trco samo sikite i uzivajte. naspavaces se... jednom ... [sm=smiley36.gif].
zvala me je drugarica da mi kaze da je trudna posle vise od godinu dana pokusavanja [sm=bravo.gif]. jako sam srecna!
idem da isteram moje napolje pa se kuckamo

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 11:12:51)

Zene su show! Zove muza da ide kuci,nece da se poradja[sm=smiley36.gif]
Jabudicu,bravo za muza!
Anita,jos malo!
Mi stigli u Sm.Palanku kod svekijevaca...bice zanimljiv vikend!

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 12:10:15)

Kod nas ugrijalo ogrooomno sunce! [sm=bravo.gif]
Odosmo do Budve da malo prošetamo.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (24.1.2015 12:13:15)

Jao jabude zavidim ti[sm=jezicek.gif], ja mnogo volim moreeeeeeeeeeeee, jedva cekam ljeto. Mm je vec izracunao da ce beba biti velika, pa da cemo moci ici[sm=smiley36.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>