RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 10:01:50)

Serpi dobro sam. Vizita prosla sada cekam uz. Javicu kasnije sta je bilo.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 10:06:49)

Anita a sto ih ne zamolis da te porode bas na rodjendan,to je jos 4 dana,bas bi bilo lepo,mozda hoce,sta mislis?[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 10:14:29)

IZVORNA PORUKA: serpica

Jao Bubi,ma nije samo zbog toga,nego,kako jedna po jedna ide iz teme meni tako muka,super su i devojke koje ostaju samnom ali sam na vas nekako navikla i ne mogu da shvatim da se uskoro selite u druge teme [sm=smiley13.gif]
A za tebe mi posebno mukica [sm=smiley1.gif]

ma znam da nije zbog toga, nego cisto da podsetim devojke [sm=smiley36.gif]. a nista mi se ne brini, i prosli put sam jos 6 meseci posle porodjaja visila u trudnickim temama, nisam mogla da se odvojim od mojih debelica [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 10:44:57)

Jutro[sm=nosecka.gif] moje!
Vidim da su noćas svi slabo spavali. Ja sam posle 3h zaspala, J mi bio nešto nervozan, bilo mu muka, i ja naravno ne pomislim nikad na stomačn virus, samo mi je bilo u glavi da ne dobije nappad. DOduše, nije nikada posle onoga, ali sam tek sinoć shvatila da mi je srce u peti i da se uopšte nisam povratila od tog osjećaja. On je najnormalnije spavao, a ja i mm na smjenu obilazili, pipkali, itd. I njega sam jadnog uplašila bila [sm=smiley36.gif]

Evo sad doručkovali, ustali smo po crnogorski, posle 10h [sm=smiley1.gif]
Zanimljivo da kad radim sinovu ustaju oko 8h, a kad znaju da sam kod kuće i oni se zakucaju do 10h.

Vidim svi su šokiranim na temi rodbina... Iskreno, ja sa njom niom u kontaktu otkad sam se porodila, kao ni sa mnogo drugih žena iz našeg tadašnjeg tromjesečja. Kad osim teme o bebama nemamo ništa zajedničko, a ja nisam željela da po čitav dan da pričam o pelenama. Samo je par žena ostalo koje sam sačuvala na fb, jer ih volim i zbog drugih vrijednosti, a ne služe mi samo zbog toga što smo u jednom periodu zajedno trudnovale, i sada smo mi neki poslerartni drugovi.

Macaki mi je oduvjek imala neke ispade i kilometarske postove da opiše najbanalniju situaciju, u svemu je pretjerivala i tada se vidjelo da su joj reakcije neprimjerene njenim godinama. Problem je bio očigledan, samo nisam mislila da ćemo ga ikada ovako u kompletu sagledati...

Želim joj puno sreće, da se oporavi, jer ovako samo rizikuje da izgubi i muža.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:12:10)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Jutro[sm=nosecka.gif] moje!
Vidim da su noćas svi slabo spavali. Ja sam posle 3h zaspala, J mi bio nešto nervozan, bilo mu muka, i ja naravno ne pomislim nikad na stomačn virus, samo mi je bilo u glavi da ne dobije nappad. DOduše, nije nikada posle onoga, ali sam tek sinoć shvatila da mi je srce u peti i da se uopšte nisam povratila od tog osjećaja. On je najnormalnije spavao, a ja i mm na smjenu obilazili, pipkali, itd. I njega sam jadnog uplašila bila [sm=smiley36.gif]

Evo sad doručkovali, ustali smo po crnogorski, posle 10h [sm=smiley1.gif]
Zanimljivo da kad radim sinovu ustaju oko 8h, a kad znaju da sam kod kuće i oni se zakucaju do 10h.

Vidim svi su šokiranim na temi rodbina... Iskreno, ja sa njom niom u kontaktu otkad sam se porodila, kao ni sa mnogo drugih žena iz našeg tadašnjeg tromjesečja. Kad osim teme o bebama nemamo ništa zajedničko, a ja nisam željela da po čitav dan da pričam o pelenama. Samo je par žena ostalo koje sam sačuvala na fb, jer ih volim i zbog drugih vrijednosti, a ne služe mi samo zbog toga što smo u jednom periodu zajedno trudnovale, i sada smo mi neki poslerartni drugovi.

