Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 8:57:05)
|
Četvrtko, ovde ti je free dabl posle 35, a posle 37 možeš da biraš da li ćeš free dabl ili amnio. Za amnio ne znam gde se radi (verovatno u Lj u bolnici) i par licenciranih privatnika. Hormone mi nisu proveravali ni u prvoj, a ni sad. U prvoj mi je puls bio 150, slali me kod kardiologa. Gledao je štitnu na UZ i tu se sve završilo. Meni čuka inače šljaka brže. Nego Četvrko, hoće li kod tebe nešto da se dešava? Ja sam juče bila taaaaaako nervozna da ja vama ne mogu da opišem. Nepoznat razlog. A dete mi došlo kao kec na jedanaest. Izdrala sam se na nju kad smo došli iz vrtića i posle mi bi žao[sm=smiley19.gif] Naime, od 19.1 imaju sa vrtićem besplatan kurs skijanja u trajanju od jedne nedelje i ok, sve je to super ali ne govoriti to deci. A oni im sve istrtljaju. I naravno, dolazim po nju ona cvrči da bi da ide na skijanje (smotana je kao tri sajle, ali na mene u fazonu 'ja to umem i ja to znam ljubi je majka) i ajd što traži ni po jada, nego ona kuka i traži da joj kupimo skije! I ja joj objašnjavam da ću da pričam sa tatom i da vidimo, ako bude išla nećemo joj kupovati, već ćemo iznajmiti skije i opremu. I ona tu krene da cmizdri ''kmeeee nećete da mi kupite, to znači da ne idem na skijanje'' Pa ja par puta ponovim da nisam to rekla, nego da će morati da iznajmi. Ali jok, ona čuje nešto peto. Izdrala sam se na nju kao niko.
|
|
|
|