choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 13:03:42)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Cetvrrko, svi ti testovi double, trople, Torch itd se uspjesno i besplatno rade u klinickom u Pg. Ja idem kod moje dr na uz, a sjutradan u pg na double. [sm=zz_er_what.png] Ja sam plaćala dobuble i triple oko 50e čini mi se, a kad sam htjela da vidim jesam li preležala boginje i namjeraval da uradim TORCH test, dr mi je rekla da je to skupo 150e, nikako nije pomenula da je gore besplatan, inače bih sigurno otišla. Ovako sam radila samo za varicelle i platila i to 30e. IZVORNA PORUKA: *boka* Izgleda da su ovde sve radile hormone osim chupe i mene [sm=smiley36.gif] Izgleda [sm=smiley36.gif] Ma meni i dalje nije jasno šta je to što "natjera" pojedine doktore da odrade te testove, a neke ne. Mislim ako je ovako na izgled, ja imam malo izraženu gušu, ali nikad to nisam provjeravala (kažem osim tog puta zbog srca i bilo je OK). Trco i ja juče imadoh incident sa djecom. Nisu cijeli dan bili tu, nego na slavi kod djeda i došli u 23,30h. L već nervozna pakao histeriše hoće čokolino! , MM nervozan spava mu se, i otišao u krevet, a oni ni zube oprali nisu i ništa. A meni se još stomak nekako stiskao i kako se beba slabo mrda, pa sam i ja bila napeta. I onda sam ih vikala, otišli su plačući u krevet. [sm=smiley13.gif] Poslije mi bilo krivo, nisam ih vidjela cijeli dan i onda tako.... Što se kafe tiče, počela sam i ja da pijem po jednu dnevno [sm=smiley36.gif] Esspreso ili kuvanu ili nes, svejedno, ali da mi je neko na početku rekao kako ću piti kafu gađala bih ga papučom :-)))))))))
|
|
|
|