RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Ana RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 4:50:54)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Anciiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 7:00:56)

Dobro jutro nocne ptice. Mene oterajte u krevet pa si pisite celu noc a? [sm=smiley36.gif]
Bokac bice sve ok ne brini,ovog puta te cekaju zdrave bebice.[sm=smiley31.gif] i sad citam unazad i ne kapiram pricu o sekretu [sm=zmeden.gif] mora da sam zaglupavila.
Jovice i moj grlic je 34mm to je ok zasto brines? Ne znam kojoj zenici ovde bese grlic 15mm e to je vec skraceno,ne razumem se bas,ali ako nisi otvorena nemas zasto daa brines bar u ovom trenutku.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 8:04:25)

i ja ustadoh...do sad citala sinocnju zurku[sm=smiley36.gif]
jovice,ovde uvek zivo i veselo,ima svega.
kod nas suncan dan osvanuo..ja evo kad lezim ,nije mi bukvalno nista,ali i sinoc kasno,a i jutros kad ustanem,to je toliko probadanje dole da jedva mogu da idem,pravim mravlje korake i opet boli.znaci,ver nisu kontrakcije,nego beba pritiska grlic dole?[sm=zmeden.gif]
serpi,dobro jutro[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 8:30:13)

Jutro i od mene!

Eh da sam ostala budna, rekla bi vam ja da je Wiki sa acid sekretom. Mislim da sam čak i ja pisala (ako ne pričala sa Wiki) i rekla da je meni par crnih promenilo boju, ali nisu se rasenile [sm=jezicek.gif]

Sanjalice super vesti!! I čekamo još lepše vesti.

Branki darling, tako je meni juče bilo. Samo meni nema kojo da pritiska grlić. Nisu kontrakcije, ali je boleo stomak užasno.
Sinoć smo planirali da gledamo battle of five armies, ali je snimak ooooočajan pa smo odustali. Pustio mm neki film koji smo pre gledali i oboje smo zaspali.

Četvrko kako je kod tebe danaske?

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 8:35:15)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Evo mene, dosla da ponudim gorusicu ako nekom treba, besplatno, placam i postarinu!

Joj, bubi ta sam, identicno, udavi me. Dobro jutro curice, kako ste? Evo i mene, muci me gorusica, ali sam sad postila sedmicu i nisam imala problema, jer nisam jela nista SLATKO!!! A, sad navalila kao luda da nadoknadim, ne mogu ja bez slatkog, a vec sam nakupila 9kg[sm=smiley19.gif], do kraja ima da naguram na 15[sm=smiley36.gif]. Sve vas ljubim, lijep dan vam želim.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 8:49:35)

Eco ja sam vec dodala 6kg i ne sekiram se..sve se to skine kasnije... Branki jel gotova torba?[sm=smiley1.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 9:20:29)

Dobro jutro drugarice [sm=nosecka.gif]. Ja se probudila i jos sam u krevetu

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 9:38:39)

IZVORNA PORUKA: eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

Evo mene, dosla da ponudim gorusicu ako nekom treba, besplatno, placam i postarinu!

Joj, bubi ta sam, identicno, udavi me. Dobro jutro curice, kako ste? Evo i mene, muci me gorusica, ali sam sad postila sedmicu i nisam imala problema, jer nisam jela nista SLATKO!!! A, sad navalila kao luda da nadoknadim, ne mogu ja bez slatkog, a vec sam nakupila 9kg[sm=smiley19.gif], do kraja ima da naguram na 15[sm=smiley36.gif]. Sve vas ljubim, lijep dan vam želim.

ja sam u oe trudnoće toliko i posle mesec dana sam bila skoro na kilaži pre trudnoće. Mislim prvi put. Meni to uopšte niej tako strašno.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 9:43:12)

Daj Bože, Trco da bude tako, ono kad pogledam nije puno, nego ja nisam navikla na tolike kile, krecem se kao morž, kazem muzu da imam osjecaj kad hodam, kao da sam kit [sm=smiley36.gif].

