Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 9.2.2015 16:24:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zato se meni i svidja bazalna temp, lepo vidis koliko ima do O, upoznas organizam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 9.2.2015 18:31:04
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Juhuuuuu, ugledala egg Ribe šta mislite kako da napravim raspored nisam dobila pozitivan OPK ( doduše mi je uzorak bio baš evidentno razblažen), a ne merim dovoljno dugo da znam neki svoj šablon.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 8:01:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jutros skocila temp, 11dpo A sinoc sam imala grceve, bas bas, ili stize vestica sutra prekosutra ili je nesto lepo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 8:43:35
|
|
|
|
madre
|
Ivanka
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 8:43:54
|
|
|
|
tatjan@
|
Lisa koji ti je dan ciklusa? Ja sam egg imala cesto i po 4-5 dana.. Ivanka navijam, mesta u trudnicama koliko hoces, sve krenule da se poradjaju
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 9:05:39
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Juče mi je bio 12 cd danas je 13 cd, ja je prošli nisam videla uopšte samo dva dana W, a ne pratim doviljno dugo da poznajem svoj šablon, ovo mi je drugi mesec.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 10.2.2015 9:06:10 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 9:33:28
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Opaaa Ivanka pa ja tek sad vidim, navijam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 9:36:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka cestitam tj. navijam!
< Poruku je uredio Unina mama -- 10.2.2015 9:37:29 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 10:14:34
|
|
|
|
tatjan@
|
Lisa onda akcija pocev od danas, pa dok ne skoci T. Nemoj preskakati vise od jednog dana. Jos kad primetis boluckanje jajnika povezano sa egg, znaces tacno kad ti je ovulacija :) UM jel se pomerila T sa mrtve tacke?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 10:29:17
|
|
|
|
buba.marica
|
Ivanka navijamooo jako jako jako Lisa i za nas da nam ovaj bude pun pogodak prosli put je lady bug imala jako slican avatar tvom zatrudnele i porodile se dan-dva razlike Evo mog grafa... danas me i jajnici bole... trakica se udebelila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 10:38:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatjana evo je klik veceras planiram da hvatam mm
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 10:40:28
|
|
|
|
7marii
|
Dan bazalke ajd na Ivanka navijamo,navijamo UM samo vi budite vredni i prati obavezno T, evo mog grafa T mi nesto rastu. Koliko dana pre T pocne da pada? Ja bi vec trebala da dobijem valjda necu T raste,a i O mi bila tek 15dc. Znam da 2 faza ciklusa treba da traje 12-14 dana,valjda cu ja da doguram bar do 10 dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 10:48:20
|
|
|
|
tatjan@
|
UM samo mu ne daj da se izvlaci 7marii T pada na dan menstruacije ili nekome cak i sledeci dan.. tvoj graf ne izgleda kao da ce skoro da pada
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 10:52:47
|
|
|
|
7marii
|
Nadam se da nece,ako padne u skorije vreme onda tacno znam sta mi fali. Videcu sad,ciklusi su mi bas kratki poslednjih 3 god a radela sam i LH testove i evo sad T, O imam sto znaci da mi je druga faza ciklusa malo kraca i to moram da sredim ( ako vec nisam ovog meseca ). Ovog meseca sam i pila vitamin B6 i B-complex bas zbog druge faze ciklusa. Pocela sam kasno da ih pijem 10dc ali nadam se da ce delovati
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 12:53:56
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ivancice navijam da sve vise i vise raste UM nemoj da ga obogaljis. Mari meni je pala na dan kad je stigla za 0.2. A evo i mog grafa. Ne znam sto t raste. graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 12:55:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Soso,nista ne vidimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 12:57:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Von klikni na graf jer slikomat nesto nece da mi je konveruje za forum.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:00:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Nece! To ti vidis,jer si ulogovana!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:03:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dok se slikomat ne opravi ovakvo je stanje: 36.8, 36.6, 36.8
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:04:26
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Dok se slikomat ne opravi ovakvo je stanje: 36.8, 36.6, 36.8 idi na dodaj.rs
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:07:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Von za ovo ima de te utepam kad sam otisla na to izletose mi djokenzi i ribenzi u medjusobno interakciji. Majka mi se slogira.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 10.2.2015 13:10:31 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:08:38
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Evo ti [/url]]graf presede mi.
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 10.2.2015 13:09:56 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:12:51
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Von za ovo ima de te utepam kad sam otisla na to izletose mi djokenzi i ribenzi u medjusobno interakciji. Majka mi se slogira. Haha!!! Idi bre nasmeja me! Meni ne izlecuu!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:14:48
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Zivota mi i to vise komada. Cela sesija. Sreca pa Manja nista ne kapira. Preseko se Nego sta je sa moj graf?
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 10.2.2015 13:15:12 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:15:16
|
|
|
|
degu
|
ma nema na dodaj.rs đokenzi i ribenzi, ko zna gde si ti zalutala
|
Anketa
Mina ili Nina?pisuljica:)Mina (
40%)
Nina (
60%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!