RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 13:18:09)

kakve su cene komodica bubulence? i mi moramo kupiti komodu.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 13:29:48)

jovice od 13 do 15 hiljada, sto je meni mnogo za tako malu komodu. na kraju sam htela da pravimo ali niko ne moze da zavrsi malu komodu za nedelju dana a ja vise od toga necu da cekam... tako da sam kupila komodu koja je kao cipelar, 1m duzine, 80cm visine, 40 cm dubine, sa 4 policice unutra za 6 hiljada i porucila sam zvezdice koje cu da zalepim na to i gotovo... bice decija....

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 13:56:54)

Đe ste žene? [sm=smiley36.gif]

Branki, baš mi je drago što si se javila i što je sve super. Pročitaću tamo na temi šta si pisala. Samo uživajte [sm=smiley1.gif]

eco, nadam se da beba neće biti puno velika, a i ako bude ne mora da znači da ćeš morat na CR. A i to čak ako bude, nije nikakav problem. Najbitnije da ste oboje dobro, aa kakav će porođaj biti [sm=smiley1.gif]je potpuno nevažno. Samo misli pozitivno ;-)

bubu što je dobro to kad može vrtić u 10 h? Meni se M prošle godine nikako nije mogao uklopit u vrtić, a najviše zbog toga što je spavalica (na koga li je? [sm=smiley36.gif] ) i baš bi bilo super da ima taj kasniji prijem...

Ja imam komodicu Brevi još od L, ali je otišla gornja fioka. Dala sam mužu prije dva mjeseca da je odnese kod stolara, koji živi 100m od naše kuće, i još je nije odnio!!!

Pozdrav za ostale trudničice <3 i za ovaj radni narod ovdje jabud, boka i td. [sm=smiley31.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:15:12)

IZVORNA PORUKA: choopa choops
Ja imam komodicu Brevi još od L, ali je otišla gornja fioka. Dala sam mužu prije dva mjeseca da je odnese kod stolara, koji živi 100m od naše kuće, i još je nije odnio!!!

[sm=jezicek.gif]sto mi ovo poznato ja kad kazem mm nesto da uradi ili ponovim ko papagaj ali treba da cekam
IZVORNA PORUKA: bubulence

jovice od 13 do 15 hiljada, sto je meni mnogo za tako malu komodu. na kraju sam htela da pravimo ali niko ne moze da zavrsi malu komodu za nedelju dana a ja vise od toga necu da cekam... tako da sam kupila komodu koja je kao cipelar, 1m duzine, 80cm visine, 40 cm dubine, sa 4 policice unutra za 6 hiljada i porucila sam zvezdice koje cu da zalepim na to i gotovo... bice decija....

bubi bice to super kad nalepis zvezdice nece se ni primetiti da je cipelar.Mi imamo nesto sa policama samo fale vrata i sarke pa sam ja mislila to kod stolara da odnesem da uradi
medjutim neisplati mi se kostalo bi oko 4500 pa dodacu jos 1500 pa cu imati novo mislim na taj cipelar isto zalepim neke nalepnice i gotovo

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:15:30)

Branki draga, bas sam juce gledala kako su donirali opremu porodilistima u Boru i Majdanpeku, i pricala jedna porodilja Branka Gajic, odmah sam pomislila da nisi ti[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:19:55)

Chipsy kako si? Kako je devojčurak? [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:44:27)

Eto ja skupila hrabrost i rekla babama i dedama…. Moji su se roditelji, mozda ne odusevili ali su me podrzali. A svekrva… [sm=zmeden.gif] … Ne razumem zbog cega place i histerise ceo dan po kuci.. Stvarno me nervira… Provocira me… Kao "moja baba imala 7, da neces i ti". Pokusala sam da je razvedrim recima da ce to mozda da joj bude najomiljenije unuce, za koje ce da ima najvise vremena… Da bi mi ona odgovorila kako nece ni da ga pipne… "E i neces!" rekla sam, da mu nisi ni carapu kupila sve cu u smece da bacim!…. Vestica jedna…. I tako mi nije potrebna u zivotu. Nikad nista od nje nisam trazila uvek se svuda sama gura.. Posle ispadne kako smo mi nezahvalni.. Da nije nje ne bi smo imali sta da jedemo, isli bi smo goli i bosi, deca bi bila na ulici… Mrzim sebicne babe! Izvinjavam se… Malo sam ljuta.[sm=zz_furious.gif] Uglavnom .. deca moja mila su se obradovala. Beba je vec i dobila ime.. Kaze najmladje dete da bi bilo lepo da se zove Pepa ili Dzordz[sm=zz_biggrin.png] Moram da kazem da su vase reci ovde ispisane meni mnogo znacile. Dale mi veliku podrsku da na kraju progovorim..

