RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 12:59:34)

jabude onda moras svaki dan. znas kako kaze moja mama, ako neces ti neka druga ce hteti. dignes noge i gotovo...
srculenceca jel ti se mozda piskilo? takav bol hoce i kada je besika puna... a i ko ce vise znati, pred kraj vec sve boli...
nije nam se Anita jos javila, cekamo [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:11:02)

Stigle nam trojkeeee jeeee [sm=bravo.gif]

tatjan@ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:30:15)

I ja sam na hrono ishrani. Za godinu dana -30 kg bez gladovanja [sm=bravo.gif]

Mozda ima veze, za drugo dete nam je trebalo 2 godine da ga napravimo, ali bila sam bas sa velikim viskom kg. Sad posle hrono, tri ciklusa i eto ga dve crtice.. bas sam se pogubila kad sam videla test [sm=smiley36.gif]

Secam se kad je Anita napisala da ce imati trojke i kako su joj svi cestitali, a eto ih sad, vec su tu.. nek su zivi i zdravi malisani [sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:31:23)

IZVORNA PORUKA: bubulence

jabude onda moras svaki dan. znas kako kaze moja mama, ako neces ti neka druga ce hteti. dignes noge i gotovo...

E vala ako ne može da se strpi dan ili dva kad meni nije do toga, slobodno neka traži drugu. Ja mu noge neću dizati da on ne bi odlutao. Široka mu je demokratija. Ako nas sam to spaja, slobodan je...[sm=zz_wavespin.gif]

daca77 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:32:30)

Tatjan@, lepo je videti ovde...cestitam od srca [sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:50:19)

Hej evo me :-)

Išli smo da vdimo bebu (od djevera) sad su došli iz porodilišta....Ljudi moji kako je to maloooooo [sm=smiley36.gif] L se naravno nije odvajala, a M totalno nezainteresovan [sm=jezicek.gif]

Vidim anita nam se porodila [sm=bravo.gif]

Što se tiče dijete, ja ne bih bila u trudnoći nikad, ali moram. I krepavam od gladi i fali mi normalna hrana. [sm=sad.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:51:04)

IZVORNA PORUKA: bubulence
srculenceca jel ti se mozda piskilo? takav bol hoce i kada je besika puna... a i ko ce vise znati, pred kraj vec sve boli...
nije nam se Anita jos javila, cekamo [sm=bravo.gif]

e pa cini mi se da jeste bice da je puna besika.Gde nam je Ipo?sta bi sa onim cepom

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 13:53:36)

heeej srculence, evo me [sm=smiley1.gif] nista novo, i dalje nesto izlazi, nekad belo nekad malo ima nekih obojenih primesa...pretpostavljam da je i dalje to to...ali nista puno,nego eto sve nesto malo po malo.Sutra imam pregled pa cemo videti d ali sam pocela nesto da se otvaramA ovako onih kontrakcija stvrdnjavanja skoro i da nemam, a kad se samo setim koliko ih je bilo u 7. i 8. mesecu,!! nisma mogla da ustanem!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 14:25:19)

hihihi ipo ja to svima pricam. u 7. i 8. mesecu sam imala utisak da se rastajem od zivota. bolovi, kontrakcije, gusenje... sada nista, osim tog cepa bas nista drugo nema... ok zaboli me stomak, ali boleo me je od prvog dana... bena jedan dan nepodnosljivo nemirna, drugi dan jedva da se pomeri i taaakooo....
Cupo a da ja tebe pitam. jesi ti bila kod dr ovih dana [sm=smiley9.gif]. znam da si nesto pricala ali mozak mi je na rezervi i nemam pojma.
tatjana bravo za skidanje kg [sm=bravo.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 15:08:54)

Ipo javi kako je bilo kod dr.Bubi jesi podigla rezultat?
jaooo ja placeeem od radosti sva sam se najezila [sm=bravo.gif] za Anitu

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 15:09:35)

bubu jesam juče samo na UZ, kaže sve OK, da smo dobro dogurale do 34-te, da ležim još 7dana a onda mogu lagano da počnem da se krećem.

Nego kad vidim kako kažete da nikako da vam krene porođaj, mislim se šta ja ležim, da se oddmah dignem [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 15:48:36)

jao daaaa, jos sam ti rekla da ces se poroditi u hodu...
srculence nisam isla, test sam radila u NS a nemam u planu da idem... moze i bez toga u betaniju [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 16:31:30)

Gde ste devojke,[sm=smiley1.gif] ja bila malo u setnju,pa sam se sad najela kao prase [sm=smiley36.gif]
razmisljam da zovem Anitu da vidim kako je.

