*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 11:25:57)
|
Serpi znam da si se iznervirala i ja bih, ali gledaj na to ovako, ako je danas trebao neki maler da te strefi, neka to onda bude to. Dobro je kad nije nesto gore. Tako sam se i ja skoro iznervirala, zakacim auto kod mene u firmi u podzemnoj garazi. Isparkiravala se i nisam videla onaj stubic sa katancem (znate ono sto stoji na parking mestu kao zastita da ti niko ne stane na mesto) samo sam cula krc... Nisam smela da izadjem da vidim sta sam napravila. A auto sam dobila od mm za proslu Novu godinu i to nov, neogreban i tu mu sredim branik prednji i polomim tablicu na tako glupav nacin. Nista strasno i nista nepopravljivo, ali dovoljno da ti pokvari dan. Posle sam od besa sela u auto i umesto da krenem pocnem da placem, ali onda razmisljam, mogla sam nedaj Boze neki udes da imam pa i da se povredim jos i ko zna sta da bude, a ovako, ako je trebao neki maler da me snadje vec, ako mi je takavhoroskop za taj dan, onda makar neka se na tome zavrsi... Ali eto takve gluposti nas izbace iz koloseka i poremete nam citav dan. Cockic znaci i kod vas su radovi u toku ili su samo u planu?
|
|
|
|