RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 20:21:49)

IZVORNA PORUKA: bubulence

hahahahah neceee, valjda [sm=smiley9.gif][sm=smiley29.gif], treba sina da joj hranim kada ozeni ovog mog djavolka [sm=smiley36.gif].

Treba i na to da mislis, cerki ce ti biti svekrva!
leleee... ce te utepa jabud!

Mala Elena -> RE: Trudnice (1-42) nedselja 01/15 [chat] (8.1.2015 21:10:32)

Sanjalice, cuvaj se!
Trco , knedla mi u grlu, ne znam sto bih pametno rekla jer ne znam za to zatvaranje jednjaka, jedino da znas da sam tu i da drzim palceve da sve prodje ok!
[sm=smiley13.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 21:29:58)

IZVORNA PORUKA: branki RR

drugarice,u guzvi sam,pravim tortu,sutra nam je slava,pa cu kasnije da iscitam sta pisete..
samo da vam javim...IT'S A GIRL[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 21:48:09)

Branki bravo, da bude lepojka na mamu! [sm=bravo.gif]

boko bravo za nalaz [sm=smiley20.gif]

Sanjalice ništa senne razumijem, ali znam da će to sve biti dobro [sm=smiley31.gif]

(bubulence gotova si ) Skloni se na par dana dok je ne prođe bijes, mi ćemo te izvlačit [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 21:57:23)

Trco,ti si pozitivac i samo takve stvari ce i biti!!
Branki,divno sto je curica! Neka je ziva i zdrava,nije bitan pol,radujem se curicama!
Sanjalice,jos malo!
Gde nam anita?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 21:59:48)

ma neeee, prija mi je zaljubljena ovih dana, samo vija i spopada muza, tako da joj je sve ruzicasto trenutno, nece ni primetiti sta sam rekla...
jeli neko porucivao sa Aksinog sajta? mislim da ste spominjale da jeste a ne znam ko je... ima nekih stvarcica sto bih porucila a ne znam koliko su korektni... u NS idem sledece nedelje ali necu imati mnogo vremena za lutanje

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:19:03)

uh,sad iscitah sve,vidim danas bilo bas vesti[sm=smiley13.gif]
trco,draga[sm=smiley31.gif]grlim te jako i saljem svu snagu koju imam da ostanes pribrana .sto rekose devojke,otkud sad to oko zeluca ako je do sada sve bilo kako treba i niko nista nije spominjao.na dr je da izanalizira sve mogucnosti i pretpostavke,pa i one ekstremnije.naravno da uz nije nepogresiv i naravno da dr nisu nepogresivi.uzdam se i nadam da je sve u najboljem redu i da je taj visak od neceg drugog.

mm danas isao do ovog dr,ali je on na odmoru od ponedeljka,tako da smo eto razresili dilemu kod koga.popodne otisli privatno kod ovog mog sto me je i prvi put poradjao,pa rece da je devojcica.kaze nije 100 posto siguran,niko ne moze biti,ali ako gresi,nudi se da nam prekreci sobu.beba ima 2900 gr,sutra na ctg,a oko 15.bi trebalo carski,sa tim sto kaze da bukvalno svaki dan blize terminu je bolje za bebu.
grlim vas[sm=smiley31.gif]

sad se kuva supa i cekam fil da se ohladi,sutra nam je slava.necemo imati puno ,kumovi,svekrva,zaova,moji i to je to.meso ce naruciti mm,a sarme i predjelo nemamo.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:23:18)

branki jooj pa to je tu, jos par dana...
dosta ti je to gostiju, meni je isto da li dolazi 10 ljudi ili 50, moras sve da spremis, zato je super kada mozes da porucis...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:26:41)

Trco ni ja ne znam sta da ti kazem osim da ti sve saljemo veliki [sm=smiley31.gif] do porodjaja a onda da nas obavestis da je sve ok.
Branki [sm=bravo.gif] za devojcicu,bas mi je drago....
Boko i mene zanima tvoj dabl test,a isto tako verujem da je uz mnogo merodavniji nego sam test.
Jabudic je nema,nece ona bombu da salje Bubi nego Klariti [sm=smiley36.gif]
Sanjalice i za tebe veliki [sm=smiley31.gif]
Moji svi spavaju,sad cu i ja,sutra imam goste a bas im se i ne radujem,ne znam gde mi je glava idem kod dr,a kad cu rucak da spremim nemam pojma [sm=zmeden.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:27:02)

branki dobro da konačno znaš kod koga ćeš [sm=smiley1.gif] Jedna briga manje.

I mojima je sutra slava, ali i ne idemo, ovdje je običaj da se ne ide na slave kad je korota.
Ali jedva čekam da mi keva pošalje supu i sarmice [sm=smiley36.gif]

Kod nas vladaju nekakve opasne prehlade, gripa, čak ima i virusne upale pluća [sm=smiley22.gif] Juče se čestitah sa zetom, a sestra mi sad javlja da on ima 39,5 vatru. Svako malo neko bolestan. Srećom te ne idem nigdje [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:29:29)

dosta ti je to gostiju, meni je isto da li dolazi 10 ljudi ili 50, moras sve da spremis, zato je super kada mozes da porucis...

ovo je istina [sm=smiley36.gif] Mi slavimo kod svekrve, ali svejedno i kad je rođendan ili neko slavlje, opteretim se taman mi došlo 5 ljudi. Dok sve posredim, očistim, spremim...Ludilo.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:32:51)

pa da, mi smo sada za slavu zvali samo kumove ali dzaba, opet sam spremala kao da ih dolazi gomila. svega moras spremiti, samo u manjim kolicinama ali vremenski isto, posla isto..