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 16:38:14)

Bas me cudi to za zuticu mene dr jos nije slao a salje iance znaci da on misli da ja necu skoro [sm=jezicek.gif]
Kaze mm jutros kad cu se poroditi vise on nemoze da doceka [sm=jezicek.gif] kuca mi je u haosu u fazi krecenja i sad me nervira sto sve stoji tako
nabacano ceka se nedelja da mm ranije dodje sa posla pa da zavrsi.
E da garnislu mi juce nije okacio eno zavesa mi se osusila onako savijena a nije zakacena bar se nije izguzvala.
Sad slusam mocarta neke zvuke za opustanje kazu da dete bude pametnije [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:01:28)

serpice javi ako se čuješ sa anitom. jedva čekam slikice da nam postavi [sm=smiley1.gif]

Ja ću iduće sedmice fino da siđem na donji sprat da vidim šta imamo od robe, ne mogu više da čekam [sm=smiley36.gif] Pa da krenem pomalo sa kupovinom, iako je kod nas izbor nikakav...Planirala sam ranije da idem u Du da kupujem, ali sad me strah, ipak je to 40km u jednom pravcu. Vidjećemo...

Sad mi se opet prispavalo, a noćima već leže tek u 4h i ne mogu da spavam. Kad pomislim koje me nespavanje čeka kad se beba rodi, krivo mi što bar sad ne mogu da iskoristim [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:02:10)

Mene beba stisla ceo dan idem na svaka dva min da piskim! Uz to krenuse i neki bolovi povremeno ali sve u donjem delu ledja ne u stomaku..legla sam da se i beba primiri malo totalno je ludovala...

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:08:54)

ipo sumnjiva si ti meni [sm=jezicek.gif] neznam zenice vi koje ste radjale jel tacno da treba nesto da presece preko ledja pre nego sto krenete u porodiliste?
kakav bedak izem ti selo i nejavljanje na vreme.Uporavo su saopsitili da danas u srbobranu voda nije za pice i za spremanje hrane [sm=smiley35.gif]
A ja skuvala pasulj Примећен је већи, од дозвољеног, број колифорних бактерија у води, фекалних колифорних бактерија и присуство citrobacter freundii.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:18:22)

seculence i mi se bas mucimo sa vodom... uzas...
ne znam to za bolove, mislim da je kod svakog drugacije.
Ipo ti sutra imas pregled?
Serpi pozdravi je puno ako se cujete!
Sanjalica je kod kuce sa devojcicama,,kaze da se odlicno snalaze i uzivaju. sada je bila na kontroli , i kod nje je sve ok...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:19:37)

O bre srculence to je da poludiš!!!![sm=zz_stomp.gif]

Što se tičee bolova i porođaja...može da bude Ipo. ALi opet ako je prošlo kad si legla, onda ane bi trebalo da je to to. Kad krenu bolovi za porođaj, pa ma koje vrste da su, da li iz leđa, stomaka ili noga, oni moraju da bole i kad promjeniš položaj. Koliko si ti otvorena? Jesi imala vag pregled skoro?

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:20:50)

Cupo, sto u Du? Je li tamo jeftinije?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:20:56)

bubu, odlično za Sanjalicu [sm=bravo.gif] Znači oporavila se i ona [sm=bravo.gif]

Divno!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:23:49)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Cupo, sto u Du? Je li tamo jeftinije?

Zavisi. Imaju Kik, Lidl, tu često bude tih bebećih džabalesku stvari. A onda svratim i u Benetton, Idexe, Osh Kosh (koji je skuplji prilično), ali nađe se uvijek ponešto. Onda dm drogeriemarket. Uglavnom bolje nego kod nas [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:47:15)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

O bre srculence to je da poludiš!!!![sm=zz_stomp.gif]

Što se tičee bolova i porođaja...može da bude Ipo. ALi opet ako je prošlo kad si legla, onda ane bi trebalo da je to to. Kad krenu bolovi za porođaj, pa ma koje vrste da su, da li iz leđa, stomaka ili noga, oni moraju da bole i kad promjeniš položaj. Koliko si ti otvorena? Jesi imala vag pregled skoro?

Sutra idem kod dr...ma jok ovo bude svaki dan, bole ledja par puta tako,pa prodje...ne verujem da je neki znak.A i iskreno mislim da cu se iznenaditi sutra da verovatno i nisam otvorena [sm=smiley36.gif] nego danas sam se malo i zamorila, lepila neke tapete [sm=jezicek.gif] rano je jos za mene imam ja jos 3 nedeljice [sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:48:27)

Mogli bi i mi jedan vikend tamo u aprilu. Tada ćemo znati koju boju kupujemo, a i nije još gužva kao u sezoni.

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (29.1.2015 17:59:05)

Vodu inace za pice kupujem nekad se desi da je nemam pa popijem cesmusu.Sad sam se uplasila jer su javili apel da nije ni za spremanje hrane.
Javili sad za ceo dan.Mm otisao da trazi gde ima da se kupi i to su pokupili u momentu.
[sm=bravo.gif] za sanjalicu sad uzivaju sa bebironima.
Moja beba se od juce umirila pa se malo i tu prepadam.
Tako bih otisla na uz kad bih hteo dr da uradi.Imam fobiju od pupcanika da nije zamotan

Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sledeća stranica >   >>