choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (1.1.2015 17:28:07)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Evo sad kuvam limunadu, sa sve korom od limuna, od toga me najbolje prodje prehlada, jutros sam se probudila, curi nos, kijam, ma neka ide više u PM. Ja kafu ne mogu da pijem od samog početka. Tako u svakoj trudnoći, Inače pijem tursku, jaku, bez šećera. Sad bih povratila da je probam... Kako spremaš tu limunadu? Meni je u početku bilo stravično muka od kafe. Svake. Ni primirisat je nisam mogla, odmah sam išla da povraćam, pa je bilo zabranjeno spremanje iste u našoj kući [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: bubulence molim da se ovaj clan javno opomene, sto stresira trudnicu [sm=smiley36.gif]. cupo sestro slatka srce mi je stalo, pomislila sam da sam prva na spisku, brzo sam shvatila da nisam, ali sam jos brze postala svesna da je termin ipak blizu ne sam spremna psihicki [sm=jezicek.gif] Pa i ja se šokirah, da nije otvorena nova tema, ne bih ni povezala da sam u trećem tromesečju...Išla da vidim spisak, kad tamo....doduše ja sam zadnja na spisku [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|