*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (1.1.2015 23:25:07)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops I ne znam koji mi andrak treba da čitam tu temu, samo se nasekiram. Meni dr rekla uredu su nalazi, a onda tu pročitam kaže maslačak da je za DS Papp 0,4...A meni bio 0,55.[sm=zmeden.gif] Ma, ne treba ništa čitat! Chupsi ja sam vec nekoliko puta izrazila svoje misljenje o tim double i tripple testovima, po meni je to potpuna budalastina i glupa statistika. Moj prvi je bio ocajan, Free beta HCG 4.86 MoM, pa sam rodila zdravo pravo dete. Pisala sam i o mojoj koleginici koja je imala idealan double test, radila ga je drzavno, ali je doktoru kod kog ide privatno bilo sumnjivo nesto na UZ i predlozio AC, na zalost morala je da prekine tu trudnocu. Hvala Bogu ubrzo posle rodila je zdravo dete. A i vecina nasih lekara nije dovoljno obucena da tumaci te testove, pa cim nesto malo odskace od standardnih vrednosti, odmah salju na AC. Mislim da ti testovi sluze samo za zbunjivanje trudnica. Evo ja ga jos nisam odradila, a vec znam da ce rezultat biti los, tako su mi obe doktorke rekle (drzavno i privatno), ali kao treba da uradite. Psujem sebe sto idem, ali cu uraditi... i znam da cu da se sekiram opet. Srculence i ja jedem kiseli kupus i jako mi prija! Branki brojis sitno [sm=bravo.gif]
|
|
|
|