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:48:17)

Draga, to nije svekrvino dijete nego tvoje. Bitno da se ti i muž, i braća i sestre radujete. Svi ostali su manje bitni, a vremenom će se navići
(mada ja lično ne vidim na šta treba da se navikne), i biće im sve sasvim normalno. Ne treba ni sa kim da se ubjedjuješ da li je to dobro ili ne, svako dijete je posebno na svoj način, uživaj u trudnoći!

P:S: Prijavi se normalno na forum, ovdje se super zabavljamo! [sm=smiley2.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:56:43)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Draga, to nije svekrvino dijete nego tvoje. Bitno da se ti i muž, i braća i sestre radujete.

Anonimna, draga, jabudic ti je rekla sve u ovoj rečinici.
Želim ti sve najbolje, žao mi je što uopšte moraš da slušaš takve rečenice, pogotovu od svekrve koja bi trebalo da ti bude podrška. Šta sve može izaći iz ljudskih usta, pa to je strahota. Prosto me bude sramota što smo od iste vrste sa tim bljuvačima gadosti.

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:58:29)

Dobro sam, Mod[sm=smiley31.gif]
Trebalo bi da je devojcurak, tako kazu ovi rezultati, videcemo da li ce se poklopiti sa rezultatima celog kariotipa, ali trebalo bi. Ja nikako da se naviknem na tu cinjenicu, bila sam ubedjena da je decak, Ne znam kako cu se osecati sa jos jednom devojcicom, strah me da cu moju juciku stalno uporedjivati sa njom, ne znam, uh, krenuse mi suze. ma samo da je zivo i zdravo i da izguramo do kraja bezbedno.
Kad su mi radili AC doktorke su pricale ovako nesto "vidis kako se namreskala...ali podici ce se valjda". Malo sam se bila uplasila i pitala je da li treba da brinem zbog necega, ona kaze ne, sad stalno mi je to u glavi. Ako imate neke ideje...mislim da su pricale o posteljici[sm=zmeden.gif]
Inace mojoj devojcic ce operacija glavice definitivno biti 10.2.[sm=bravo.gif]

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 14:59:41)

A za ovu svekrvu, nemam reci[sm=hudicek1.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 15:00:09)

Chipsy draga, big hug za tebe, kako je Juca, napiši molim te negde.

Trudnjače veliki poljubac za sve vas [sm=smiley27.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 15:01:36)

Dunjice [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 15:03:51)

ma ko sisa svekrvu, bitno je sta vi zelite! ja uvek kazem dece i para nikad dosta! i ako se dobro secam najstarije dete ima 15 godina, nije to nista strasno, mislim na razliku. taman da moze i da ti pomogne.
pre par dana u radnji me pita covek da li mi prvo dete, i ja kazem da nije, da imam cerkicu od 3,5 god. a on kaze kako ima 3 cerke. od 9 godina, 6, i malecku sada od dve godine. i kaze sada razmisljaju o cetvrtom jer je bez malog deteta praznina u kuci a oni jos mladi... i slazem se da je tako.
sigurno ce i kod vas doneti radost...
cupo ovde je vrtic od 8h nego je danas prvi dan pa su podelili u dve grupe, jedna je bila od 8 a druga od pola 10, na po sat vremena. u ponedeljak idu na dva sata i onda,valjda krecu normlano. kaze mm da je Ema napravila red u vrticu i rekla vaspitacici da u ponedeljak stavi malo sminke da bude lepsa [sm=jezicek.gif].
srculence evo upravo su mi doneli tu komodicu, bice super, samo da nesto zalepim na nju i bice prava decija.
cipsy kako si ti?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 15:07:00)

Sada vidim da je operacija 10.02.
odlicno, drzimo palceve da sve prodje u najboljem redu!!!!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 15:15:04)

IZVORNA PORUKA: bubulence
kaze mm da je Ema napravila red u vrticu i rekla vaspitacici da u ponedeljak stavi malo sminke da bude lepsa [sm=jezicek.gif].

