Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (11.1.2015 10:18:48)
|
Eh žene moje, gledam to za muževe. Zar ne beše ono da ćemo da se udajemo za muškarce slične našim očevima[sm=jezicek.gif] Moj pu pu pu nije bolestan često, nisam ni ja. Ali moram da ga pohvalim i kad je imao početak upale pluća je bio dobar, čak i po drva išao. Dok moj pokojni tata, dok dobije kijavicu ne vidiš ga ispod ćebeta. Samo mu oči vire i uhće i puhće. [sm=smiley36.gif] Bubi, pa gde ste našli u januaru da krečite [sm=smiley36.gif] ono mi jeste da smo krečili u avgustu, a vreme je bilo kao da je novembar [sm=smiley36.gif] I odakle opet infekcija? To mu čudno, mislim ako si upravo završila sa AB, jedino mi pada na pamet da ne odgovara teprapija Ja sam inače ok, nikakvi bolovi (osim standardnih da ustajem sto godina) dok se razmrdam, posle sam kul. Inače prošle godine smo prodali neki mini plac i od tih para sam kupila neku ugaonu - koliko mi je živaca pojela ta ugaona ne mogu vam opisati. Tvrda je kao sto đavola (što meni inače ne smeta, jer ja volim tvrdo buhahahahah) ali u trudnoći malo teže se namestim. I ne znam za koga je ono pravljeno, toliko loše je urađeno da je to katastrofa. Tri puta sedne neko malo teži i puca i raspada se. Juče taman usisam, ka dmm krenuo da popravlja ono (opet puklo nešto) po podu haos. Usisao on opet. Vrhunac je bio da se na zidu pojavila vlaga!!!!! 4 godine tamo stajali ormani i kad smo ih odmakli nije bilo vlage. Posle nepunih mesec dana (koliko stoji krevet i to onaj lenjivac) zid MOKAR!!! Poludela sam. Sad smo sve pomerali opet, tj rotirali krevet i sad me sve opsno nervira jer NIŠTA nije kao što sam zamislila da će biti. Treba da dobijemo i neke pare za rođenje deteta od opštine i socijalnog, mislila sam da uzmem dva manja ormna (jer onaj ogromni koji sada stoji u dnevnoj mi em zauzima prostor, em je nefunkcionaland do neba), ali i auto zeza i mora da na servis i to je oko 400€ minimum popravke. Moram da idem da opljačkam neku banku. Udavih vas! p.s. Čupo ja crko' od smeha za stolicu na stomaku
|
|
|
|