RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:14:35)

Eco ne brini, verovatno je ovulacija bila malo kasnije. a i to sto na CTG nema kontrakcija ne znaci nista... mozes se poroditi za par sati, veruj. samo nemoj da nam se nerviras!
boko super za UZ!!!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:15:31)

Dan :-)

Jabude ajde neka su joj srećni puti :-))))

bubu žao mi zbog bakterije, ali dobro, dobicete terapiju pa da ste mirni...

Eco ne sekiraj se, doći će i koja kontrakcija.

serpi, sto kaže boka, dobro da nije nešto teže. Ne sekiraj se. Kod nas stalno pišu te kazne za parking, i to je jedna 10e. Zato i mrzim tu uličnu naplatu, jer mi se često desi da zaboravim. A kad parkiram na parking, platim na rampi i mirna sam...

Pričate o svekrvama i mamama. Meni sada svekrva kuva, prošli put mi je mama. To kad sam mirovala i kad sam izašla iz bolnice, prvih 7 dana [sm=smiley1.gif] Ali mi u životu ni mama ni ona nisu uzele nešto da čiste iako nam je pomoć jedno vrijeme zbilja bila potrebna. . Sad je to radio MM, za koji dan ću ja . Šta da se radi...

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:18:49)

IZVORNA PORUKA: eca89

Evo, evo mene, kakva crna tema, doktorica kaze ni k od kontrakcija[sm=smiley19.gif]. Kaze da tolerisu 10dana, da prenesem, tek onda ce me ostaviti u bolnici, pa ce vidjeti sta ce, ako do tada ne dobijem bolove sama!

eco u cuceci polozaj sto vise, seksaj se i izmuzaj..[sm=smiley1.gif]....lepo bebi kod tebe

Kakve bakterije Bubulence ??

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:24:15)

Soni nemam pojma kakve bakterije, to su nam javili iz dz za Emu, posto smo joj radili bris u ponedeljak.
pa ja pola dana provedem u cucecem polozaju pa nista [sm=zmeden.gif].

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:28:38)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Pričate o svekrvama i mamama. Meni sada svekrva kuva, prošli put mi je mama. To kad sam mirovala i kad sam izašla iz bolnice, prvih 7 dana [sm=smiley1.gif] Ali mi u životu ni mama ni ona nisu uzele nešto da čiste iako nam je pomoć jedno vrijeme zbilja bila potrebna. . Sad je to radio MM, za koji dan ću ja . Šta da se radi...

Ja kad racunam na mm moram da cekam danima jos nije okacio garnislu a dobro danas ce da kreci spavacu.
Pored babe u kuci mogla bih da se porodim nebi me obisla [sm=jezicek.gif] jos mi neki dan kaze treba da pere zavese a nema ko da skine pa sta sad jer ja trebam u 9 mes
da njoj skidam i kacim zavese pa nemogu ni moje.
ODnosi sa svekrom i onom drugom svekrvom su malo bolji.Za pocetak smo progovorili ja sam bila jednom tamo.Sad kad smo krecili dnevni dosla je da se ponudi
da mi pomogne i sad je rekla da je zovem da dodje.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:29:01)

soni ne znam za prelazak [sm=zmeden.gif] Nama je sin bio počeo da prelazi par dana noću, a onda sam mu rekla da ne može više (smeta mi zbog stomaka, koprca se pa me udari), nego ako hoće, može da dođe ujutru kad svane, malo da odspava i da se mazimo. I za divno čudo više ne dolazi [sm=smiley36.gif]

Kod nas je takvo nevrijeme, duva nekakav vjetrar sa kišom, niko ne ide pješke. moji jedva došli iz škole...

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:30:35)

ja dva dana pred porodjaj cujem od drugarice da uzmem pumpicu i izmuzavam se... i tako sam radila jedan dan vise puta i sutradan tj u toku noci mi krenu kntrakcije....sada cu opet da probam , verujem d aje od toga [sm=smiley1.gif]

dace joj lekice i bice dobro :/

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:32:30)

dobro je choopo kad vas slusa...ona place pa sat vr

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:33:31)

Cula sam i ja za to izmuzavanje ili kad pritiskas puno grudi da hoce da pokrene.
Ali eto ima i ovo mazi stomak i izazvaces kontrakcije [sm=jezicek.gif] pouzdano receno od neke babice meni nema logike [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 12:35:09)

Ma jok, mi krečili i prali zavjese u kuhinju, taman onda kad sam bila u bolnici i dr mi rekla da strogo ležim. I MM zakači zavjese, ja vidim naopako, bilo mi žao da ga maltretiram da skida p sam ja uzela da ih stavim. I taman ona nailazi kaže: Nemoj gore da se penješ, nema gore stvari za trudnice nego da kače zavjesu. I to je to [sm=smiley36.gif] Ništa daj ja ću da ti pomognem i to. Mislim ni ne očekujem ja zbilja, i vjerovatno im ne bih ni dala, ali interesantno da se ne ponude kad ke vec bila takva situacija? [sm=smiley36.gif]

Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 13:40:43)

[sm=kava.gif] zdravo svima!

