RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:48:28)

Zelim vam zanimljivu noc drugarice,nemojte mnogo da pisete da mogu ujutru sve da stignem da procitam [sm=smiley36.gif]
ja odoh da spavam,laku noc [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:52:26)

IZVORNA PORUKA: *boka*

IZVORNA PORUKA: jabudic
Boko [sm=smiley31.gif] znas da oduvjek zelim da dodjem kod tebe na obuku [sm=smiley1.gif]

Jabude dodjem ti ja na leto sa bebom na kafu i da te obučim [sm=smiley1.gif]
Ako sve bude u redu, planiramo da se spustimo do mora na jedno mesec dana, pa ćemo iskombinovati nešto.

eee i ja sam se Boki davno najavila, ali evo prodje godina ipo ona me jos nije ubacila u raspored [sm=smiley36.gif]. bez sale, ja hocu na obuku i samo kod nje...
cipsy kakav je bol?
sta vam je OVS ?
ja sam poludela, mm i Ema su isli na pice sa njegovim drugarom i sincicem, dosli malo kasnije, Ema propustila svoje vreme za spavanje i preplakala pola sata... nece da skloni igracke, nece da se kupa, nece majicu sa zvezdicama za skolicu i td... rogove sam dobila. a on zna kakva je kada ne legne na vreme...
p.s. isla sam na brzinu da se isfeniram i bas sam bila srecna [sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:53:04)

IZVORNA PORUKA: Chipsy
Jabude, Boko, a jel vi radite u istoj firmi samo u razlicitim drzavama?

[sm=smiley36.gif] Boka ima Nail studio u Beogradu, a ja radim u frankofonoj turističkoj agenciji u Budvi. Ali volim i ja noktiće [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:53:52)

Serpi lepo mi spavaj, i ujutro da nas saceka kafica [sm=smiley36.gif]!
zene, sta da radim sa guzicom??? danas su mi se na jednom pojavili hemoroidi, ne mogu ni da sedim ni da lezim... sta smem da mazem?

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:54:52)

Bubi to je faza samo ne brini,mozda je i ona malo nervozna,ali procice [sm=smiley31.gif] drago mi je da si srecna i mene uvek usreci dobra frizura a trenutno sam pokretni zbun [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:55:26)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dobro kazes..pamuk im je los..Tika je imala majicy kojoj se sama rupa napravila..istrulela..a oprana mozda 5 puta..helanke istegljene.. Na pizamici isto rupa..

Isto. Na nekoliko majica su im se rupe napravile same o dsebe, da ne pričam što se skroz iskrenu onako, pa im šavovi dođu naprijed i pozadi umjesto sa strana. A što je ćera dobila helanke jedna nogavica kraća, jedna duža. [sm=smiley36.gif] Dobro to je fabrička greška, ali neevjerovatno da niko to nije primjetio, znači ni u kontroli u fabrici, ni u veleprodaji, ni u radnji...A inače helanke na koljenima skroz istegljene budu. Zato kažem ja im pamučne stvari ne kupujem kod njih, ako dobiju nešto za rođendan ili tako, obučem m jednom, dva puta i onda im oblačim za po kući...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:57:25)

Kad smo kod frizure i ja sam spremna za sisanje.
Imam po 6 dlaka iz jedne. Bubi, ne znam ti nista za hemoroide [sm=zmeden.gif]

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:58:01)

Joj Bubi, pa otkud sad to? Nemam pojma, ima neki planinski melem cini mi se, al to se narucuje preko neta. Pitaj u apoteci sutra.
Bol nije kao bockanje, nego kao da bridi. Nije to nesto strasno, ali brinem se...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 21:59:03)

Bubu što to ne volim. kad propuste vrijeme za spavanje, onda budu kao ona najgora djeca. [sm=hudicek1.gif]

ne znam ti za hemeroide, meni su se isto pjavili opet, ali mene ne bole. Nisu me ni prošli put boljeli.

