*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:36:58)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nismo se bile dobro sporazumele, meni nije bio problem da dolazim za BG [sm=smiley1.gif] . ali dobro, svakako sam bila u haosu, Ema, preseljenje, sada trudnoca, ali bez zezanja i dalje to imam u planu... i opet kazem jedino tebe kao edukatora. gledali smo te jednom na B92, mm i moji kada su videli sta radis samo su zinuli, pa sam im onda pokazivala i na FB... to je umetnost [sm=bravo.gif]... a mene kao devicu i to duplu mnogo privlaci Bubi onda je to stvarno bio potpuni nesporazum. Znam da smo pricali o organizaciji obuke u NS, da ti ne bi morala da putujes svaki dan, ali uopste nisam shvatila da si ti htela doci. Ispravicemo to prvom prilikom i od mene dobijes gratis jos 2 nail art obuke, da ispravimo gresku! Sad mi bas krivo, ali stvarno te nisam razumela [sm=smiley19.gif] Oduzicu se, obecavam! Pa ja mislim da nisam ni pisala ovde vezano za to cime se bavim, pa se nisam pohvalila ni za TV, ali bas mi je drago Bubi sto si videla emisiju. Radila sam nekih 5-6 emisija za B92, ne znam koju si gledala, a sad u subotu snimamo nesto za studio b. Videcemo kako ce ispasti, pa eto javicu vam da gledate ako zelite. Choopo bas to... meni kad kazu boli tebe uvo ti radis privatno, mozes da budes gazda ja tad rogove dobijem. Koliko ja znam gazda sedi sa sve 4 u vis i broji suske, a ja sam ti radnik kao mali crnac. Evo i trudna sad poslednjih dana radim od jutra do mraka. Meni to ne pada tesko, volim svoj posao i volim da radim, ali bas me ljute takvi komentari.
|
|
|
|