Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:18:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Poslala sam vam na pp da vidite kako ima.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:22:24
|
|
|
|
degu
|
ccc šta je popi u glavi Nešto su visoke T za početak ciklusa, jel su ti takve inače?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:23:47
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ovo mi vala nije bilo ni na kraj pameti. Za t ne znam jer prosli ciklus sam pocela da merim tek od 12dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:33:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Soso slatko me nasmeja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 13:36:02
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: buba.marica Lisa i za nas da nam ovaj bude pun pogodak prosli put je lady bug imala jako slican avatar tvom zatrudnele i porodile se dan-dva razlike trakica se udebelila Buba.marice to bi bilo EXTRA, ali moje lh tračice neće ni da znaju da ja postojim , a kamoli da kažu kako ću da ovuliram, ako znate nekog ko popravlja Lh tračice javite
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 15:14:29
|
|
|
|
buba.marica
|
ja nekako čvrsto verujem da ćemo mi zajedno u trudničice, nemam pojma zašto a ja ne planiram dalje od marta da čekam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 15:53:18
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Buba marice to me iskreno raduje jer ja verujem u žensku intuiciju. Ne radi slikomat, okažiču graf sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 17:12:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajd da vidim da li radi link slikomat zeza danas My Ovulation Chart Vidi se nesto Zadnja tri dana sam temp merila sat ranije, tako sam se budila, ali sve tri su u 7h.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 10.2.2015 17:15:12 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 18:30:22
|
|
|
|
buba.marica
|
ej devojke ne radi slikomat vec danima, evo mozete i odavde da uploadujete fotkice : princip je isti : http://postimage.org/ a evo i moje danasnje lh trakice : sta mislite ? meni je ovo poprilicno pozitivna lh trakica :D zaboravila sam u firmi ostatak tracica da vam zakacim poredjenje.
< Poruku je uredio buba.marica -- 10.2.2015 18:31:28 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 19:42:02
|
|
|
|
Bebana17
|
Ivanka, grafić obećava Soso, mnogo si vrela za početak ciklusa, za razliku od mene :) Evo i mog grafića, ništa se još ne dešava.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 19:42:46
|
|
|
|
Bebana17
|
Buba Maro, izgleda da je vreme za akcijanje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 19:59:06
|
|
|
|
buba.marica
|
bebana i ja mislim večeras akcija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.2.2015 20:04:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde bubamaro akcija akcija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 8:30:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Temp maaaalo pala, za O,5, prosli lit mi krenuo spotting 13dpo a prava vestica sutradan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 8:35:03
|
|
|
|
tatjan@
|
Buba marice akcija mora biti naredna dva tri dana, nije dovoljno samo na taj dan kad je pozitivna trakica.. navijam da uspe ovaj ciklus
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 9:10:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas bila akcija jutros, i nadam se veceras klik
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 9:20:02
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
moja dostigla novi istorijski minimum 35.6. ja ne znam kuda više.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 10:20:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Drugarice moje, kod mene s e krug zavrsio sa T 36.7 i M. ... Dok je beba sikila u toku noci, imala sam jake grceve, nesto neverovatno...i eto. Druzicemo se opet...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 10:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ME bice skoro zeleni graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 10:26:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
A bas je izgledalo da ce da pozeleni... navijam za ostatak ekipe !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 10:48:27
|
|
|
|
Anoniman
|
imam jedno pitanje kada je 0 kolika mora da bude t,od prilike? procitala sam tekst
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.2.2015 10:54:12 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 11:27:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Poslala sam vam na pp da vidite kako ima. kod mene nema..tvoj komp ih vidi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 16:20:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Paduckaaaa My Ovulation Chart
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 11.2.2015 16:21:03 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 16:45:24
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ivanka pa ti imaš pravi BBT termometar? Vidim da imaš očitavanja na pola stepena?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 11.2.2015 16:47:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson Ivanka pa ti imaš pravi BBT termometar? Vidim da imaš očitavanja na pola stepena? Izmerim prvo toplomerom sa galijumom pa digitalnim, on očitava na 2 decimale, valjda je on za BBT. A i na galijumovom se vidi da je izmedju crtica, samo tada merim da budem sigurna Ludača, nadam se nečemu Šteta lepg grafa da padne skroz
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 11.2.2015 16:48:43 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Buduce tate prema trudnicamaPaznja vaseg muza prema vama, sada kada ste trudne je:ista kao pre :( (
26%)
veca nego pre :) (
62%)
manja nego pre :( (
5%)
ne znam (
8%)
Ukupan broj glasova: 160Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!