eco, probaj malo i uz/niz stepenice, nemam ideju, meni nista nije pomoglo [sm=smiley36.gif]. ali samo jos malkice!

nemojte da se teglite na gore, to je stvarno opasno, kao i podizanje teskog, necu da mracim, ali to je no-no. ja na srecu nemam zavese, a za sve tesko trazim pomoc. tudja losa iskustva su me ucvrstila u ideji da nista nije vaznije od toga da ostanemo 2 u 1 dok god to treba [sm=smiley1.gif]

cupo, odstampah novi primerak onog kalendara na engleskom, prosli put sam ga bas koristila, zvrljala sa strane :))) ali ovaj put sam i ukoricila, da mi se ne raskupusa. pravi sam streber, svescica, olovcica, samo da docekam pregled

tako se radujem sto su crtice i vto tema pune novih trudnicica, bice ovde opet tesno, superrr

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 13:49:25)

Bubi,Boko,Chupa [sm=smiley31.gif] vec mi je bolje sto kazete nek se zavrsi na kazni..
Eco ko sto rekose devojke moze da krene bilo kad,ne brini..
Ja sam odspavala a mali jos spava [sm=smiley1.gif] taman da zavrsim rucak..
Bubi zaboravih da ti kazem,to za bakteriju mozda je stafilokok ar to je bezazleni i ne leci se ako ne stvara problem,moja mladja skoro imala koristilil smo gentamicin kapi u nos i brzo se smirilo.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:01:10)

Znači znala sam!

Gospodja neće ni u kuću ni u stan, nego ZNA ONA ŠTA ĆE!

Majke mi ima da poludim! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:01:45)

Serpi nemam pojma, rece dr da dodjemo po terapiju, traje nedelju dana pa da ponovimo bris... sada ce mm doci pa ce je voditi...
e za grudi sam i ja cula, ali znate sta, neka beba izadje kada bude spremna. mislim da je tako najbolje...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:05:22)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Znači znala sam!

Jaoo jabudic majku mu [sm=smiley13.gif] ignorisi koliko mozes,ili trazi visoke i strme stepenice,nemas sta drugo....[sm=smiley31.gif]
Bubi bas javi koja je bakterija a ti za svaki slucaj nemoj blizu nje.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:06:16)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Znači znala sam!

a sta ona hoce??????

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:14:22)

Da traži posao, genije! NAravno sad čekao sezonu! Majke mi tražim stan za sebe!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:18:41)

Valerie ja ga koristih i sa ćerkom i sinom, i evo sad opet [sm=smiley1.gif] Dobar je.

Ih jabudicu...[sm=zmeden.gif] Tako je i moj pokojni svekar govorio kad ne bi bilo po njegovom...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:19:49)

Da traži posao? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:24:07)

aha, a do tada je kod vas? i kada nadje posao ostaje kod vas?

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:38:16)

hej :)
kaako si bubulence, kakvo je stanje sa otvaranjem, fino si izgurala vec?

mene samo pucaju hormoni, smenjivanje emocija ceo dan od teske depresije do euforije[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:40:23)

jovice super sam, sto se vise blizi porodjaj meni je sve bolje [sm=smiley36.gif].
dr nije pregledao od 28. nedelje kada je ustanovio da sam otvorena, kaze ne cackamo dalje...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:41:43)

Cekaj, ako sam dobro razumela Jabude, njoj je kod vas skroz onako OK i smatra da nema potrebe da se vraca kuci, vec ce da nadje posao i da ostane tu da zivite svi zajedno u jednom velikom coporu (ja copor nazivam zajednicu sa svekrvama, tastama i ostalo)?
Je li to znaci to njeno ZNAM JA STA CU?

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:42:08)

oj!
Kojo delate bre? Hoćete da se porađate? [sm=jezicek.gif]

Eco, sve te razumem. Ej bre pa kad je mene zaova zvala, aj ni po jada on nego ortak od mm me pitao [sm=jezicek.gif]

Labude, crna ti :( ne bila ti u koži.

Soni, taj prelazak je faza. Moja je imala isto oko 2 godine tu fazu. Svaku noć se budila oko 1 čini mi se, sa sve vrećom za spavanje je dolazila do nas (počelo je kad je moja mama bila ovde na jedno mesec dana, pa smo mm i ja prešli u dnevnu da spavamo, a mamu stavili da spava u spavaću, pošto ona rano leže, a TV joj smeta...)i tako mesecima. Već sam mislila da idem kod psihologa, nisam znala kako više. Imali smo čak i tabelicu, kad spava u svom krevetu dobije jedan pečat, pa kad spoji 7 dobije recimo kinder jaje ili tako nešto. Ma sve živo smo probavali i ništa! NA kraju je samo od sebe prestalo. Doduše i mm je pričao sa jednim psihologom iz vrtića (on im nešto servisirao) i ona žena isto rekla faza. Ne znam šta drugo da ti kažem osim strpi se i probaj što više da rpičaš. Možda da probaš i ti sa ovim nagradama, možda kod vas upali.

lanajelena -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 14:42:51)

Zene imate li vi neku drugu temu nama netrudnicama je dosadno [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sledeća stranica >   >>