choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (21.12.2014 8:57:54)
|
Jutro serpice [sm=smiley1.gif] Trcos muci me štošta. Najprije se juče iznervirah zbog ćerke...Trebala je da ima nastup za priredbu u školi jedan dan, a sutradan nastup sa plesnom školom. I u petak veče saznam da je proba za taj plesni nastup istog dana kad je ovamo priredba, te da ko ne dođe na tu probu, neće moći ni nastupat na tom nastupu. Kao da dijete može da mi se teleportuje na dva mjesta. Učiteljice u školi kažu-priredba obavezna, ne interesuju ih nikakave vannastavne aktivnosti, ovu sa plesa ne interesuje školska priredba [sm=smiley13.gif] Pa dijete mora da bira dgej će, a priprema se i za jedno i za drugo već duže vrijeme. Plače jer ne zna šta bi jer voli baš da ode na oboje. [sm=smiley19.gif] Vidjeću, ima još 7 dana, sve se nadam da će se nekako rješit... Onda me nervira MM, ali to je već standardna procedura [sm=smiley36.gif] , što me ostavlja sa djecom same zbog nekih gluposti tipa trening, kafa u gradu, , a zna da ne bih trebala sama s njima. Evo jutros sam spremala doručak i sve me živo boli. Bojim se da me neostavi u bolnici za NG, pregled mi je 29og. Sporadično me nervira familija od MM i njihov bezobrazluk [sm=smiley36.gif] A zapravo sve su to sitnice, ali me najviše od svega nervira što sam "nesposobna" da išta uradim sama i da se ponašam kao normalan svijet
|
|
|
|