|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
4.1.2015 13:49:59   
bubulence
pa kazem, sve smo iste. nisam ja nesto vredna i drugacija od drugih, nego smo mi zene malo caknute user posted image .

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 176
4.1.2015 14:16:05   
branki*
da znas da jesmo.
ja poobavljala sta sam imala,sredila kupatilo,vc,radila sa bozom,okupali se,ionako je kiisa,necemo nigde izlaziti...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 177
4.1.2015 14:18:58   
choopa choops
Istina. Mene dr kad na pregledu pita jesi li mirovala, ja kažemjesamprvih deset dana poslije pregledaa :D

Gledam divnu emisiju o Božiću na RTS2 user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 178
4.1.2015 14:20:03   
branki*
sad cu i ja da pustim rts 2.

branki

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 179
4.1.2015 14:22:46   
choopa choops
Traje već duže vrijeme, ali ja tek maloprije okrenuh. Liepi običaji, ako sam ukapirala dobro iz Borče. Ja volim to da gledam, svaki kraj svoje običaje ima...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 180
4.1.2015 14:25:33   
bubulence
evo i ja sam prebacila, obozavam sve sto ima veze sa Bozicem. ovo je inace prva godina da Bozic necu provesti sa mojima, ali me mrzi da se vozam 2 sata do njih kada moramo da se vratimo isti dan. mozda oni dodju do nas...

Direktna veza do poruke: 181
4.1.2015 14:35:16   
serpica
Uh zenske al ste se raspisale user posted image
kad smo kod wc ja nikad nisam imala problem ni pre ni u toku trudnoce,idem odmah cim ustanem iz kreveta a u toku dana jos par puta,otprilike posle svakog obroka idem na wc user posted image
Spava mi se bas,ali treba rucak da postavim i cekam mm s posla,bebac spava,
Bubu odmaraj malo,ne forsiraj se,to tamo za mesec dana mozes

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 182
4.1.2015 15:25:40   
branki*
i ja volim sve te emisije oko badnje veceri i bozica,obicaje po seliuma i raznim krajevima..
nesto sam se umorila bas,skakali tu sa bozom,igrali se loptom,te ovo,te ono...mm krece od sutra da radi tek,spojili od nove godine sve.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 183
4.1.2015 15:38:16   
choopa choops
Ja obožavam Božićne običaje. Ove godine će nam biti mrvicudrugačije jer smo u koroti.

Moj sin je polaznik kod mojih, pa pođe ujutru tamo, a nama u međuvremenu dođe mali kumić. Pa i sin kad završi dođe ovamo, a onda kad oni odu mi pođemo kod mojih na ručak. Ja ove godine ne vjerujem da ću išta pravit, vidjeću ako budem mogla.

Ćera mi otišla sa dedom u grad u staroj i prljavoj gardarobi za po kući user posted image Zovu me telefonom, jedu kolače. Kakav je to mali priljepak, samo koristi priliku da negdje skita user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 184
4.1.2015 16:03:52   
srculence25
Zenice bas ste vredne samo nesto raduckate a ja sam bas kilava nista mi se neradi.
Nemogu ranije da ustanem pre 11 samo bih spavala.a zanimljivo svako jutro se probudim u 8 da piskim user posted image
Juce smo imali generalku u spavacoj,mm pomerao namestaj tako da lepo utrpamo krevetac.

Direktna veza do poruke: 185
4.1.2015 17:36:39   
Sanjalica1980
Choopo, sada sam samo na bensedinu,mutildopu,eutiroksu,silimarinu i onim vitamincicima. Merila sam pritisak i posle lekica je 130/80. Cak i ne osecam da je toliki s' obzirom da mi je normalan 90/60.