Macaki mi je oduvjek imala neke ispade i kilometarske postove da opiše najbanalniju situaciju, u svemu je pretjerivala i tada se vidjelo da su joj reakcije neprimjerene njenim godinama. Problem je bio očigledan, samo nisam mislila da ćemo ga ikada ovako u kompletu sagledati...

Želim joj puno sreće, da se oporavi, jer ovako samo rizikuje da izgubi i muža.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
meni su sve te zene jako drage, i pricamo bas o svemu, sada o deci najmanje, pelenama... ali zato o sexu samo tako [sm=jezicek.gif].
jeli kod J na kraju stomacni virus?

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:16:02)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: serpica

Jao Bubi,ma nije samo zbog toga,nego,kako jedna po jedna ide iz teme meni tako muka,super su i devojke koje ostaju samnom ali sam na vas nekako navikla i ne mogu da shvatim da se uskoro selite u druge teme [sm=smiley13.gif]
A za tebe mi posebno mukica [sm=smiley1.gif]

ma znam da nije zbog toga, nego cisto da podsetim devojke [sm=smiley36.gif]. a nista mi se ne brini, i prosli put sam jos 6 meseci posle porodjaja visila u trudnickim temama, nisam mogla da se odvojim od mojih debelica [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:24:24)

Bubi, nije stomačni virus, nije mu ništa, ne znam zašto mu je bilo muka.[sm=zmeden.gif]

I meni je drago mnogo žena, doduše, pojedine mi uopšte ne ne nedostaju, sa ostalima se čujem s vremena na vrijeme, a one koje mi po senzibilitetu nisu odgovale ni ne postoje.
Ja sam ti malo teška za fb prijateljstva, prihvatam samo onog ko mi odgovara, broj prijatelja mi godinama ne prelazi 250, a ako sa nekim nisam ni u kakvom kontaktu više od pola godine, brišem ga. Ne zanima me da li mi je neko brat ili komšija, to što oboje imamo nalog, ne znači da moramo biti prijatalji. Tako, da ukoliko neko apsolutno nije po mojoj volji, ne želim da se zamaram njime [sm=smiley1.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:29:11)

Ispisah ONOLIKI post i izbacilo me [sm=hudicek1.gif]
Elem, ustala u 10, sinoć nisam mogla dugo da zaspim, uznemirila me cela ona priča. Pomislila sam na onu decu, uz kakvu majku rastu. Ako uskoro ne potraži pomoć šta li će biti.
Jabude kako je Jakov sada?
Anita baš bi bilo lepo da te porode za rodjendan. Spomeni Dr. kad ti je divan dan, možda se organizuju tad, pa da dobiješ svoj najlepši i najvredniji poklon baš na rodjendan.

daca77 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:40:12)

Gde ste, trudnicice?
Koja je sledeca? Vidim da se moja sugradjanka Anita sprema za upoznavanje. [sm=smiley1.gif]
Veliki [sm=smiley31.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:49:37)

Daco [sm=smiley31.gif]
Kako ste? Kako je [sm=duda.gif]
Sledeće su, ako ne grešim Eca i Bubi.
Jabud i ja smo medju poslednjima, do jula ima da gulimo i gulimo...

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:51:04)

Bubulence,nocas smo spavale od 23-6!! Eeej..i to u gostima!! Sinoc je bila nervozna,bila guzva,rodj..ali kad je zaspala,odvalila se..u 3 sam isla u wc,spavala kao top..u 6 sisala i do 9 nastavila!! Napredujemo!! Mada kod kuce u 7 ustajemo,jer je T probudi kad krene u vrtic!
Jabudic,[sm=smiley31.gif] u pravu si za fb prijateljstva. Ja sam sa macaki bila prijatelj i samo me obrisala,i bolje! Ja se nje secam iz tema,nismo bile bliske,ali imala je cudne stavove..i kad dodjem kuci u miru cu procitati sta je pisala.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:52:27)

Cini mi se da je Aniti 29.jan rodjendan i bas bi bilo lepo da bude tog dana,i onako planiraju CR sad neki dan pa bi bas bilo lepo da dobije nalepsi rodj.poklon. [sm=smiley1.gif]
Daco [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:52:52)

Boko, proci ce to jako brzo...
[sm=duda.gif] je dobro, iako se od pre 2 dana ubija od povracanja nakon podoja...to potocici teku niz moja ledja[sm=zmeden.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:56:19)

Ih... kad mnogo coka mleka hihihi...

daca77 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 11:58:50)

Ne znam, Boko...pitam se da li joj uopste nesto i ostane u zeludcu...vidim da je mirna narednih par sati-obicno na 3h se sama budi i trazi da siki.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 12:05:29)

Onda je sita, ne brini. Mozda samo brzo coka i guta , pa joj želudac primi više nego sto joj treba. I moja E je na početku halapljivo sisala, pa bljuckala, posle se to promenilo, kad se uobrocila.

