Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (3.1.2015 6:06:16)
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Stetice, cestitaaam[sm=smiley31.gif], diivno. Jesi li bila u spinalnoj ili totalnoj? Mene je malopre bas sevala prepona, jel pisala bese neka od vas o tome? Brinem se sto ne osecam bebca jos, osecam ja nesto po stomaku, al nije to to[sm=zmeden.gif] Danas sam 16+1. Cini mi se da sam u prosloj trudnoci osetila pokrete u 18., ali sad bi trebalo ranije Čipsi priča nas dosta o preponama [sm=jezicek.gif] Za pokrete ne brini. Prvo sam osetila negde oko 20. nedelje, a sad... Uf ne znam koja sam bila nedelja, ali znam da je bilo ohoho posle nuhalnog. Tamo negde u avgustu. I to samo zato što sam se iznervirala pošteno. Ja sinoć ipak primenih moj lek za sve bolove [sm=jezicek.gif] i ništa me nije bolelo, ali evo sad ne mogu opet da spavam. Malo otoplilo ovde i odmah mi noću zapušen nos (valjda od vrućine) i nema šanse da spavam. Od 5 sam budna i na kraju ustanem. Čupo, vrlo moguće da je od toga što ti se ide u wc. Juče me boleo skoro ceo dan stomak, kad sam se konačno olakšala me prošlo - progldah. A nije da ne idem redovno (ok ne svaki dan, ali svaki drugi da što je za mene i više nego redovno). Srculence, nemoj da se opterećuješ. Meni je sve ili ogromno ili malo. Gledam sestrića od mm on mi maaaaali, pa onda uzmem one bebeće stvari hahaha možeš misliti koliko mi tek to malo izgleda. A sve zato jer sam navikla na mog velikana od deteta (Ana je inače za svoj uzrast ogromna). Šteti super za CR i mleko i bepca. Za dohranu ja ne znam šta da kažem. Ovde ne dohranjuju, čak sam čula od komšinice da neće da puste kući ni posle CR ako ti ne nadođe mleko i muče i bebe i mame. Ali oni su vidim član one la leche league i forsiraju dojenje do besvesti. U slučaju da nema mama mleka odmah ili da se dere dete, daju fruktozu na špric [sm=zmeden.gif] Taaaako, sve vi ispisah od ranega jutra.
|
|
|
|