Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 10:36:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja pocela da citam onu temu kamperski vodic za porodiliste--da vidim sta mi bese treba ..kako se blizi,mesaju mi se osecanja,cas me hvata euforija,cas me hvata strah choopo,kakvo rano ustajanje,pola 11 je cupa je na utrogestanu + crnogorka . naravno da je rano ... joj sto bih ja volela da mogu da spavam, i trudna i netrudna . branki svako porodiliste je drugacije, tj ima drugacija pravila. najbolje je da nadjes spisak sta je potrebno u tvom porodilistu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 10:46:16
|
|
|
|
branki*
|
ah,da,bubi,zaboravih-da l da ustanem il da odustanem znam da ne smeju nase spavacice,toga se secam... i meni prosto krivo sto ne mogu da spavam kako treba,kad dodje beba,falice mi ti dani i noci glava me nesto boli.. ema je lik,sad se setih sta je rekla juce!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 10:57:25
|
|
|
|
bubulence
|
hihihihihi ubice nas cupka . branki imas li neki osecaj za pol? jeste smislili ime? Trco jeste vi smislili ime?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 11:03:11
|
|
|
|
anita
|
Zdravo devojke Ja samo da vam mahnem. Imam goste druzim se sa sestrom i decacima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 11:30:24
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihihihihi ubice nas cupka . branki imas li neki osecaj za pol? jeste smislili ime? Trco jeste vi smislili ime? da znas! ja mastam o devojcici i dalje svidja mi se milica,ali mm se ne izjasnjava jos uvek.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 12:25:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobar dan i od mene :-* Ja bolje da se ne hvalim kada mi je dobro Nisam nikako spavala. Kontrakcije i neki cudan osecaj. Jutros prosecan pritisak 140/90. Odmah sam popila tableticu. Bila sam na terapiji pa se super stabilizovao pa prekinula i evo opet. Ocigledno nema prekida. Videcu da ne kukam ali i da se ne hvalim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 12:36:00
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: branki RR choopo,kakvo rano ustajanje,pola 11 je cupa je na utrogestanu + crnogorka . naravno da je rano ... Bezobraznice! Ma probude me oni oko 8,30h, meni je to baš rano s obzirom da popijem utrogestan u 6,30h i tad bih baš spavala. I prije taman mi se prispavalo, došao MM da ih vodi u šetnju, pa dok sam ih obukla i spremila, razbudila se totalno. Uvešću pravilo da ih vodi sa sobom u teretanu ujutru, kad ću se naspavat? Kad dođe beba biće pakao, hoću sad bar da iskoristim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 13:03:47
|
|
|
|
branki*
|
uvedi to pravilo,choopo svi u teretanu ujutru! sanjalice,jos malo da izguras,bas ce biti bebica,puno tromesecje nama ne dolaze drugari,tj ne dolazi ovi mali,kaslju,pa da ne zararze mene,doci ce im samo tata na kratko da donese bozi paketic,tako da cemo nas dvoje najv kasnije do mojih malo.cini mi se da nije hladno kao ovih dana...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 13:38:28
|
|
|
|
bubulence
|
Anita divno, imas drustvance ! sanjalice jesi sama ukinula lekice? izdrzi draga jos malo, kod tebe je bas sitno. cupo ma sto ih gi oblacis, samo tati izdas naredjenje, i jos da ih vodi i na treninge i svima lepo . ovi moji su extra uigrana ekipa, tacnije uopste se ne razdvajaju kada je mm slobodan pa je meni super. ja sam Emu prvi put okupala kada je imala godinu dana, i sada je kupam samo kada on radi drugu smenu. bas sam ga neko vece pitala do kada planira da je kupa, kaze do skole je podnosljivo posto je decojcica a za kasnije ce videti ... isto je i za oblacenje, cesljanje...
