branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:19:03)
|
uh,sad iscitah sve,vidim danas bilo bas vesti[sm=smiley13.gif] trco,draga[sm=smiley31.gif]grlim te jako i saljem svu snagu koju imam da ostanes pribrana .sto rekose devojke,otkud sad to oko zeluca ako je do sada sve bilo kako treba i niko nista nije spominjao.na dr je da izanalizira sve mogucnosti i pretpostavke,pa i one ekstremnije.naravno da uz nije nepogresiv i naravno da dr nisu nepogresivi.uzdam se i nadam da je sve u najboljem redu i da je taj visak od neceg drugog. mm danas isao do ovog dr,ali je on na odmoru od ponedeljka,tako da smo eto razresili dilemu kod koga.popodne otisli privatno kod ovog mog sto me je i prvi put poradjao,pa rece da je devojcica.kaze nije 100 posto siguran,niko ne moze biti,ali ako gresi,nudi se da nam prekreci sobu.beba ima 2900 gr,sutra na ctg,a oko 15.bi trebalo carski,sa tim sto kaze da bukvalno svaki dan blize terminu je bolje za bebu. grlim vas[sm=smiley31.gif] sad se kuva supa i cekam fil da se ohladi,sutra nam je slava.necemo imati puno ,kumovi,svekrva,zaova,moji i to je to.meso ce naruciti mm,a sarme i predjelo nemamo.
|
|
|
|