RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:36:24)

Sta su nam bebice na pragu jaooo [sm=bravo.gif][sm=9nebesa.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:39:44)

svi smo bili vredni u maju [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:50:41)

Drage moje evo i mene
Bio rucak i sad odmor dok mi ne dodje suprug. Jutros u viziti bio dr.Braca i kaze bice do kraja nedelje cr. Inace sinoc na uz je dr videla jednu devojcicu. A druge dve bebe se nisu dale da se vide.
Ja sam dobro. Mislim na vas i sve vas ljubim.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:54:25)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za curicu!
Mogu li da te porodje na rodjendan>

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:54:30)

Anita [sm=smiley31.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:57:24)

Anita, divno za djevojčicu ! [sm=bravo.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:59:17)

Postoji mogucnost ali videcemo. Kad god da je bice najlepsi rodjendanski poklon.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 13:59:54)

Anita diiivnooooo [sm=bravo.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 14:06:24)

IZVORNA PORUKA: bubulence

moguce, on hoce da je ''obojan''... prati, moze danima da ispada...a moze da bude i brzo [sm=smiley1.gif].
jeli bilo sluzavo?
jer ako je samo braon, bez sluzi mozda bi mogla da pozoves dr

bilo je kao neki gusci sekret samo braon...nije bila sveza krv.poslala sam mu sms pa cmeo da vidimo sta ce reci, bas sam se uplsila, uuh[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 14:11:02)

Anita za devojcurka..[sm=bravo.gif]
Ipo cak i ako jeste taj sluzni cep n mora nista da znaci. On moze da ispadne i 2-3 nedelje pre porodjaja. No sikiriki i javi sta ti je rekao doca.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 14:11:07)

nemoj draga da se plasis, u terminu si. sluzni cep moze da ispada i dve nedelje... a moze i za dan da se porodis... nego cekaj da ti se dr javi....

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 14:19:32)

ipo,ja ti ne znam nista o tome,prati,ako se nastavlja idi kod dr.
srculence,kao sto kazu devojke,jesi u terminu,i to sto si otvorena,ne naci da ces se sad poroditi,a i da se porodis,opet je beba u terminu..
serpi,oko dr i analiza uvek neke nervoze,znam po sebi!
meni bila patronazna...sveki dovela bozu iz vrtica..on me zeza,nece da jede ono sto sam spremila,a ja ne znam sta da mu vise izmisljam...
beba spava,otpao joj pupak,posle da se bakcem sa ovim grudima,uh.....

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 14:33:39)

IZVORNA PORUKA: bubulence

nemoj draga da se plasis, u terminu si. sluzni cep moze da ispada i dve nedelje... a moze i za dan da se porodis... nego cekaj da ti se dr javi....

bubi ma znam da sam u terminu, nego plasim se porodjaja [sm=jezicek.gif] bas sam kukavica, volela bih da sam hrabrija... Ja nesto mislim da ce to uskoro jer vec danima imam menstrualne bolove ne po ceo dan, ali povremeno.Prvo kad udjm u porodiliste cu da trazim nesto za smirenje hahah Dobro te uradih analize krvi i urina sad u sobotu...jedino nisam jos uradila onaj antigen hbs, to treba d aidem u zavod pa sam to ostavila,a i doca je hteo briseve d ami uradi u petak sad...al nem veze imam neke briseve od kraja decembra, moze i to da prodje sta sad...

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:05:47)

jao i ja sam se ufrkisala posteno [sm=smiley13.gif] samo da bude sve u redu.Malo sam odspavala imam povremene
menstrualne bolove.Mm neveruje da cu izdrzati do nedelje a sta on zna [sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:09:54)

Srculence, ti si tek usla u 9, lagano :) to su pripremne kontrakcije, sve cete vi preci termin [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:18:17)

Hej žene ja odspavah malo, sve uz lupnje djece iznad glave. Ali šta ću kad sam koma....

Glukice, Ipo, srculence samo bez straha. Morate da mislite pozitivno, da mislite kako će svu tu divnu robicu koju ste kupili konačno neko početi da nosi [sm=9nebesa.gif] , kako ćete da kupate bebicu, kako ćete da šetate ...Samo lijepe misli i biće vam puno lakše.

Ipo vrlo vjerovatno je sluzni čep, ja pisah prije nekoliko, ali sam opet zaboravila. Čini mi se da je meni otišao 7-8 dana prije?!