< Poruku je uredio bubulence -- 3.1.2015 13:40:05 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 13:42:26
|
|
|
|
Chipsy
|
Serpi, srecan rodjendan!!! Chuupo i mene je boluckao nesto stomak, i evo posle wc-a ne. Ako imas problem, mozes onaj kompot od suvih sljiva i suvih smokava.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 14:29:28
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobar dan Serpice srećan rođendan. Ima nas jarceva... meni ce u ponedeljak rodjus, a ćerki 10. Januarska deca su naj.... Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 18:13:47
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, doca mi je rekao da pijem dok se ne stabilizuje pa da smanjim. Tako sam i uradila. Pritisak mi je nedelju dana bio 115/70 bez lekova i sada je opet skocio. Sada ga ne ukidam do porodjaja. Inace od leka mi bude lose ali samo uvecer. Imam mucnine,vrtoglavicu,boli me glava. Kontraindikacije za lek su ogromne a ja imam samo ovih par Jos samo malcice U ponedeljak moram uraditi gomilu analiza pa u Betaniju na kontrolu. Bas me mrzi ali moram to da sredim. Dr mi je rekao da i do 09.01. uradim pregled kod interniste za cr i kod endokrinologa. Serpi draga srecan rodjendan
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 3.1.2015 18:16:08 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 18:27:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj čitam vas sa pritiskom... Meni je max 125 i to kad me dignu onako rano izjutra ali mi je zato i puls tu negde Btw mi ime imamo još od kad sam trudna sa Anom, a to je Luka. Ja sam za daans završila šta imam u kuhinji i do sutra ništa ne pipam. doduše mm je sebi skuvao gulaš da jede. ana i ja ćemo već nešto da čalabrcnemo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 18:33:18
|
|
|
|
bubulence
|
Trco citam danas da je u Slo u 2014. najcesce ime bilo Janez a ja se odmah setim onog peskirica iz Kursadzija . sanjalice joj, bas se mucis sa pritiskom .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 19:06:00
|
|
|
|
serpica
|
Hej devojke,ne stigoh ceo dan da se javim,a glava me boli ceo dan,pritisak 120/85 to je za mene visok,obzirom da se normalno krece 90/60 popila sam deciji paracetamol valjda ce da prodje...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 19:19:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubi to ti je po naše Jovan, ja sam se već navikla na ime. Mislim Janez. Ma i na sva druga uobičajena Šerpice, meni zna da bude tako nizak pritisak, ali nemam problem ni kad mi je 125. Tj ne osećam ni jedan ni drugi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 19:46:51
|
|
|
|
branki*
|
mi stigli,bili do mojih,bilo fino.sad vec pocelo da ledi kako je pao mrak..najavljuju,cujem,neku kisu,samo ona fali!kasnije da gledam pinkove zvezde da se zanimam i tako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 20:26:38
|
|
|
|
anita
|
Meni su otisli gosti. Ja se istusirala i sada odmaram. Poludecu...opet me boli grlo,jedva gutam. Sanjalice jos samo malo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 20:36:03
|
|
|
|
bubulence
|
nama bili kumovi sa bebcem, sada otisli. kazu da se uopste nisam ugojila a samo danas sam pojela celu jafu, plazmu, cokoladni smoki i 7days... muka mi je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 20:47:39
|
|
|
|
branki*
|
danas ili skitali ili docekivali goste! ja sam sama sebi teska vise... anita,a da probas onaj karamel,preprzen secer sa mlekom,je l to bese za grlo ili kasalj ja jela tortu kod mame,2 parceta,isto mi muka sad...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 20:51:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, ti meni izgledas divno . I ja mislim da se nisi uopste ugojila. I meni to govore ali ja se osecam kao prase jer mi se opet voda zadrzava i faca mi je podbula a stopala su kao kod praseta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 22:37:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Bubi, ti meni izgledas divno . I ja mislim da se nisi uopste ugojila. I meni to govore ali ja se osecam kao prase jer mi se opet voda zadrzava i faca mi je podbula a stopala su kao kod praseta Bubi je Sanjalice kako da i ne otices kad si pri kraju i jos dve bebe,jos malo i gotovo... ja odoh da spavam,prosla mi glavobolja,laku noc
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 22:54:36
|
|
|
|
bubulence
|
ne znam da li sam vam rekla koliko vas volim !!???
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 3.1.2015 23:55:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubu slažem se sa curama za izgled ja gledam Pinkove zvezde...Dosadno mi. Tačno ste upravu, stomak me boli zbog WCa. A prije pojedoh paprike sa jajima, pa mi došlo muka odjednom, odmah sam se prisjetila početka trudnoće i povraćanja...Strava, svaku noć nešto Da ne pričam da su mi se vene na nogama upalile, sadsam stavljala obloge od jabukovog sirćeta da malo olakšam. Kad pričate o pritisku, meni je sad na zadnjoj kontroli bio 120/90, kaže med.sestra odličan, mislim se zuji mi sve u glavi kao da je 300/200 Inače mi je normalan 90/60. Nema ništa drugo novo, ova mala se vrti izbaci dupence na jednu stranu, stomak mi je kao petougao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 4.1.2015 0:16:17
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nama bili kumovi sa bebcem, sada otisli. kazu da se uopste nisam ugojila a samo danas sam pojela celu jafu, plazmu, cokoladni smoki i 7days... muka mi je bubi tako je to svuda kad traje sezona paketica meni ti izgledas bas lepo,ne izgledas kao da si se nesto ugojila IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 I meni to govore ali ja se osecam kao prase jer mi se opet voda zadrzava i faca mi je podbula a stopala su kao kod praseta ovako se osecam i ja.Kao mali tenkic sva sam nekako izoblicena i natecena.Nisam toliko primecivala dok nisam pogledala sebe na slikama.Pa lice mi okruglo kao lubenica
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?