cetvrtko -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 9:59:45)

dobro jutro djevojke :) kako ste mi jutrros ? [sm=smiley1.gif]

ja fino spavala ,ruzno sanjala [sm=jezicek.gif]

trco kod mene i dalje nista , ja cu da rodim neku lijenstinu tesku [sm=jezicek.gif] ( nema na koga da bude [sm=jezicek.gif] ) tiiii , ima li sta kod tebe ? . pijem kaficu i jedem kit ket pa kad zavrsim krecem na pregled . jedva cekam da ga barem cujem i vidim ako vec nece napolje [sm=smiley36.gif]

sto se kila tice ,ja se nisam vjerila od proslog mjeseca [sm=jezicek.gif] i po malo me frka od toga dokle je doslo xaxaxaxa ali mislim da sa malo discipline nakon porodjaja se rijesi sve ..tj nadam se

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:00:29)

juuhuuu, kakve ste mi?
mi danas ne krecimo, mm ima T 37,3 jedva je ziv [sm=hudicek1.gif].
ja garantujem da opet imam infekciju. preksinoc sam popila zadnjee lekove i do sinoc mi je viko ok, nista mi nije falilo. od sinoc opet isti bolovi, probadanje... popiz*ela sam.

cetvrtko -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:02:14)

bubi ,bas bezveze . znas li barem od cega ti se toliko vraca ta infekcija ? mora da postoji neki razlog

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:09:04)

bubi,da l je moguce,jesi radila urin i urinokulturu?
trco,znam da si i ti pisala da si imala to probadanje i ziganje dole..evo,sad sam kao ok.pojma nemam,sutra ionako idem opet na ctg.
serpi,jos mrezaste uloske da ubacim i spremna[sm=smiley1.gif]

cetvrtko -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:10:12)

vidim pominjali ste moj sekret sinoc [sm=jezicek.gif] ja znam da je to vama smijesno ali ja vise gacica kupim u mjesec dana nego bilo cega drugogo ..... pitala sam doktora ,dao mi vaginalete jos davno i sekret se smanjio ali rupe nisu ni malo [sm=jezicek.gif] razmisljala sam i o tome da iz fore iztetoviram onaj zelini zak sa lobanjom sto je na bocama i smetlistima koja su opasna po zivot [sm=jezicek.gif]

apropo toga . odo ja na pregled pa vam se javljam [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:18:30)

ma nemam pojma. jesam radila urin ali su rezultati kod dr, tamo su i stigli, ona pogledala i rekla mi da je infekcija... idem u sredu kod mog dr ako me bude bolelo jace otici cu ujutro ovde kod dr. tacno cu odlepiti...
cetvrtko a gde da se tetoviras [sm=smiley1.gif] ?

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:18:48)

Eh žene moje, gledam to za muževe. Zar ne beše ono da ćemo da se udajemo za muškarce slične našim očevima[sm=jezicek.gif]

Moj pu pu pu nije bolestan često, nisam ni ja. Ali moram da ga pohvalim i kad je imao početak upale pluća je bio dobar, čak i po drva išao. Dok moj pokojni tata, dok dobije kijavicu ne vidiš ga ispod ćebeta. Samo mu oči vire i uhće i puhće. [sm=smiley36.gif]

Bubi, pa gde ste našli u januaru da krečite [sm=smiley36.gif] ono mi jeste da smo krečili u avgustu, a vreme je bilo kao da je novembar [sm=smiley36.gif] I odakle opet infekcija? To mu čudno, mislim ako si upravo završila sa AB, jedino mi pada na pamet da ne odgovara teprapija

Ja sam inače ok, nikakvi bolovi (osim standardnih da ustajem sto godina) dok se razmrdam, posle sam kul.

Inače prošle godine smo prodali neki mini plac i od tih para sam kupila neku ugaonu - koliko mi je živaca pojela ta ugaona ne mogu vam opisati. Tvrda je kao sto đavola (što meni inače ne smeta, jer ja volim tvrdo buhahahahah) ali u trudnoći malo teže se namestim. I ne znam za koga je ono pravljeno, toliko loše je urađeno da je to katastrofa. Tri puta sedne neko malo teži i puca i raspada se. Juče taman usisam, ka dmm krenuo da popravlja ono (opet puklo nešto) po podu haos. Usisao on opet. Vrhunac je bio da se na zidu pojavila vlaga!!!!! 4 godine tamo stajali ormani i kad smo ih odmakli nije bilo vlage. Posle nepunih mesec dana (koliko stoji krevet i to onaj lenjivac) zid MOKAR!!!