Anita bravo za curicu koja se pokazala mami, ta će biti glavna vidim ja [sm=smiley36.gif] Mogu da zamislim koliko si nestrpljiva da vidiš kakvi su i šta su? <3

branki bravo za pupak, jedna briga manje :-))))

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:25:17)

sad mi se opet pojavilo nesto slicno ali belo,nije bilo braon (izvinite na ovim opisima:) )

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:31:50)

Ipo, ako je onako obilno i sluzavo, pa koje god da je boje, vjerovatno je čep. Meni je ispadao jedno 10 dana, a noć pred porodjaj je bilo i sukrvice.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:32:11)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Srculence, ti si tek usla u 9, lagano :) to su pripremne kontrakcije, sve cete vi preci termin [sm=smiley36.gif]

ovo sam i ja htela da kazem! menstrualni bolovi
se javljaju cesto, i to nije znak da se porodjaj blizi. sve dok nema pravih kontrakcija, sluznog cepa itd..
srculence samo malo miruj, moguce i da si se uplasila pa je zbog toga... drzim fige da malac ostane jos malo u stomacicu.
Ipo, a koliko je to kolicinski? jeli basckao sekret ili ima mnogo vise?
Cupo kude si bre? odg je 2, ko razume shvatice!
jabude vidim vise ne reklamiras samo sinove, vec i muza [sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:35:57)

Bubi, kad me iznervira i njemu ću da tražim ženu!
Zove me danas sav izbezumljen, šta da obuče djeci, treba da ih vodi na kontrolu. A ormar mu složen, sve po policama šta je čije, i on digao frku da mu napišem na svaku policu Nemanja - novo, Nemanja - staro... Svašta sam mu rekla [sm=hudicek1.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:40:02)

Nije nesto puno, bas kao sekret samo mozda eto malo gusce i rastegljivije (bljak!sorry opet!) jutros je bilo malkice vise nego sad...Mozda se grlic skracuje polako ili nesto...ko ce ga znati...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:44:45)

bubu pokvarila ti se tastatura? :D

Ipo, vidi šta ti javlja doktor, pa pođi da te pogleda ako nastavi da bude braon, čisto da budeš sigurna da je to to. Jesi vidjela šta ti je odgovorila endokrinolog RR?

jabudicu znači nisam jedina???????? Kad sam bila u bolnici pa ih obuče kao sirotinja najveća da smo, i onda mi još kaže, pa šta nije im ovo loše. A ono roba za po kući [sm=zz_hot.gif] I kao ja nisam dobro složila ormar, pa on ne može da se snađe. Pa evo ti ga gospodine složi kako tebi odgovara. A kako je on prao i slagao robu, pa stavi moje gaćice i čarape tamo gdje su njene? [sm=smiley4.gif] Rekoh, hvala na komplimentu, ali moje dupe, a i noge su puuuuuno veće nego Larine [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:46:25)

Ipo sto se izvinjavas, pa moras da nam opises.
mislim da je to malo i da ne znaci nista strasno. samo mislim, nisam dr pa da znam.
kod mene je u petak ujutro ispalo onako podosta, od prilike pola sake, pa onda uvece jos po malo ali protkano krvlju... svezom. i sledece jutro sam se porodila...
jabude a sta od muskarca ocekujes!??? ja uvek mm spremim sta ce E obuci. mada nema neke vajde kada ona uglavnom sama bira...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:49:24)

Hahaha, Čupo, sad sam sišla ispred kancelarije da mu dam knjižice, ne smijem ti reći kakvu je majicu J nosio, mukica. A ispod viri kragna od druge neke [sm=zz_unsure.gif]
A kad smo ja i J bili u bolnici, oprao mu je super novi i skupi džemper na 60° I guess, jer je izgužvan kao da su ga krave žvakale. A kakvu nam je robu donosio za bolnicu, to da se Bog sažali na nas dvoje! [sm=hudicek1.gif]

Bubi, ja mu obično ostavim, ali juče sam tako fino sredila ormare, ma beba bi se snašla.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 15:55:28)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

bubu pokvarila ti se tastatura? :D

Ipo, vidi šta ti javlja doktor, pa pođi da te pogleda ako nastavi da bude braon, čisto da budeš sigurna da je to to. Jesi vidjela šta ti je odgovorila endokrinolog RR?

jabudicu znači nisam jedina???????? Kad sam bila u bolnici pa ih obuče kao sirotinja najveća da smo, i onda mi još kaže, pa šta nije im ovo loše. A ono roba za po kući [sm=zz_hot.gif] I kao ja nisam dobro složila ormar, pa on ne može da se snađe. Pa evo ti ga gospodine složi kako tebi odgovara. A kako je on prao i slagao robu, pa stavi moje gaćice i čarape tamo gdje su njene? [sm=smiley4.gif] Rekoh, hvala na komplimentu, ali moje dupe, a i noge su puuuuuno veće nego Larine [sm=jezicek.gif]

Hej, videh, ma nista mi nije jasno vise, i moj Dr i Dr iz DZ su mi rekli d aje ok rezultat...sad mi vise svejedno, finish...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>