choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (26.1.2015 10:06:57)
|
Jutro žene. [sm=smiley31.gif] Branki [sm=smiley27.gif] Ja bila jutros da vadim krv i da dam urin, tamo gužva preko 70 ljudi. A kao trudnice imaju prednost, ali meni isto glupo da se guram. Pa prođoh nekako. Onda su bila djeca, pa ami trudnice. A i nas je bilo 6-7. Hvala Bogu, samo nek se rađaju bebe. Onda otišla do grada da kupim nešto od kozmetike, ali kako ništa ne radi prije osam, sjeli sa kumovima na kafu (tj. ja na doručak a oni na kafu [sm=smiley36.gif]) i poslije pokupovala sve i evo me kući. Ako stignem da pokupim nalaze, poći ću danas na kontrolu, ako ne onda sutra. Pritisak mi je vjerovatno skočio, zuji mi u ušima. Jako sam loše spavala, možda dva sata ukupno...More me baš neki ružni snovi u zadnje vrijeme... Kad smo kod termina, ja se sve nadam da ću malo ranije, a ono u posljednje vrijeme samo čujem priče kako su žene treće dijete prenijele [sm=jezicek.gif] Evo i jetrva, četvrto dijete, ja bila ubijeđena porodiće se ona kad uđe u deveti, a ona jok. Ima još 8 dana do termina i izgleda neće još [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|