Poludela sam. Sad smo sve pomerali opet, tj rotirali krevet i sad me sve opsno nervira jer NIŠTA nije kao što sam zamislila da će biti.

Treba da dobijemo i neke pare za rođenje deteta od opštine i socijalnog, mislila sam da uzmem dva manja ormna (jer onaj ogromni koji sada stoji u dnevnoj mi em zauzima prostor, em je nefunkcionaland do neba), ali i auto zeza i mora da na servis i to je oko 400€ minimum popravke. Moram da idem da opljačkam neku banku.

Udavih vas!

p.s. Čupo ja crko' od smeha za stolicu na stomaku

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:30:45)

Trco mi smo prvo angazovali majstore da nam krece pa su nas zavlacili 3 nedelje, pa onda nadjemo druge, oni su nas cimali oko 15 dana i nisu dosli. pa smo onda hteli sami da krecimo pa se taj dan snajka porodila. onda vikend kada smo opet planirali ja imala one bolove... i tako smo docekali januar. a tek kada okrecimo idem da kupim orman, pa onda polako da se spremam. a i orman smo narucili po meri u septembru ali nema nista od toga. tako da cemo kupiti gotov u salonu.
niko nema para a nece ni da radi...
a za infekciju vise nemam pojma. ovo su vec drugi ab i posle par dana mi se vraca... to ja sada pretpostavljam jer me opet isto boli...

glukica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:30:45)

Dobro jutro zenice [sm=kava.gif] ja sam danas usla u 9.mesec juhuu [sm=smiley36.gif] ne mogu da verujem,stavrno mi je proletelo vreme..verovatno jer se sve vreme nesto desavalo u trudnoci,a najvise selidba i preokupacija time i nekako ne znam gde je proletelo to vreme [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:37:25)

Dobro jutro trudnice moje [sm=smiley31.gif]

Bubi draga, bas mi je zao sto te to tako muci. Ne bi da pametujem ali bi bilo dobro urinokultura da se uradi. Secas se prosle nedelje da sam imala bas los urin. Pun svega a i bakterija.
Urinokurtura je pokazala stafilokoke i streptokoke ali u kol 10.000 i nisu opasne pa antibiogram nije ni radjen. Tako utvrde koji antibiotik odgovara odredjenoj infekciji.
Sigurno to vec znas ali ajde da ti pisem [sm=smiley1.gif] Zao mi da se tako mucis [sm=smiley31.gif]

Glukice, bravo [sm=bravo.gif]. Jos malo [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:48:22)

Sanjalice trazicu od dr. da vise vidimo sta je u pitanju. ne volim lekove u trudnoci ali necu ni da infekcija naskodi bebi.
glukice bravo [sm=bravo.gif] !

Maslacak15 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:56:36)

bubi od svih lekova u trudnoci antibiotici su najmanje problematicni. Iskljucujuci hlormafenikol, tretracikline i jos par... Ali klasicni beta laktamski inhibitori penicilini, zatim cefaleksini itd su potpuno bezbedni. Antibiotik funkcionise tako sto deluje samo na prokariotske celije znaci na bakterije i nema dejstvo na humane celije. Nikakvo. Nebih zene da nerviram ali ja bih pre progutala tonu sinacilina ili panklava nego sto bih uzela neke od lekova koji se prepisuju trudnicama za truge stvari. Proveri sta je i da li uopste ima potrebe za terpijom[sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 11:02:16)

Maslacak [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 11:10:07)

ja lezim..kasnije idem do bankomata i da uzmem kozmetiku i te mrezaste...uh,bas se priblizilo,javlja mi se trema...
bubi,da,antibiotike samo po antibiogramu,da znaS DA deluje,a ne da pijes bzv.
p.s.mislim da cetvrtko hoce da tetovira intimnu regiju da se zna da je acid sekret [sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 11:13:13)

Jutro žene!
Ja sam jutros ustala u 10h, nemam pojma kako ću ujutro na posao, posle 17 dana spavanja do 10h [sm=smiley13.gif]
Bubi, još malo, pa ćeš se definitivno riješiti infekcijie [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 11:31:55)

Maslacak hvala. prvo sam pila panklav pa sada cefalaksin ili kako se vec zove. i meni bude super dok pijem, kao da nisam trudna ali kako prestanem tako se vrate bolovi i peckanje..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>