Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (30.1.2015 18:54:47)
|
Cao [sm=nosecka.gif] Najzad sedoh da pisem dok mi Lenica spava. pa da vam svima kazem neku pametnu, ja iskusna [sm=jezicek.gif]Bubu, ja sam koristila Faktu mast za hemoroide i u trudnoci i za vreme dojenja. Nije nam se nista desilo, ni meni ni Heleni, a mojoj guzici je pomoglo[sm=jezicek.gif] Mislim da ona deluje lokalno pa je mala verovatnoca da ista od toga dodje do bebe, ali moraju da napisu da se ne koristi u trudnoci jer se ispitivanja jednostavno ne rade na trudnicama. Inace, to mi je rekao dr recimo i za vaginalete (tipa kansen, macmiror, lomexin) da deluju lokalno i ne stizu do bebe. Boko, za gasove sam cula da pomaze espumisan kapsule i mislim da to mogu i trudnice da piju. A lanene plocice ne verujem da ce ti nesto puno pomoci, prvo zato sto je to ipak brasno, a koliko znam lan treba da se samelje da bi delovao, navodno celo zrno nema nekog efekta. Jedes li voce i povrce? Probaj nekoliko dana dva puta dnevno jabuku i jogurt, ujutro i uvece. Meni je 5-6 suvih sljiva i veelika casa mlake vode pomagala.Kazes da puno radis, verovatno sedis pa se manje i kreces, a to je opet potrebnao crevima. A ako ti bas nista ne pomogne, probaj nesto od onih preparata dulcolax,laxomucil, nesto sto je na prirodnoj bazi pa da mogu trudnice da piju. Masaza stomaka ti nece pomoci jer su ti creva iza materice, znaci nema sanse da ih masiras[sm=smiley1.gif] to ce bebac kad pocne da se pomera. A to da mazenje stomaka izaziva kotrakcije[sm=zmeden.gif] pa sve mi mazimo stomake.. Srculence,nemoj da se brines za pupcanik, meni su obe devojcice bile umotane pa nismo imali problema. Ipo, bices i ti hrabra kao i sve mi[sm=smiley1.gif]samo ti sa vrata vici da hoces epi! IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Za bol ću ćutim [sm=jezicek.gif] Trco tebi je jos sveze u secanju[sm=jezicek.gif] hajte zene poradjajte se, a vi porodjene da prelazimo tamo u razgovore mama tamo se jedna stranica ne popuni 2-3 dana kad sve pisemo ovde!!
|
|
|
|