Sosa Mena -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 12:06:48)

Debelice moje samo da vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 12:12:02)

Soso [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Aj ti malo kod nas! Sve te vučemo za nosić!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 12:14:33)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Debelice moje samo da vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

soso draga, citala sam da ti je konacno odredjena terapija [sm=bravo.gif]. nadam se da je to-to!
Daco ako ona nije nervozna i ne trazi da skiki svako malo, ne brini, dobra je. a i koliko sam citala lepo je napredovala...
Von Macaki je obrisala nalog sa fb jos davno... pa onda opet otvorila ali ne znam da li je dva puta bila na fb...
Boko kako je stomacic danas?
Anita znaci ovo ce biti rodjendanski poklon [sm=bravo.gif]? cak i ako bude dan dva ranije ili kasnije ...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 12:18:04)

Bubi pa kao malo bolje, ali još je naduven, mada ne kao juče. Popila sam jutros čaj od kamilice sa kimom pa ćemo videti hoće li delovati. Nisam izlazila danas pa nisam kupila donat, sad ćemo ići kod mojih pa ćemo kupiti.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 12:24:21)

super je donat, pila sam ga u prosloj trudnoci... a uzmi i caj od nane

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 13:18:37)

Dan žene :-)

[sm=smiley31.gif] svima.

anita je li prošao UZ? [sm=smiley27.gif]

Meni je termin 11.03. a MM dan prije rođendan, pa da se ne mučim oko poklona [sm=smiley36.gif] Mada mogla bi i na moj 25.02.

Sutra idem da vadim nalaze, a ako mi ih budu htjeli dat onda ću i kod doktorke na kontrolu. Ako ne onda u utorak. Počela sam sa (visinskim [sm=smiley36.gif]) pripremama, svaki dan izdepiliram dio tijela. Danas su na redu prepone moje jadne...

L mi sutra kreće u školu, uopšte ne znam kako ćemo se probudit u 6,30h, kad smo se svi opustili ovo dok je bila na raspustu. Biće napeto i njoj, a bogamo i meni [sm=smiley36.gif]

Idem vidjet šta ste još pisali?

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 13:22:47)

Ja sredjivala sobw, djeciji ormari katastrofa, jos kad sam vidjela da je svekrva u jedsn nagurala tonu svoje robe, to me tako potreslo da sam se ispkakala za sve pare [sm=smiley1.gif]
posle sam joj sve to fino naslozila i bilo mi smjesno. Dani su u pitanju, izdrzacu. Ali mi bijase krivo u trenutku... zeleni djeciji ormar pun babskih stvari. Sad jos da poribam u njihovu sobu i da sprwmam rucak. U sobama sam od zadnjeg posta.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 13:46:58)

Jao jabudicu, to više prelazi u komediju [sm=smiley36.gif]

Meni svako jutro dođu djeca u krevet da se malo mazimo i poigramo, i obično čuvam stomak da me ne udare u njega, a jutros me ćerka udarila u desnu "grud"[sm=smiley36.gif] sve sam zvijezde prebrojala.[sm=smiley29.gif] I što je najgore još me jako boli [sm=smiley18.gif] Valjda kako su osjetljivije u trudnoći...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (25.1.2015 13:57:33)

Jabudic odahnuces kad ode,a do tad broj do 10 ili do 100,zavisi koliko ti treba. Moja sveki dolazi u utorak na priredbu kod starije za Sv.Savu,mislim da ce kao i prosle god.ona da cuva bebca a ja da idem na miru da gledam.
Chupa moja starija je rodjena 24.02 [sm=smiley1.gif] da slavimo rodj.istog dana
I ja sutra idem da radim antitela i da vidim da li cu sa onim kvazi-uputom da zavrsim i na infektivnoj,ko zna
Anita ili nema net,hoce to kod nas na gak-u ili se nesto desava[sm=smiley1.gif]
Boko skuvaj sljive,mozda pomognu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>