Ma jos malo. Ukljucila sam sareni ves pa onda da properem bebece stvari koje sam kupila. I onda bi mogla reci da je to kraj. user posted image

Ja ove godine nazalost necu proslaviti bozic sa mojima i svekrom i svekrvom. Jeste da su mi na 5 min tu ali mi ne prija nigde. Naravno vec sam im rekla i svi se slazu da treba da se cuvam jos ovih nekoliko dana.
Sledeci bozic cemo slaviti sa malim maminim lepoticama user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 186
4.1.2015 19:38:30   
branki*
gde ste,drugarke,nema nikog....

branki

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 187
4.1.2015 20:20:26   
cetvrtko
ja tu vilenim ali uskoro idem i ja ........ user posted image kako si ti branki ?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 188
4.1.2015 20:34:37   
branki*
cetvrtko,ok sam generalno.malo ponekad bolucka stomak,ja tad maLO legnem i tako.nema nikakvih naznaka da ce porodjaj skoro,kazu da mi se nije ni spustio stomak.ja to ne znam kako gledaju...

branki

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 189
4.1.2015 20:42:53   
bubulence
sanjalice kako je to divno receno, sledeci Bozic je sa tvojim devojkama user posted image .
mi bili kod drugara, isto ocekuju bebu ovog meseca, malo caskali o bebecim temama i tako...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 190
4.1.2015 21:21:01   
jabudic
Drage, znate li postoji li neko vremensko ogranicenje za otvaranje bolovanja? Mislim da je kod nas pravo na bolovanje 18 mjeseci, sto bi znacilo da se moze otvoriti sa puna 3 mjeseca trudnoce? Zna li neko iz Cg? Cupo? Idem sjutra na pregled, pa sam planirala da otvorim bolovanje.

Direktna veza do poruke: 191
4.1.2015 21:27:28   
bubulence
prijo draga pa pitaj dr, oni ce ti najbolje reci...
jeste li stigli kuci?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 192
4.1.2015 21:28:58   
jabudic
Nisam jos, ujutro cemo tamo. Jedva cekam, mrzim vise od 3 dana u gostima. Jos kad bi mi kuca bila prazna... Eh...

Direktna veza do poruke: 193
4.1.2015 21:36:19   
superm
BUBI, srecna Nova, draga! Sve najbolje tebi i tvojoj porodici! user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 194
4.1.2015 21:45:34   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

BUBI, srecna Nova, draga! Sve najbolje tebi i tvojoj porodici! user posted image user posted image

draagaaa user posted image , hvala puno. i tebi i tvojima sve najlepse user posted image .
jabude jeli i svekriva sa vama user posted image !?

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 195
4.1.2015 22:02:03   
jabudic
Najbolje da ne mogu ni kod mojih otici bez nje...user posted image

Direktna veza do poruke: 196
4.1.2015 22:07:39   
bubulence
ma znam da mozes da odes ali ne znam da li mozes da izdrzis bez nje toliko user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 197
4.1.2015 23:11:26   
serpica
Moji napokon svi legli,danas popodne spavali duze i sad jedva da odose u krevet..
Jabudic trudnicko bolovanje moze da se otvori sa navrsenih 12 nedelja trudnoce,pre toga ne moze bar j tako kod nas....
Ja sam danas opet povracala,taman pomislim dobro je proslo je,prodju par dana i opet se vrati user posted image sutra zovem dr da zakazem pregled,jedva cekam....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 198
4.1.2015 23:15:40   
nata90
Jabudicu koliko ja znam ne postoji vremensko ogranicenje za bolovanje,bitno je sta ti lekar napise u izvestaju i da li zeli da ti otvori bolovanje. Ja sam na bolovanju od kad sam saznala da sam trudna,a to je bilo negde u 6-7 nedelji. Dr mi je napisao da ne smem da radim,odrzavanje trudnoce i tako to i nema nikakvih problema. Jedino sto sam ja iz Srbije,a ne znam kako u CG funkcionise,ali ne moze biti razlicito. user posted image

Direktna veza do poruke: 199
4.1.2015 23:23:25   
serpica
Nato meni je dr rekao da do 12 nedelje ne otvaraju bolovanje jer to su onih najkriticnijh 12 nedleja i tek kad to prodje onda otvaraju bar je meni tako bilo,mozda se nesto u medjuvremenu promenilo.

(odgovor članu nata90)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here