[sm=jezicek.gif] Koja je to faca!

Chipsy bravo za zakazanu OP [sm=bravo.gif] Hoće li nakon nje oni kući, ili? Ovo za posteljicu ti pojma anemam. BItno da su ti nalazi dobri, a i ovi ostali će bit OK sigurno.[sm=smiley2.gif]

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 16:57:13)

Dunja, bubi, Choopa [sm=smiley31.gif]
juca je dobro, izgleda da joj tamo prija klima i hrana, ima puno svezeg voca. Svi kazu da je napredovala, a i ja bih rekla kad je vidim preko skype-a. Kazu i da joj je disanje dosta bolje posle ove operacije krajnika, mozda je i zbog toga pocela da napreduje.
Danas su mi rekli da su joj tokom operacije slomili gornji zubic, znam da je beznacajno, ali bas mi bilo zao[sm=smiley13.gif]
Eto sad cekamo tu operaciju koja je vrlo ozbiljna, a posle ce videti da urade i operaciju ruku, takav je bio dogovor, pa cemo videti. svakako nece skorije kuci[sm=smiley13.gif]
Nisam bas redovno citala, sta na kraju bi sa zelucem Trcine bebe, jel to sve ok?

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 17:10:36)

Chipsy mislim da se tako nasa Branki preziva.[sm=smiley1.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 17:12:51)

Bubi tvoja E je pravi mali biser [sm=smiley36.gif]
Chipsy draga super za Jucu [sm=bravo.gif] da je bolje i da ima napredka.Drzim palceve za sledecu operaciju da sve prodje
kako treba.Inace kako si ti?navijam za dobre rezultate ac

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 18:39:54)

Chipsy sve ok bilo sa želucem, lažna uzbuna hvala Bogu.

Što se zubića tiče, šta da se radi----
Za krajnike...sigurno je nakon toga počela da napreduje. I dobro je što je tako [sm=bravo.gif] MM je ko mali jako bio slab, nije jeo, nije napredovao sve dok nije digao krajnike...
Znači odmah nastavljaju dalje sa op. Pa dobro, i bolje tako, da to završite, pa da ste mirniji. Sreća mala [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 19:04:33)

Zdravo drugarice
Moj cr ce biti definitivno sledece nedelje u prvoj polovini. U nedelju dr dezura,pogledace me na uz i tada cu nadam se znati detalje.
Branki bas mi je drago da si se javila.
Chipsy veliki poljubac saljem Juci.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 19:17:00)

Anita, super! Još koji dan i gotovo! [sm=bravo.gif]

Vjerovali ili ne, ja i dalje radim. Doduše, došla sam kući, ali ima neki VIP program za nekog francuskog bankara, koji mora da se pošalje do ujutro, i evo me, i dalje u istom položaju. Sad sam pojela sladoled, pa mi je malo lakše- nastavljam [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 19:27:16)

Chipsy [sm=smiley31.gif]
Anita jedva cekam da nam javis detalje u nedelju,ali ako je sve ok i vec si tu zasto da pozuruju CR? verujem da se i oni cimaju da sve bude ok ali ako su svi nalazi dobri i ti se dobro osecas zasto ne sacekaju jos koji dan preko,izvini sto pisem ovo ali meni su sve reci nase Maslacak u glavi,sto duze u stomaku to bolje za bebe.
Branki saljem i tebi velikiii [sm=smiley31.gif]

plačljiva -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 19:43:11)

Drage moje,izvinite što me dugooo nije bilo...Rodila sam Janu 15.decembra,carskim rezom i sve je prošlo ok hvala Bogu,doktore i sestre iz Višegradske,ne bih ovde komentarisala,kada budem imala vremena,pisaću na drugoj temi,sve su to ološi...Izvinite,ali baš sam ljuta...Srećom sve je to sada iza mene...Pozdrav novim trudnicama i čestitke novim mamama.Više nisam plačljiva,sada sam najsrećnija osoba,posle 6 godina tuge,suze,i bola došla je moja sreća najveća,moja Jana,zovemo je Jana banana...Bože,hvala ti...

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (23.1.2015 19:53:18)

Serpi kazu da je tako bolje da ne reskiraju da pukne materica ili se nesto desi,ipak su tri bebe i opterecenje je veliko. Ja samo prenosim kako mi kazu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>