jabude, pa slično ti je to frenč i frenč manikir [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:00:40)

jabude sada bih ti napisala i zasto ne znas nista za hemoroide ali necu da budem bezobrzna [sm=smiley36.gif].
cipsy valjda nije nista strasno... nije me tako bolelo... ali kazu da je u trudnoci zabrinjavajuce jedino obilno krvarenje i bolovi koji se jave vise od 8 puta na istom vremenskom razmaku (pre termina, u terminu znaci porodjaj[sm=smiley1.gif])... tako da probaj samo vise da odmaras...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:00:55)

Ne znam sta smems u trudnoci da mazes,i meni se skoro desilo da su izasli ja sam mazala pavlovicevu mast,a cula sam da zene mazu i svinjsku mast i da brzo prodje,e sad ne znam.
A kafica ceka ujutru,naravno.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:01:36)

Da, koliko se sjećam pominjao se neki Factum gel ili tako nešto...[sm=zmeden.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:02:35)

ee daaaa, Serpi [sm=bravo.gif]. podsetila si me, mazala sam vec svinjsku mast i jeste pomoglo... a imam domacu ...
hvala [sm=smiley31.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:03:10)

IZVORNA PORUKA: bubulence

jabude sada bih ti napisala i zasto ne znas nista za hemoroide ali necu da budem bezobrzna [sm=smiley36.gif].

Pucaj! Navikli smo da si bezobrazna [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:03:26)

imam i faktum ali neko kaze da sme neko kaze da ne sme u trudnoci... jaaaao jedva cekam taj 01.05. da se porodim [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: jabudic

Pucaj! Navikli smo da si bezobrazna [sm=jezicek.gif]

hihihihihi ma nemoj [sm=jezicek.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:06:13)

Choopsi ja imam nail studio vec 13 godina, koji bi sada do aprila (Boze zdravlja) trebalo prosirim u veliki salon. Pored toga radim kao jedini internacionalni edukator za jednu Madjarsku kompaniju, odrzavam edukacije za nail tehnicare i za slikanje i crtanje (razlicite tehnike) u Srbiji i van Srbije, zato za mene ni trudnickog ni porodiljskog NEMA [sm=smiley19.gif].

Bubule ubacila bih ja tebe u raspored vrlo rado odmah da ti je bilo zgodno da dolaziis kod nas u BG. Bas si imala super ideje i mislim da bi tebi to jako dobro islo... ipak si ti devica [sm=smiley1.gif] Mada sto da ne... kad beba malo ojaca, opet mozes da ostvaris svoje planove. Ja te cekam ovako [sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:06:15)

A kad smo kod šišanja, ja kako sam morala da ležim, ja sam se fino sama šišala prije nekoliko. Sad kad budem mogla da idem, kad me vidi frizerka ima da dobije nervni slom [sm=jezicek.gif] Ali baš me briga, bar nema više ispucalih dlaka [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:10:02)

Ih boko, pa to je baš zez [sm=smiley13.gif] Ajde trudničko i nekako, ali porodiljno je zeznuto...Hoće li ti bar taj novi salon biti blizi toga gdje živiš? KAko si prvi put to pregurala? [sm=zmeden.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:12:19)

imam i faktum ali neko kaze da sme neko kaze da ne sme u trudnoci... jaaaao jedva cekam taj 01.05. da se porodim [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] Ajde, ajde, brzo će to!

Ne znam,meni ostalo negdje u glavi da su ga trudnice koristile. [sm=zmeden.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:13:52)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Bubule ubacila bih ja tebe u raspored vrlo rado odmah da ti je bilo zgodno da dolaziis kod nas u BG. Bas si imala super ideje i mislim da bi tebi to jako dobro islo... ipak si ti devica [sm=smiley1.gif] Mada sto da ne... kad beba malo ojaca, opet mozes da ostvaris svoje planove. Ja te cekam ovako [sm=smiley31.gif]

nismo se bile dobro sporazumele, meni nije bio problem da dolazim za BG [sm=smiley1.gif]
. ali dobro, svakako sam bila u haosu, Ema, preseljenje, sada trudnoca, ali bez zezanja i dalje to imam u planu... i opet kazem jedino tebe kao edukatora. gledali smo te jednom na B92, mm i moji kada su videli sta radis samo su zinuli, pa sam im onda pokazivala i na FB...
to je umetnost [sm=bravo.gif]... a mene kao devicu i to duplu mnogo privlaci

