Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (20.12.2014 8:04:46)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ok,cetvrtko[sm=smiley1.gif] sanjalice,ja se nadam da ce proci do sutra i da nije nista...ali,prati.muke dok ne zatrudnis,muke kad zatrudnis[sm=smiley36.gif] Muke su i kad rodiš [sm=jezicek.gif] muke ne prestaju dok ne napune 18 god... ma kojih 18 do 30 i kusur [sm=jezicek.gif] Elem, ribanje - kod mene nema trudna ne trudna - uvek istim ribam. Sad doduše nisam imala moje črobno za kupatilo (inače koristim ajax) već nešto za kuhinju koje je u principu multi purpose - pa može i za kupatilo. Skida sve živo, jedino kamenac sa kade i sl ne, ali za pločice i fuge je majka mara. Mislim da je neki meglio ili tako nešto. Par vidinih fuga sam oribala i batalila. Nema šanse! Pus imamo i bide koji nije apsolutno u funkciji i onemogućava mi dostup do nekih pločica/fuga pa ga samo psujem i prođem dalje [sm=smiley36.gif] Jutar od mene. Pojma nemam koji mi je đavo da većnoćima se budim u 4 i nikako posle da zaspim. Samo se okrećem i vrtim. Naravno, budim se mokra kao riba! Ne pomaže više ni caka da spavam u pižami. Ana isto - kao da ima sat navijem u 4:00 probudi se, popije vode, čekira da li smo tu i nastavi da spava, a ja se vrtim. Još mm hrkao noćas munula sam ga par puta dok se nije okrenuo. Na kraju se dignem oko 7. Danas nam plan da vodimo Anu u Ljubljanu popodne kad padne mrak da vidi lampice i kako je ukrašen glavni trg. Nadam se i da ću se rešiti kuvanja danas i da ćemo pre toga do Mekića da svrnemo. Drugo ništa novo. Sanjalice, kažeš drugi put ćeš znati. Ja i dalje ne znam kako je to kad se stvrdne stomak. [sm=jezicek.gif] I porođaj i pobačaj su mi indukovani bili..
|
|
|
|