bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:12:10)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Jutro[sm=nosecka.gif] moje! Vidim da su noćas svi slabo spavali. Ja sam posle 3h zaspala, J mi bio nešto nervozan, bilo mu muka, i ja naravno ne pomislim nikad na stomačn virus, samo mi je bilo u glavi da ne dobije nappad. DOduše, nije nikada posle onoga, ali sam tek sinoć shvatila da mi je srce u peti i da se uopšte nisam povratila od tog osjećaja. On je najnormalnije spavao, a ja i mm na smjenu obilazili, pipkali, itd. I njega sam jadnog uplašila bila [sm=smiley36.gif] Evo sad doručkovali, ustali smo po crnogorski, posle 10h [sm=smiley1.gif] Zanimljivo da kad radim sinovu ustaju oko 8h, a kad znaju da sam kod kuće i oni se zakucaju do 10h. Vidim svi su šokiranim na temi rodbina... Iskreno, ja sa njom niom u kontaktu otkad sam se porodila, kao ni sa mnogo drugih žena iz našeg tadašnjeg tromjesečja. Kad osim teme o bebama nemamo ništa zajedničko, a ja nisam željela da po čitav dan da pričam o pelenama. Samo je par žena ostalo koje sam sačuvala na fb, jer ih volim i zbog drugih vrijednosti, a ne služe mi samo zbog toga što smo u jednom periodu zajedno trudnovale, i sada smo mi neki poslerartni drugovi. Macaki mi je oduvjek imala neke ispade i kilometarske postove da opiše najbanalniju situaciju, u svemu je pretjerivala i tada se vidjelo da su joj reakcije neprimjerene njenim godinama. Problem je bio očigledan, samo nisam mislila da ćemo ga ikada ovako u kompletu sagledati... Želim joj puno sreće, da se oporavi, jer ovako samo rizikuje da izgubi i muža. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni su sve te zene jako drage, i pricamo bas o svemu, sada o deci najmanje, pelenama... ali zato o sexu samo tako [sm=jezicek.gif]. jeli kod J na kraju stomacni virus?
|
|
|
|