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:33:41)

choopo,a sta je to korota?
jeste,bubi,spremanje je isto,ali opet ppsto smo izbacili predjelo i 300 vrsta salata i sarme i milion sitnih kolaca,lakse mi je.spremim tortu i corbu i to je to od mene.a,sve se zbrzalo...ove godine samo letele pare-te stan,te namestaj,te bozin odlazak u bgd,moje smanjenje casova,sad pa registracija auta,nova godina,slava,beba...trista cuda.ali,proci ce i to,da smo zivi i zdravi.
A,sto se tice devojcice...joooj,koliko sam se obradovala,mnogo sam srecna bila[sm=9nebesa.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:39:33)

Ode mi post pre sat vremena, pa sam resila opet da napisem.
Branki mnogo se radujem sto ces da dobijes devojcicu.[sm=smiley1.gif]
Boko tek malo pre sam ukapirala da si trudna[sm=bravo.gif]

Bubi zagrljaj za tebe. Choopo i tebi zagrljaj.
Trci saljem najveci zagrljaj. Verujem da ce biti sve ok. Secam ee koliko si se stresirala oko nuhalnog nabora. Sad opet i to pred kraj. Bice sve dobro. Navijam jako.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:41:53)

branki, ne znam kako se to gore kaže [sm=zmeden.gif] Kad umre neko (meni je umro svekar) pa godinu dana nakon toga se zove korota.

Kod nas izgleda kao da će kiša sutra....Ali bar je malo toplije...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:45:03)

A što se novca tiče, i nama je ovo valjda najteža godina u poslednjih 7-8g. A tek što me čekaju izdaci...Na kraju će mi trebat kredit![sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:46:13)

sanjice [sm=smiley31.gif].
ja sam malo pre guglala za korotu, to mi kazemo da ste u zalosti...
branki, kao sto si rekla , samo neka je zdravlja...
meni upravo tata javio da smo dobili paket za bebu od prijatelja iz Engleske [sm=bravo.gif]. jedva cekam da donesu

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:50:24)

aha,choopo,znam sta je onda,mada ne znam kako mi zovemo taj period ovde...
sanjice,eto,i ja da docekam moju zenskicu!
ma,sve ce valjda doci na svoje [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:50:33)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

A što se novca tiče, i nama je ovo valjda najteža godina u poslednjih 7-8g. A tek što me čekaju izdaci...Na kraju će mi trebat kredit![sm=smiley36.gif]

isto, meni je svekrva umrla pre 15 meseci, stavljali smo spomenik, uzas koliko je skup, pa se selili, pa 4 veoma bitne svadbe, trudnoca, godisnjica, slava, registracija. sada jos samo finis za bebu... a veceras mi mm kaze da bi na prolece da renovira nas stan u NS, posto smo ga kupili pre 2,5 god, tada nismo imali para da ulozimo u njega, kredit nismo hteli, tako da smo uradili samo kupatilo i okrecili stan... ali treba da se rade parketi, plafoni, stolarija... a meni bzvz posto mi tamo ne zivimo nego imamo podstanare...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:51:22)

Ih bubu što bih ja voljela da imam prijatelje u Engleskoj [sm=smiley36.gif] Svašta nešto vidim, ali ne šalju vani. Blagoo ti se. Stavi slike tamo u temi prva garderoba, čim stigne paket [sm=smiley36.gif]
Ja ću krajem mjeseca da počnem da naručujem stvari, jedva čekam [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:56:54)

moj brat je tamo ziveo par godina, bila sam kod njega. ovo su ustvari njegovi prijatelji koji su bili ovde u poseti pre dva meseca, tada su svasta doneli Emi a evo tata kaze sada su poslali za Mariju [sm=smiley1.gif]. i ja jedva cekam da vidim [sm=bravo.gif]. mada sam skoro sve uzela za bebu, treba mi jos posteljina, pamucne pelene i mozda sediste. mada mi je rekla kuma da ne kupujem... to cu jos videti

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:57:29)

Nama su baš izdaci za ovu godinu bili veliki, da ne računam te troškove oko sahrane, uzesmo neki prostor na kredit koji treba da isplatimo za pet godina, trebaće nam pare da isti opremimo, pa sto drugih stvari, a što reče čekaju me minimum dvije važne svadbe u ovoj, gdje ću morat minimum 200e da nosim. Pa onda beba kad dođe, ajde manje više neću tu puno potrošit osim za pelene i nešto malo robice, ali odlučili smo se da čuvamo m.ćelije a to je isto skpo, i baš ne znam kako ćemo sve uspjet. Ali samo da smo zdravo, izvući ćemo se iz ovoga nekako...[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:58:53)

Branki cestitam na [sm=rozacrtici.gif] bas sam se obradovala[sm=bravo.gif]

Imas li smisljeno ime?

Trco, Sanjalice bice sve to ok, videcete, vi ste jedne divne zene,i tako na kraju i mora biti. Ljubim vas i grlim[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 22:59:27)

bubi,super,bas lepo se setili[sm=bravo.gif]
sto se tice stana,ne bih se ni ja nesto zanosila sredjivanjem veliki,dok ne planiram da zivim tamo.nek bude pristojno i dovoljno.a,posle ces srediti za sebe.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (8.1.2015 23:00:04)

mozda sediste. mada mi je rekla kuma da ne kupujem... to cu jos videti

Možda ona planira da ti kupi [sm=smiley1.gif] Ja ne bih uzimala do daljnjeg [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>