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:16:29)

Opaaa znači boka je opasan igrač čim je bila na televizoru? [sm=smiley36.gif] Pa što se ne hvališ ženo? [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:18:23)

pa bzvz zeni da se hvali a ja ne znam da li smem da postavim njen link da je pohvalim [sm=zmeden.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:23:27)

Ja mojoj frizerki ne smem na oci... toliko dugo nisam isla da me farba, sva sam seda... nikako da stignem sa njom da se uskladim. Sutra moram sama da se zamazem, a posle cu vec nekako da joj se opravdam [sm=smiley36.gif]

Pa prosli sam na trudnicko otisla zbog odrzavanja trudnoce, ali sam zato pocela da radim 6 nedelja nakon porodjaja. Ali moj posao u edukacionom centru nije svakodnevni. Tamo odradim svega 10-ak dana mesecno i imam tu slobodu da sama pravim raspored i programe edukacija, nemam pritisak sto se toga tice, pa se organizujem. Salon je moj i nije vezan za tu firmu, a tu imam devojke koje rade, a ja radim samo povremeno. Sad kako je Elica veca i ide u vrtic radim cesce, a kada beba dodje radicu koliko stignem, Sadasnji salon nalazimi se odmah pored kuce gde mi zivi sveki, a za novi jos uvek trazmo odgovarajuci prostor, ali isto u blizini. Sve uspem da nekako organizujem. Elicu sam i tada bez problema dojila punih 7 meseci, a tih dana kada imam obuke i moram biti duze na poslu, pripremim mleko, izmazala sam se nekoliko dana ranije i onda je sveki hranila bebu mojim mlekom kad ja nisam tu. Tada smo super funkcionisali, nadam se da cemo i ovaj put uspeti.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:31:13)

Ne znam ni ja smije li link....

Boko ma super si ti to organizovala [sm=bravo.gif] Nažalost, tako je tto sa privatnim biznisom, kad nekome kažeš da si privatnik, svi vide samo pare, a ispod površine se zapravo kriju svakakvi problemi...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 22:36:58)

nismo se bile dobro sporazumele, meni nije bio problem da dolazim za BG [sm=smiley1.gif]
. ali dobro, svakako sam bila u haosu, Ema, preseljenje, sada trudnoca, ali bez zezanja i dalje to imam u planu... i opet kazem jedino tebe kao edukatora. gledali smo te jednom na B92, mm i moji kada su videli sta radis samo su zinuli, pa sam im onda pokazivala i na FB...
to je umetnost [sm=bravo.gif]... a mene kao devicu i to duplu mnogo privlaci

Bubi onda je to stvarno bio potpuni nesporazum. Znam da smo pricali o organizaciji obuke u NS, da ti ne bi morala da putujes svaki dan, ali uopste nisam shvatila da si ti htela doci. Ispravicemo to prvom prilikom i od mene dobijes gratis jos 2 nail art obuke, da ispravimo gresku! Sad mi bas krivo, ali stvarno te nisam razumela [sm=smiley19.gif] Oduzicu se, obecavam!

Pa ja mislim da nisam ni pisala ovde vezano za to cime se bavim, pa se nisam pohvalila ni za TV, ali bas mi je drago Bubi sto si videla emisiju. Radila sam nekih 5-6 emisija za B92, ne znam koju si gledala, a sad u subotu snimamo nesto za studio b. Videcemo kako ce ispasti, pa eto javicu vam da gledate ako zelite.

Choopo bas to... meni kad kazu boli tebe uvo ti radis privatno, mozes da budes gazda ja tad rogove dobijem. Koliko ja znam gazda sedi sa sve 4 u vis i broji suske, a ja sam ti radnik kao mali crnac. Evo i trudna sad poslednjih dana radim od jutra do mraka. Meni to ne pada tesko, volim svoj posao i volim da radim, ali bas me ljute takvi komentari.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sledeća stranica >   >>